Bonus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Şimdi bn bu gsl programı bulup, çektim sırf bunu yapmak için pek bişi anlamadım ve yapamadım bu programı bilenler varsa yardımları bekliyorum lütfen[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kaç mb ve nereden çektin ? (soruna yardımcı olamadım özür dilerim ama merak ettim ben de indiricem eğer dial-up ile katlanılabilir bir boyuttaysa (70-80 mb max.))[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Burdan(dikkat) 120 mb galiba ama emin deilim[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK [Bu mesaj Bonus tarafından 05 December 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 canımcım kasma. o iş yaş. o olayı yapcaksan yine photoshop ve imageready kullan. imageready zaten photoshopunda var.. kolay gele..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yok dogru after effects kullanmak kolay degil ama bunu yapmak kolay. ama ordaki anlatim ae bilen bir adamin anliyacagi dilden gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ae kurs hariç nasıl ve nerden öğrenilir bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 televizyonlarda ve prodüksiyon stüdyolarında öğrenilir. en baba kurstan daha iyi öğrenilir buralarda ama oralara girmek için de epeyce bir altyapı gerekir. hafiften kısır döngü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yada torpil. (ya da ayrı yazılır)[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar