regulus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 şimdiye dek ideefixe'den çok nadir alışveriş yaptım ama sorun çıkmamıştı hiç bu defa gerçekten herşey üstüste geldi ve abarttılar resmen.. 3 tane kitap sipariş ettim tarih 21 ekim veya 19 ekim onun gibi birşey havale ile ödedim.1 hafta boyunca havale beklenmektedir yazdı.havale gelmezse iptal oluyor normalde.olmadı da 8-9 kasıma kadar falan öyle durdu.bu arada 4-5 mail attım hiç yanıt alamadım.en sonunda abim telefon açmış baya bir konuşmuşlar ve tekrar bakacaz demişler.10 kasımda oldu bu konuşma 11 kasımda tekrar çıktı sipariş listemde.12 kasımda kargoya verildi yazdı.bugün(18 kasım)telefon açtılar ve siparişimin yanlış yere gönderildiğini tekrar geri alınıp bana geri gönderileceğini söylediler.bayram için bursa'ya gidecektim.adresi değiştirtdim ve oraya göndermelerini söyledim.eğer gene bir sorun çıkmazsa 22-23 kasım civarı elimde olacakmış.1 aydan fazla oldu.her yerde gördüm o kitapları ama alamadım.ideefixe hakkında hiç bir eleştiri duymamıştım şimdiye dek ama....sanırım uzun bir süre ideefixe'i kullanmayı düşünmeyeceğim....[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 abi resmen sana iskence cektirmisler[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bonepart i anlayamayanlar için tercüme edim ideefixe iyidir diyor[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 evet neler oldu anlatmaya devam.. adres değişikliği yoksayılmış ve ben bursada iken ankaradaki eve gönderilmiş tekrar ideefixe'ye dönmüş kitaplar.bana mail attılar ben de gönderin tekrar aynı adrese dedim cuma günü zaten dönüyordum ankaraya cuma günü tamam yolluyoruz pazartesi elinizde olur dediler.biraz önce aradım ve henüz kargoya bile verilmemiş.. hadi bakalım inşallah elime geçecek kitaplar 1.5 ay oldu. hayır öyle süper lazım,çok önemli kitaplar da değil..ucuzluk döneminde ucuza geldiği için almıştım,1.5 aydır uğraştırıyor[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 puhauhau yazık :)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Gecmiş osun :) benim öle aşırır derecede kıtap okumak gıbı bı alıskanlıgım olmadıgı ıcın bunnarı cekmıorum ne gusel :-)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hehe geçmiş olsun[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 belirteyim de 4 aralık tarihinde siparişim sonunda elime ulaştı[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar