DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yaw ben en basit şekliyle ev menusu yada gemi menusu yaptıgımda sistem ilk olarak çalışıyor fakat bi süre sora çalışmıyor artı bu durumn başıma scplerimi scripts/yeni gibi kalsör açtıgımda oluyor spheretables demeyin ordan ayarladımgım halde oluo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_ZeuS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ee Sonuc ?[hline]Death UO Owner www.deathuo.com.tr.tc www.death.sayfasi.com Ölüm Herseyin Sonu Değildir... Sevgilime... Sevgilim... Sen Beni.. Connection Lost Olsam Bile. Hard Diskim Parcalansa Bile Ramim Yetmese Bile. G Forse 4inteyenler Olsa Bile. Ben P2 yim Diye Dalga Gecseler Bile. Baglantım Kesildiginde Bile. Bir Daha Giremedigimde Bile. İnternet Explorerim Eski Surum Olsa Bile. Ultima Online Oynanmasa Bile. PvP De Adamlar Bu Ne Lag Diyip, Monitorume Vursa Bile. Adamlar İnternette Playboy İzlesede, Monitorum .... Olsa Bile. Beni Sevicekmisin ??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Hımm, bunu solememişsin ama eger htmlgump kullandıysan ve htmlgump'un karsısında bisey yoksa bir kac acılmadan sonra client'i gocurur. Yani text yapiyosun sonrada [dialog d_abc text]'e eklemeyince client gocuyorya bu da htmlgump versiyonu. Tabi bu olmayabilir ama ilk calısıp sonra calısmıyo diyince aklıma ilk bu geldi. Bu degilse derdini biraz daha acikca anlat.[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Yok yaw bu deil sistem çalışıo ilk olarak ama ne bilim aradan 1 saat yada server kapğatığ açıom sora çalışmıo çıldırcam bi yerde ufak bi hata va ama neeeeeeeeee[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Script 'i araştır dicem ama bana gore bi scripti arastırmak hele de uzunsa yazmaktan daha zor.Fakat sole bişi olabilir bi yerde bi event fln vermişindir yada function ondan acmıyo olabilir onlara bak[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz. [Bu mesaj Ardhath tarafından 06 December 2003 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 euheueh yaw kafasına göre takılıko lyaw bu scp bazen çalışıo bazen çalışmıo ne iştir anlamadım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Arada bir beni de deli eder. :D[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Pffff yaw napıcas oıy oyoyoyyoyooyyo :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ya Nebula nın kileri denedim yine aynısı oldu... Ilk çalışıo soradan tırtlıo scp çalışmıo ve sadece bandaj,ev,gemide oluo kendiminkilerde nebulanınkilerde olmuorrrrr[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar