Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ne yapmam gerek ?patch olarak ne ındırmem lazım anladıgıma gore oyunu yukledıkten sonra cracklemeden bunu yukleyıp sonra cracklıyecegız daha sonrada bı adresden oynayacagız galıba? lutfen yardım edın... not:orjınalını alana kdr copysını buldum onunla oynayacagım sadece roc olacak bırde bıldıgınız server warsa verın tabı tamamen newbıeyım bu konuda ona gore anlatırsanız sevınırım sımdıden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Valla bnet klonu bilmem fakat orjinalini alsaydın çok rahat bağlanırdın bnet'e.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yanı orj almadan herhangı bı yerde oynamam mumkun degılmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 mümkün linderoth yazmıştı buralara bierlere en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 http://www.freewebs.com/wc3serverguide/ saolsun bı arkadasım verdı ınstructıonsu yanlıs yapmassam yırttım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 almışken orj alsaydın yaw daha rahat ederdin :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 boş ver roc u frozen oyna . walla ben frozen oynayınca taktik bakımından frozen çok daha gelişmiş bi oyun.[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar