Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir site yapalım...

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, burada çok güzel şeyler yapılıyor, gösteriliyor. Ben de bu eserleri bir websitesinde (tabii ki isminiz veya nickinizi belirterek) toplamak istiyorum. Ticari hiçbir amacı olmayan, sadece zevk için yapılan ve arkadaşlarımıza gösterebileceğimiz, toplu bir showcase gibi birşey olacak. Tabii izin ve onay verirseniz.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

oluuuuuu :D ben sten kendim için yapıcaktım, madem ortam olucaz diyosunuz okee ehehe.. hade yapak..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha Dygrogrand siteyi sen yapma olurmu lütfnn... pro biri yapsın ama bana da gelmeyin şu an uğraştıım 2 site var..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim şu ana kadar 20yi aşkın site dizaynım oldu ama sadece 4 ü hayata geçti. sadece 1 tanesi yaşıyor ama.
ben size siteleri vereyim siz bakın dizaynlarına.

Asıl Sitem
İlk Sitem
Üçüncü Sitem[hline]Many nights we prayed
With no proof anyone could hear
In our hearts a hope for a song
We barely understood
Now we are not afraid

The number you have dialed is not answering, please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

küçük bir örnek gösteriyim... bu bir arkadaşımla yaptığım özel bir tasarım.. fakat dikkat!: bu görexeğiniz malesef tamamlanmamış hali, asıl hali benim makinemde yok.. mesla ana menüde yüklenme hatası fln var onnar baya bi değşti de nese şte bi örnek.. bide ben sitelerin hızlı yüklenmelerinde yanayım, o yüzden grafiği fazla kasmadım..

Buyrun[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ha bişi daa söliim, o siteyi sakın baz almayın, amatör bir çalışmaydı şimdiye göre haberiniz olsun..
elimde iki proje var ve biri çoooook büyük.. boş olsam ve sizlerde kabul görseydiniz vsvsvs bu işle uraşırdım ama maalesffff.. :(
Buyrun[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 30 November 2003 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesela elfwood daki sistem süper, altına her isteyen yorumda ekleyebiliyor fln bi elfwood* a bi bakın derim, benim de elfwood a özenerek yaptıım bi çalışma var mantık olarak elfwood a benzer bişiler olsun sadece görünüş farklı olsun diye düşünüyodum ben koyayım birazdan[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RogueNoir, 01 December 2003 19:23 tarihinde demiş ki:
takım şöyle olsun:
kreatif direktörlük ve sayfa dizaynında dooooooom!!
buton menu vs interfacede okiiiiiiii!!
texture ve bg'larda horaaaaas!!

salladım tabi[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
öyle takım olmaz.. takım olsda tasarım olmaz.. ayrıca grafik tasarımıyla web tasarımı farklı şeylerdir.. ikisi birlikte kullanılan farklı alanlar... grafik tasarımından çok ii anlayan birisi muhteşem web yapcak die bişe yoktur o yüzden grafii ii olan diilde webi ii olan birisine yhaptırın... o kişi sayfanın kalıbın ı oluşturur sonra ona göre grafikleri oturtulur.. onu da yapmak kolay diildir.. nerde çokluk orda .... malum..
ayrıca yok butonu şu yok ana logoyu şu, otu bokuda şu yapsın olmaz..bir web sayfası bir bütündür.. tasarımda bütünlük denilen şeyde budur.. ayrıca sayfa html mi yapılcak yoksa ASP mi olcak.. öle ise kodları da mı grafikçilere yazdırmayı düşünüosunuz muhahaha...
grafii koycaz die her bir sayfa olcak 200kb, hadi yüklede göriim, sayfanın aıırlıı az olcak die o güselim grafiklerin kalitesini iice düşürcekler.. webde optimizasyon da çook önemli...
hade kolay gelsin..
*suya sabuna dokanmaz ve gider* :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

1- bir siteye özenmek inanılmaz kötü bişeydir, kaldıki bunu paticik mi yapacak
2- o adreste bişiler bişiler çıktı tahtalı mahatalı ama :D site nerde göremedim...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 December 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...