Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Müzik Cdleri..

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Abyssos
Alastis
Amorphis
Anathema
At The Gates
Beseech
Cemetery Of Scream
Children Of Bodom
Cradle Of Filth
Katatonia
Dark Tranquillity
Death
Dimmu Borgir
Dream Theatre
Dreadful Shadows
Düş Sokağı Sakinleri
Empyrium
Eternal Tears Of Sorrow
Haggard
Sepultura
Iced Earth
In Flames
Stratovarius
Kythron
Knight Errant
Kreator
Heavenwood
Cathedral
Sentenced
Lacrimas Profundere
Lake Of Tears
Rotting Christ
Manowar
Megadeth
Tiamat
Linkin Park
My Dying Bride
Nightwish
Orphaned Land
Opeth
Placebo
Soulf Fly
System Of A Down
Slipknot
Slayer
Theatre Of Tragedy
The Gathering
Testament
Your Shapeless Beauty
Venom
O.S.I
Şebnem Ferah
Özlem Tekin
Pantera
Overkill
Therion
Marduk
Moonspell
Carcass
Cannibal Corpse
Limp Bizkit
Marilyn Manson
Rage Against The Machine
Blind Guardian
KoRn
Mudvayne
Morbid Angel
Sodom
Yngwie J. Malmsteen
Gamma Ray
Deicide
Gregorian
H.I.M
Gothic Sex
Evereve
Drowning Pool
Black Sabbath
Alice Cooper
Benediction

Gruplarının Albümlerini Satıyorum ayrıntılı bilgi için [email protected]'a mail atarsanız daha iyi olur güvenlik konusunda gereken herşeyi yaparım zaten satış amacım kazıklamak değil mp3 player paramı çıkarmak kargoyla olucak büyük ihtimalle ulaşım olayları başka yollar teklif edilmedikçe yani..teşekkürler..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

evet bazı grupların tüm albümleri yok 3-5 tane mi ne..
kargo parasını falan hallederis bi şekilde de tek tek alınırsa tabe o biras zor olcak gibin :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

ya canım zaten istanbuldakilere ankaradakilere ben bişi demiorum ki ben kırklarelideim mesela dinleyen adam gibi kitle yok şimdi satan yer de yok dolayısıyla ben kendi topladıklarımı millete satıyorum burda da..e her şehirde var mı böle tezgah varsa almayın tabi daha mantıklı kargoyla kılla tüyle ne uraşcan di mi? ben etrafında bulcaı yer olmayanlara falan diyorum mesela ben yane burda istanbula gidiş dönüş sadece otobüs 20 kaat e bi de iett kıl var tüy war 20-30 cd için okadar para daa veriosun..kargo mu mantıklı ist'a gitmek falan mı şimdi ?[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

bana [email protected]'dan ulaşılırsa istenilen miktar hangileri hangi albümler isteniyorsa belirtilirse ben ne kadara mal olacağını falan yazıcam ve albümleri hemen bulup bulamayacağımı sölicem mesela ben de olmayan albümdür ama bulurum anladın? buraya pek yazmamamın nedeni bıt bıt konuşan yörünge dışılar tarafından rahatsız edilmek istemiyorum yoksa ilginç bi nedenim yoq sen beğendiklerinden bi liste oluştur bunlardan bu albümler olursa kaça ayarlarsın burda oturuyorum şeklinde mail at bana ben zaten cevabını aynı gün vermeye çalışacağım bu yazdıklarım gilean dahil herkes için geçerli teşekkürler bai.[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

ben audio olarak satıyorum cdlerimi yani kendim kopyalıyorum evdeki arşivimi ama isterseler mp3 olarak da kasarım uğraştırır albümleri al tek tek çevir ama öle de yapabilirim evdeki arşivimi satmam yane satarsam da çok pahalıya gelir heralde..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

ya justin kırklarelide hiç kimse bişi almas öle burda zaten 50,000 nüfus war 5te biri asker abi kimseye hitap etmio yane bi tane tezgah var bildiğim o da askerlere yönelik cdler satıo benim cdleri aadam alıp da kime satcak :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

bu akşam elime geçen 30 cd daha var gene orjinal paradise lost blind guardian tristania samael falan var tam olarak onların listesini de yazıcam mümkünse bu gece listemi adminler yenilesin ben yazdığımda yani hepsi birarada dursun grupların..şimdiden söliim dedim teşekkürler..buarada kapaklarını falan merak eden ya da orjinalliklerine inanmayan olduğu zaman digital kameradan fotoları gönderebilirim hemen çekip istedikleri cdnin falan tabi icqdan paticike upload özürlüyüm de..neyse by by[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Yeni Eklenen Gruplar:
King Diamond
Judas Priest
Gorgoroth
Mystic Circle
Emperor
Gorefest
GraveWorm
Paragon
Betray My Secrets
Living Sacrifice
MercyfulFate
SixFeetUnder
Ulver
[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

[Bu mesaj Ainu tarafından 05 December 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...