Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az Önceki Dumur Vakasi

Gawain

Öne çıkan mesajlar

Bundan 1 saat once Prawleri ben ve spectator görmeye gittik. baktik adam ders çalışmaktan afallamiş bir hale gelmiş.Ehliyetide almış babasi arabayi vermeyince kaçırmış bide evdekilerle kapışmış kendinden geçmiş bir halde kapının önüne indi.Neyse selamlaştık felan.Arkasindan baktik ki çok üzgün olmuyo böyle dedik bakırköye götürdük kendine geldi insan içine çıkınca . Arada Spectator dalga geçiyo ben zaten tam dumur birde konturu yok kizlar mesaj atar cvp yazamaz .Neyse buna kontor aldik sonra cebine para koyduk kendine geldi.
Abi siz yarinda gelin dedi bizde ok dedik gelelim yarinda.
Adam o kadar parayi cebinde bulunca kafayi yedi tabi.
Abi bu kadar paraniz varsa Bana Bir ADET DOGAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN ALIN dedi.
Bizde o da olur yakında deyip saldık bunu eve .
O kadar paranin üstüne abi bozuk yok bana taksi parasi verin dedi. Al lan bunu dedim verdim parayi abi yarin mutlaka gelin dedi adami mutlu ettik ne mutlu bize.[hline]Die Die My Darling
Sosyal ağlarda paylaş

Para senden çıkmıyo, takdir edersin tabii :P[hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Hahhaha praw hala ya$ıyomu???
Adama msg atıyom arayıp bana garip grup yaratık sesleri çıkarıyo adamın ses bile yamulmu$...
Bende dedim bunun beyni sulanmı$ ders çalı$maktan...
Dedim ehliyet alınca hani bar bar dolascaktık birden adam çağrı atmayıda kesti...Bende dedim atladı bu camdan kesin neyse ya$ıyo...[hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix cs admin sNaKe
Cray Totem
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da şimdi gelip "bir garibanıun daha yüzünü güldürdük" tadında olmuyor böyle... iyilik yaptınız eywallah da bana ters geldi...
en yakın arlkadaşım bile gelse en zor günümde para verip bi de milete "yaa işte yardım ettik garibana" dese yüzüne çarparım parayı bir daha da konuşmam...

gidip görmeniz iyi güzel çocuk ambale olmuş bunu da paylaştınız iyi ama "bakııın biz böle yardım severiz" gibi gözümüze sokmak... çok ters çok[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

böyle odtü moddü boğazici isteyenler çalışmaktan kafayı yiyolar mezun olmak için hepten kafayı yiyolar sonra noluo kafa yen kare oluo onun intgralini alınca ikare mikare eşittir -1 daha sonra sinüse böl arctanla çarpzz..........

*!matematik kasmaktan beyni sulanır*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

:) ben bogazicini kazandim, bitirdim, simdi doktora yapiyorum, bana kafam hala yerindeymis gibi geliyo ama bilemiyorum, belki de gozum alismistir :)

saka bi yane oys'ye oole kafayi yemecesine calismamistim, ama sonrasi icin ayni seyi bu kadar rahat soyleyemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...