sLog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Arkadaşlar ben evimin bahçesine turret dikicem.. ama hangi tip iyidir hangisinin ne avantajı vardır bilmiyorum.. beni bilgilendirebilirmisiniz?(ne kelime be :))[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ehe patlatıcaklar o turreti görürsün :P[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 2-3 tane topluca bi de covert scanner atti miydi biraz zor olur patlatmasi[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 abi yeni farkettim topic turret"k"ar olmus :) ayrıcana diyceem okii acaba kucuk 3 tane mi diksem... yoksa buyuk bi tanemi yada 2 kucuk bi buyuk... hmmmm lot ta yokki..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 tek dikmek daha dezavantajlı. Neticede turretın üstüne tek target verip kalan kişiler full dmg verebilir. Dmg veren istasyon sayısını yüksek tutmak lazım. Ama popun dediği gibi, çok sağlam mine field ve NPC desteği olmazsa kolay patlatılır. Zaten bi numarası da yok en fazla incap ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 corellia rebel basenin etrafinda her ne geregi varsa, corelliada bulunan her hayvanin spawnini koymuslar, bir de 3 tane faction var hepsi aggro ve essek gibi resistli oyle ki bi teras kasi bi yarim carbineer bi gsp bi mauler combat medic vesaire destegiyle dal dal on saat ugrastiran tipler. flail denyo bilmemne ahaloren filan. bunlar aggro yaratik spawnlarina ek olarak 5 er 6 sar spawn oluyor. bunlar bulasinca abarti oldugu zaman baseye kaciyorduk, oradaki 2 tane small dish bunlari maymun ediyordu. tabi birinin hp yari oluyordu sonucta ama etkili olduklarina kanaat getirdim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Turretlar tiplerine göre değişir.Mesela küçük olanlar anti-personel ,medium olanlar %50 %50 armor/personel,büyük olanlar ise anti-armor diye biliyorum.Ayrıca turretlerin patlaması çok zor değil ve çalıştıkları da garanti değil :).Anca PvE battlefielddekiler çalışır durumda.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar