Gawain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Bundan 1 saat once Prawleri ben ve spectator görmeye gittik. baktik adam ders çalışmaktan afallamiş bir hale gelmiş.Ehliyetide almış babasi arabayi vermeyince kaçırmış bide evdekilerle kapışmış kendinden geçmiş bir halde kapının önüne indi.Neyse selamlaştık felan.Arkasindan baktik ki çok üzgün olmuyo böyle dedik bakırköye götürdük kendine geldi insan içine çıkınca . Arada Spectator dalga geçiyo ben zaten tam dumur birde konturu yok kizlar mesaj atar cvp yazamaz .Neyse buna kontor aldik sonra cebine para koyduk kendine geldi. Abi siz yarinda gelin dedi bizde ok dedik gelelim yarinda. Adam o kadar parayi cebinde bulunca kafayi yedi tabi. Abi bu kadar paraniz varsa Bana Bir ADET DOGAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN ALIN dedi. Bizde o da olur yakında deyip saldık bunu eve . O kadar paranin üstüne abi bozuk yok bana taksi parasi verin dedi. Al lan bunu dedim verdim parayi abi yarin mutlaka gelin dedi adami mutlu ettik ne mutlu bize.[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Para senden çıkmıyo, takdir edersin tabii :P[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Oha... Abi bende çok çalışıyorum.Gelsenize bizede...[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 abi ne kadar çok aç adam varya öğrencilik şakası bir yana zor hakikaten.[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 gerçekten çok iyi dostlarsınız.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Eheheh ciddi değilim merak etmeyin =). Siz yol parası verin yeter =)).[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 nereyi istiyor ki praw?[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 adam kafayi yemiş eve hapsetmişler sanki ev-okul gidip geliyo beni görünce şaka bir yana sevindi adam.[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Hahhaha praw hala ya$ıyomu??? Adama msg atıyom arayıp bana garip grup yaratık sesleri çıkarıyo adamın ses bile yamulmu$... Bende dedim bunun beyni sulanmı$ ders çalı$maktan... Dedim ehliyet alınca hani bar bar dolascaktık birden adam çağrı atmayıda kesti...Bende dedim atladı bu camdan kesin neyse ya$ıyo...[hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix cs admin sNaKe Cray Totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ehe yazın benle ders mers hıkaye dıye konusan adamdan eser kalmamıs way serdar ım way :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 murat alın bi tane 9 kişi binin[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 tamam da şimdi gelip "bir garibanıun daha yüzünü güldürdük" tadında olmuyor böyle... iyilik yaptınız eywallah da bana ters geldi... en yakın arlkadaşım bile gelse en zor günümde para verip bi de milete "yaa işte yardım ettik garibana" dese yüzüne çarparım parayı bir daha da konuşmam... gidip görmeniz iyi güzel çocuk ambale olmuş bunu da paylaştınız iyi ama "bakııın biz böle yardım severiz" gibi gözümüze sokmak... çok ters çok[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 böyle odtü moddü boğazici isteyenler çalışmaktan kafayı yiyolar mezun olmak için hepten kafayı yiyolar sonra noluo kafa yen kare oluo onun intgralini alınca ikare mikare eşittir -1 daha sonra sinüse böl arctanla çarpzz.......... *!matematik kasmaktan beyni sulanır*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 fizbana ve babacuma katılıyorum, ayrıca kolay gelsin prawlere banada kolay gelsin.. *!test manyağı olacaktır*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 :) ben bogazicini kazandim, bitirdim, simdi doktora yapiyorum, bana kafam hala yerindeymis gibi geliyo ama bilemiyorum, belki de gozum alismistir :) saka bi yane oys'ye oole kafayi yemecesine calismamistim, ama sonrasi icin ayni seyi bu kadar rahat soyleyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 meuaheuah bone ne istanbulu Prawler Konya yazacak euhaeauh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Beyler ben daha çok çalışıyom hiç insan içine çıkmıyom banada bi el atsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Şimdi buradaki dumur vakası birilerinin yaptığı şeyleri o kişinin ve arkadaşlarının da okuduğu bir yere yazması mı?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Prawler'ı annesi babası zorlamı eve kapıyo ya bende anlamadım dumur vakası burda ne oluyo?[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 böyle dostum olacağına bin tane düşmanım olsun daha iyi[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ÇOk guzeL..[hline]-We create worlds..Are you with us ?.. -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! -Everything is gone which I have done..Hey You Son! Dou you think I'm still the Number One!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar