Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir karakterin savas veya ayrı birşeyle birden aşması?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Sole olur
Herifin sulalesi ole bole yuksek gucu olmayan Sorcererlarla kaplidir.lakin bunu yetim verirler.
bu herifinde haberi yoktur soy agcinda Baya guclu bir ejderhanin oldugunu.
Bi gun ciftlige gelen kopegi korkutuyim derken tum sehri yakar fln.

Veya anakin Modeli. feelthe force derken tapinagi sallar herkez dumur olur fln.

Yuh kendimden utandim bir an.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

anca filmlerde olur ve neyseki sadece filmelerde olmaktadır...olur da frp de olsaydı biz dm ler ne yapardık sora :D[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

anca filmlerde olur ve neyseki sadece filmelerde olmaktadır...olur da frp de olsaydı biz dm ler ne yapardık sora :D[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor

harbiya dusunsene
Dm; evet 8 tane troll ustunuze dogru gelmeye basladi.En yakin cikis 100 metre uzakta(vay essek dm)
Plyr:adamim bir anda parlamaya basladi, Choosen of Paladin oldu. +10 Bastard Sword u ve arkasinda 70 tane de suvarisini cikari verdi.Ayrica yanina Elminister geldi(kankalar cunku)
Dm:ama ama .......

Veya
Dm: Sana tunder ball atti..oldun
Plyr: Hayir olmedim cunku bende Lightning Ressitance var kanimdan geliyor bu bir.ben meger lvl 32 Sorcererr misim kafadan koydum o level 8 lik mage e
Dm: eee oda iyimis.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

lisedeyken tanrıyla konusurken bile high level olurduk:)

bir arkadas 2 edition da paladin di.böcek,kus,kucuk yaratık ne bulursa onları kesip ölse bile zavallı tekrar tekrar vurarak-feat i warmıs-xp alırdı:|az kandırmadı fırlama.
aynı kisi 3 edition oynarken magelerin short sword kullanabildiğini söylemisti.kafasına yıldırım yedi:yapma:üzüldük tabii...[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ben olaya anti-sistemci yaklaştığım için şöle diyebilirim

ben hammer eğitimi almış bi büyücünün var olabileceğini düşünüyorum
bana mantıklı geliyor
bunun sonucu olarak belki bi büyü az bilir ama (ki ben büyüleri de kağıda yazmam ya, yani yazılı büyü kullanmam neyse)

demek istediğim böyle bi açıdan olduğu için polemikleştik ?[hline]bilinçli toplumun
kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi
bilinçli rp'cinin de
sisteme ihityacı yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

sonuc olarak dm le anlasılıp yapılabilir ama bunun grubun diger elemanlarına yapılacak bir haksızlık olacagı unutulmamalı.
cunku third edition buglarla dolu bir sistem.
bir adamın boynuna hancer dayayıp,kestıkten sonra daha 126 hp si kaldı demek de cok sacma ama en iyi sistem bu su an.
kendimde bir cok sistem yaptım gezegenler,tanrılar yarattım ama ne kadar gercek ci olursa oyuncunun olmesi o kadar kolay oluyor.(ornek one-shot)bu da oyuncuyu oyundan sogutuyor bir yerde.bir buyucuyle aynı hp ye sahip olmak ustelik silah egitimi alması ve zırh giyebilmesi digerlerinin moralini alt ust ediyor.oyunun sonuna dogru herkesi buyucu yapmak zorunda kalmıstım:([hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
Sosyal ağlarda paylaş

3e ye göre konuşuyorum : 130 hpli bi warrior ın boğazını bıçakla kesince 126 hpsi kalmaz, ölür. Neden? Coupe de Grace var. Diyelimki savelerle tutturacak gibi cdg in -ki base save i arttırmaktan damage multiplier ı çoğaltmaya kadar pek çok seçeneği var yaratıcı bi dmin-, o zaman take 20 diye bi olay var iki defa alırsın üstüste. Dm opsyonel olarak attack rolllarada verebilir bunu, instant kill manasına geliyor. Bunlar kağıt üstündeki hali.

130yada fazlasına sahip bi warrior normal bi insanınkinden çok daha gelişmiş reflekslere sahip olacaktır. E doğal olarak uyuyor olsa bile boğazının kesilmek üzere olduğunu büyük ihtimalle anlayıp bilinçsizde olsa kendini kurtarmak için bir hareket yapacaktır. Bıçak boğazını kesebilir de sıyırabilir de. Bunlar saldırganın tecrübesine bağlı değişkenler. Yada aşmış bir ölümlü savaşçı bağlanmış, büyü-ilaç etkisiyle uyutulmuş olabilir ki bu durumda da hiç bi hp onu kurtarmaya yetmez. Bunlar da masaüstündeki hali.

Ama her durumda kişilerin kontrolleri dışında gelişen tesadüfi olaylar gerçekleşebilir. Sistemler, bu tesadüflerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini hesaplar. Bu durumda elinizdeki belli bir senaryoya göre değil, gerçek hayattaki gibi ihtimallere bağlı oynamış ve rol yapmış olursunuz. Sistemli oyunlar bu yüzden sistemsiz oyunlardan daha üstündür.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:

harbiya dusunsene
Dm; evet 8 tane troll ustunuze dogru gelmeye basladi.En yakin cikis 100 metre uzakta(vay essek dm)
Plyr:adamim bir anda parlamaya basladi, Choosen of Paladin oldu. +10 Bastard Sword u ve arkasinda 70 tane de suvarisini cikari verdi.Ayrica yanina Elminister geldi(kankalar cunku)

Veya
Plyr: Hayir olmedim cunku bende Lightning Ressitance var kanimdan geliyor bu bir.ben meger lvl 32 Sorcererr misim kafadan koydum o level 8 lik mage e
Dm: eee oda iyimis

böyle durumlarda dmler sihirli sözcükleri kullanır:
HADİ LENN
tabii bunun deişik modelleri de var
amma biri aşması gerekiyorsa(rp modeli) aşar, ayrıca oyunlarda da vardır(aha warcraft3, ceday nayt2 ve bazıları)
her şey dmde biter tabii[hline]Time, will tell. Sooner or later; time, will tell.
Ardeth 19 Kasım sabahı panik halinde fizik çalışırken dedi ki:
Abi şimdi bu artı sıfır mı oluyor eksi sıfır mı?[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 28 November 2003 22:33 tarihinde demiş ki:
said:

harbiya dusunsene

Veya
Dm: eee oda iyimis

böyle durumlarda dmler sihirli sözcükleri kullanır:
HADİ LENN
tabii bunun deişik modelleri de var
amma biri aşması gerekiyorsa(rp modeli) aşar, ayrıca oyunlarda da vardır(aha warcraft3, ceday nayt2 ve bazıları)
her şey dmde biter tabii[hline]Time, will tell. Sooner or later; time, will tell.
Ardeth 19 Kasım sabahı panik halinde fizik çalışırken dedi ki:
Abi şimdi bu artı sıfır mı oluyor eksi sıfır mı?[/b]

şu forumlarda anti-sistemsel yaklaşım sergileyen biri daha görmek ne hoş yahu[hline]bilinçli toplumun
bilinçli rp'cinin de
sisteme ihityacı yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

walla insanlar oyun oynayamadıkları için saçma sapan sorularını burda sorma gereği hissediyolar.
ama bilmiyorlar mı ki bu tür soruların cevabı masanın üzerindedir?[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Golge-i_Khan, 28 November 2003 04:48 tarihinde demiş ki:
tabii ben olaya anti-sistemci yaklaştığım için şöle diyebilirim

ben hammer eğitimi almış bi büyücünün var olabileceğini düşünüyorum
bana mantıklı geliyor
bunun sonucu olarak belki bi büyü az bilir ama (ki ben büyüleri de kağıda yazmam ya, yani yazılı büyü kullanmam neyse)

demek istediğim böyle bi açıdan olduğu için polemikleştik ?[hline]bilinçli toplumun
bilinçli rp'cinin de
sisteme ihityacı yoktur

yo neden az büyü bilsin adamcağız,almıştır featini harcayarak miss gibi hammer prof.,elinde hammer üstünde leather zırh vur,büyü cast et,vur battlemage olayı yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...