khryseor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 nebula ya da darkvenue nın scriptlerini nerden bulabirim?
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Nebula Scriptlerini paticikte aratırsanız bulursunuz ancak Darkvenue ninkileri bulamassın çünkü Dv Run UO emulatoru kullanıyor yani c# scriptti kullanıyor bulamassın gibime geliyor. :D
khryseor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 zaten paticikte bulamadım o yuzden buraya yazdım yada var da ben bulamadım herhalde
kayaalp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 scripts ana sayfasındaki admin puanlamasındaki zebula ocak nbl scpleridir http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31808 sayfasından indir Saygılar[hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL [Bu mesaj kayaalp tarafından 05 December 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Stan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bir sen kaldin, server acmayan. sen de ac tam olsun. bak sana kisaca yapman gerekeni soyliyim: nbl scriptlerini c:sphere 'in icine kopyaliyosun. "nebula" yi search ediyosun. sonra onlari kendi serverinin ismiyle degistiriyosun. paticikte Owner_Hebele diye account aciyosun. "Yillardir ugrastigimiz cabaladigimiz sunucumuzu sonunda actik. Hersey siz oyuncular icin" diyorsun. Bilindik bir web sitesinin tasarimini caliyosun. Onun bunun diline dusuyosun. sunucu acmanin ve unlu olmanin en kisa ve oz yolu.[hline]Asp,Php1,Php2,Php3,Html,Xml,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n, 5nyp3r m@st3R, FRP m45t3r, NT 4.0 5y5t3m @dm1n B1|g1 p@y|@$1|m@d1kc@ d3g3r|1d1R.
khryseor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ben senin dedigin amaç için ugrasmıorum sadece normal serverlerde laggggg oldugu zaman lagdan kafayı yememek ıcın bunu kurma ıhtıyacını duydum.
Öne çıkan mesajlar