Bonus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Şimdi bn bu gsl programı bulup, çektim sırf bunu yapmak için pek bişi anlamadım ve yapamadım bu programı bilenler varsa yardımları bekliyorum lütfen[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kaç mb ve nereden çektin ? (soruna yardımcı olamadım özür dilerim ama merak ettim ben de indiricem eğer dial-up ile katlanılabilir bir boyuttaysa (70-80 mb max.))[hline]Lucky's Gallery
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Burdan(dikkat) 120 mb galiba ama emin deilim[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK [Bu mesaj Bonus tarafından 05 December 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 canımcım kasma. o iş yaş. o olayı yapcaksan yine photoshop ve imageready kullan. imageready zaten photoshopunda var.. kolay gele..[hline] ..scripta manent
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yok dogru after effects kullanmak kolay degil ama bunu yapmak kolay. ama ordaki anlatim ae bilen bir adamin anliyacagi dilden gibi[hline]
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ae kurs hariç nasıl ve nerden öğrenilir bilgisi olan varmı?
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 televizyonlarda ve prodüksiyon stüdyolarında öğrenilir. en baba kurstan daha iyi öğrenilir buralarda ama oralara girmek için de epeyce bir altyapı gerekir. hafiften kısır döngü...
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yada torpil. (ya da ayrı yazılır)[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Öne çıkan mesajlar