Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turret lar...

sLog

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben evimin bahçesine turret dikicem.. ama hangi tip iyidir hangisinin ne avantajı vardır bilmiyorum.. beni bilgilendirebilirmisiniz?(ne kelime be :))[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni farkettim topic turret"k"ar olmus :)
ayrıcana diyceem okii acaba kucuk 3 tane mi diksem... yoksa buyuk bi tanemi
yada 2 kucuk bi buyuk... hmmmm
lot ta yokki..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

tek dikmek daha dezavantajlı. Neticede turretın üstüne tek target verip kalan kişiler full dmg verebilir. Dmg veren istasyon sayısını yüksek tutmak lazım. Ama popun dediği gibi, çok sağlam mine field ve NPC desteği olmazsa kolay patlatılır. Zaten bi numarası da yok en fazla incap ediyo
Sosyal ağlarda paylaş

corellia rebel basenin etrafinda her ne geregi varsa, corelliada bulunan her hayvanin spawnini koymuslar, bir de 3 tane faction var hepsi aggro ve essek gibi resistli oyle ki bi teras kasi bi yarim carbineer bi gsp bi mauler combat medic vesaire destegiyle dal dal on saat ugrastiran tipler. flail denyo bilmemne ahaloren filan. bunlar aggro yaratik spawnlarina ek olarak 5 er 6 sar spawn oluyor. bunlar bulasinca abarti oldugu zaman baseye kaciyorduk, oradaki 2 tane small dish bunlari maymun ediyordu. tabi birinin hp yari oluyordu sonucta ama etkili olduklarina kanaat getirdim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Turretlar tiplerine göre değişir.Mesela küçük olanlar anti-personel ,medium olanlar %50 %50 armor/personel,büyük olanlar ise anti-armor diye biliyorum.Ayrıca turretlerin patlaması çok zor değil ve çalıştıkları da garanti değil :).Anca PvE battlefielddekiler çalışır durumda.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...