Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6100 derim
ince hoş ve güzel bi telefon ama illa resim çekçem diosan 7250 yada büyüklük sorun değilse 6600.
Zaten telefon mevzu kişiden kişiye değişir mesala ben sırf resim çekçem diye takız taşıyamam yanımda..[hline]*!Direct Drive*
Mesaj tarihi:
ya dubaide ucuz ooluo tabi..bencede 6600..ama yani yinede pahalı olacak..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Mesaj tarihi:
6600 sadece yaptığı işler için küçük denilebilcek bir telefon , yoksa normalde boyut olarak büyük..
Babam da var 1.5 2 haftadır şimdiden sıkıldım dio..[hline]*!Direct Drive*
Mesaj tarihi:
7600'ı alırsam direk kaybederim ben.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Mesaj tarihi:
Bu arada 6600'lar Dubai'de 600 milyon eğer uluslararası garantili almak istiyorsanız.
ha yok, banane garantiden derseniz 400 milyon.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Mesaj tarihi:
duuuur motorola nın sitsine gir v300 v500 ve xp li bi model var çok süperler v300 smartphone değil v500 linux kullanıyo xp li olan da adı üstünde xp kullanıyo :)) ve v500 ile xp li olan bi smartphone için çok ufak özellikleri yeterli v500 de entegre kamera var xp li olanda da memory card desteği var[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
  • Yeni Oluştur...