Armedx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hiç birsey yapmıyor pickaxe ile cıft tıklayıp basıyorum kendı yaptıdıgım cave floorda iş yok..nasıl hallederım 2.soru Alan nasıl safe zone yapılır pazar alanı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 2. sorunun cevabı bölgenin flagslarını değiştirecceksin kodları hatırlamıyorum ancak axisten bakabilirsin o bu konuda oldukça yardımcı oluyor :)[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 [DEFNAME REGION_FLAGS] region_antimagic_all 00001 // All magic banned here. region_antimagic_recall_in 00002 // Teleport,recall in to this, and mark region_antimagic_recall_out 00004 // can't recall out of here. region_antimagic_gate 00008 region_antimagic_teleport 00010 // Can't teleport into here. region_antimagic_damage 00020 // just no bad magic here region_flag_ship 00040 // This is a ship region. ship commands region_flag_nobuilding 00080 // No building in this area region_flag_globalname 00100 // Make sure the name is avail globally. region_flag_announce 00200 // Announce to all who enter. region_flag_insta_logout 00400 // Instant Log out is allowed here. (hotel) region_flag_underground 00800 // dungeon type area. (no weather) region_flag_nodecay 01000 // Things on the ground don't decay here. region_flag_safe 02000 // This region is safe from all harm. region_flag_guarded 04000 // try TAG.GUARDOWNER region_flag_no_pvp 08000 // Players cannot directly harm each other here.[hline]Quaxis Developer - Delinquent www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 olmuyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 terathan keepi safe yapmaya calıstım spheremap.scp den baya kastım flaglerle ama olmadı ya :/ tam olarak biri yazabilir mi? (gerçi yaptım, kesin sapıttı sphere ama..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Yaw boşver madenmi yok arkdasım :D bu arada yapıcam die sphere i bozum :( mauhauah[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar