Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Arkadaşlar, burada çok güzel şeyler yapılıyor, gösteriliyor. Ben de bu eserleri bir websitesinde (tabii ki isminiz veya nickinizi belirterek) toplamak istiyorum. Ticari hiçbir amacı olmayan, sadece zevk için yapılan ve arkadaşlarımıza gösterebileceğimiz, toplu bir showcase gibi birşey olacak. Tabii izin ve onay verirseniz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 e o zaman tek başına değilde herkesin resmini ekleyebilecegi bi Paticik sitesi yapalım.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 evet olur hatta daha ii de olabilir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 güzel olur. süper olur. çılgın atar.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 oluuuuuu :D ben sten kendim için yapıcaktım, madem ortam olucaz diyosunuz okee ehehe.. hade yapak..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nasıl yapıcaz? host falan.. ben bi menu bar hazırladım da bilmem beğenir misiniz? (sağdaki luckluke yazısını silerim beğenirseniz..var sırf background da..)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yapalım yapalımda tabi biraz daha farklı bir interface i olsa daha güzel olur:) bir görsel sanatlar sitesinin en önce kendisinin bir süper olması gerek görsellik olarak.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bknz http://www.absolutecross.com/tutorials/photoshop/[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ahaha Dygrogrand siteyi sen yapma olurmu lütfnn... pro biri yapsın ama bana da gelmeyin şu an uğraştıım 2 site var..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 teşekkürler.. :) ya ben yapmasam da olur başta da dediğim gibi. hatta daha iyi olur. ben kimse hamle yapmıyo die öyle dedim..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yapmak isteyenler birer taslak hazırlayıp buraya atarsa iyi olur. Ama karar verme mekanızmasında sorun çıkacağına eminim diyebilirim. Şahsen çok sade olmasından yanayım. Sitenin çok dolu olması işi dahada zorlaştırır.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 iyi fikir oky nin dedigide guzel bencede sade olmali[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim [Bu mesaj green_martian tarafından 30 November 2003 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 valla benim şu ana kadar 20yi aşkın site dizaynım oldu ama sadece 4 ü hayata geçti. sadece 1 tanesi yaşıyor ama. ben size siteleri vereyim siz bakın dizaynlarına. Asıl Sitem İlk Sitem Üçüncü Sitem[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Edit: nickleri karıştırmışım.. [Bu mesaj Dygrogrand tarafından 30 November 2003 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 küçük bir örnek gösteriyim... bu bir arkadaşımla yaptığım özel bir tasarım.. fakat dikkat!: bu görexeğiniz malesef tamamlanmamış hali, asıl hali benim makinemde yok.. mesla ana menüde yüklenme hatası fln var onnar baya bi değşti de nese şte bi örnek.. bide ben sitelerin hızlı yüklenmelerinde yanayım, o yüzden grafiği fazla kasmadım.. Buyrun[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ha bişi daa söliim, o siteyi sakın baz almayın, amatör bir çalışmaydı şimdiye göre haberiniz olsun.. elimde iki proje var ve biri çoooook büyük.. boş olsam ve sizlerde kabul görseydiniz vsvsvs bu işle uraşırdım ama maalesffff.. :( Buyrun[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... [Bu mesaj Dragonmax tarafından 30 November 2003 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yok mu başka yapabilecek üstün webmaster? :P[hline]Dijital Sergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 oky veya dom gayet güzel şeyler yapabilir gibi geliyo bana. web bilgileri de varsa bi yardımcı olurlar bi el atarlar pandiklerler sanki hm?[hline] ..scripta manent [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 01 December 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 takım şöyle olsun: kreatif direktörlük ve sayfa dizaynında dooooooom!! buton menu vs interfacede okiiiiiiii!! texture ve bg'larda horaaaaas!! salladım tabi[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 önce birisi bi üstlensin de hele sonra heyecan yaparsınız. ayrıca tasarımın baştan sona tek bir kişinin ürünü olması taha bir şey olur böyle, şey olur yani.. anlıyo musun ANLIYO MUSUN!!![hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 mesela elfwood daki sistem süper, altına her isteyen yorumda ekleyebiliyor fln bi elfwood* a bi bakın derim, benim de elfwood a özenerek yaptıım bi çalışma var mantık olarak elfwood a benzer bişiler olsun sadece görünüş farklı olsun diye düşünüyodum ben koyayım birazdan[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: RogueNoir, 01 December 2003 19:23 tarihinde demiş ki: takım şöyle olsun: kreatif direktörlük ve sayfa dizaynında dooooooom!! buton menu vs interfacede okiiiiiiii!! texture ve bg'larda horaaaaas!! salladım tabi[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video öyle takım olmaz.. takım olsda tasarım olmaz.. ayrıca grafik tasarımıyla web tasarımı farklı şeylerdir.. ikisi birlikte kullanılan farklı alanlar... grafik tasarımından çok ii anlayan birisi muhteşem web yapcak die bişe yoktur o yüzden grafii ii olan diilde webi ii olan birisine yhaptırın... o kişi sayfanın kalıbın ı oluşturur sonra ona göre grafikleri oturtulur.. onu da yapmak kolay diildir.. nerde çokluk orda .... malum.. ayrıca yok butonu şu yok ana logoyu şu, otu bokuda şu yapsın olmaz..bir web sayfası bir bütündür.. tasarımda bütünlük denilen şeyde budur.. ayrıca sayfa html mi yapılcak yoksa ASP mi olcak.. öle ise kodları da mı grafikçilere yazdırmayı düşünüosunuz muhahaha... grafii koycaz die her bir sayfa olcak 200kb, hadi yüklede göriim, sayfanın aıırlıı az olcak die o güselim grafiklerin kalitesini iice düşürcekler.. webde optimizasyon da çook önemli... hade kolay gelsin.. *suya sabuna dokanmaz ve gider* :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesela html ile yaptığım gayet sade ve basit bi sayfa var daha atraksiyon eklenebilir gayet tabi, dediğim gibi bana kalsa direk elfwood a özenin derim[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 1- bir siteye özenmek inanılmaz kötü bişeydir, kaldıki bunu paticik mi yapacak 2- o adreste bişiler bişiler çıktı tahtalı mahatalı ama :D site nerde göremedim...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... [Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 December 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 niye kötü olsun ki babalar gibi bi site bence elfwood, ha taklit kötü dersende bende zaten birebir aynı olsun demiyorum mantık olarak aynı olsun diyorm[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar