Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KADIN ŞOFÖRLERİ NASIL TANIRSINIZ?

binyuz

Öne çıkan mesajlar

sahitler var, icabinda direkt kaza nedeniyle degil, ihmal sonucu insanlarin hayatini tehlikeye atmak gibi bir nedenden ya da 'psikolojik zarara ugramana neden oldugundan' - gidiceksin bi psikologdan rapor aliceksin hebereso olmustur diye - bi dava acarsin, buyuk ihtimalle sonucsuz kalir ya da 3-5 milyon ceza kesilir ama sorumsuz sahsin agzi yanar, bir daha cep telefonlari arabada 11 11 mac yapmaya baslasa yola bakar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Eha hergün bi kadın şöförün hatasını görüyorum.

mesela geçen gün çift yönlü yolu kesen bi yoldan gelip sola gidecek sola bakıyo arabay geliyomu diye ilk yolu geçiy sonra sağdan araba gelecek bu hala sola bakıyo araba geliyomu diye allahtan araba gelmiyo kazasız geçiyo :)

---------------------------------
<---
---------- -----------------
---------- -----------------
-->
----------l ^ l-----------------
l l l
l l

olayı anlamışsınızdır sanırım[hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 03 December 2003 10:31 tarihinde demiş ki:
Bir de kadınlar ön cam ve direksiyona çok yakın kullanıyorlar. Ani bir frende makyajları korna ve ön cama değiyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

:lol: :lol:

akşam akşam,grip halimle iptal oldum yaa :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104
Sosyal ağlarda paylaş

kadinlarin araba kullanirken daha korkak olmalari son derece normal bence, cunku:
1) su anda en azindan turkiye'de araba kullanan kadinlarin buyuk cogunlugu ehliyetlerine 30 lu yaslardan sonra sahip oldular (fizban +1)
2) yine turkiye kosullari geregi genelde kendi arabasini kullanmiyor, bu da demektir ki arabaya en ufak bisey olsa aksama hesap verecek birisi var
3) kadinlar genelde uzun yola cikmazlar cunku genelde yanlarindaki 'erkek' kendine yediremez sag koltukta oturmayi

uzun yol sayar misiniz bilmiyorum tabi ama ben turkiye'deyken haftada minimum 2 defa istanbul-bolu yapardim mecburen. ki tatillere de her zaman kendi arabamla gitmisimdir. ve fakat o tatillerden bi tanesinde mugla ile aydin arasinda arabam bilya dagitti, otoyol kenarinda servisi beklerken bayan mi erkek mi oldugunuz da turkiye kosullarinda bayagi farkediyor, ki bu bir bayanin yalniz basina uzun yola cikmamasi icin gayetle yeterli bi sebep :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya caddeye takılan bir hatun var aşmış şekilde makas yapıyor ford ka ile.. aklım almıyor yaa...

ha bi de bizim okulda adı Hanım olan bir servis şoförü vardı o da fena kullanmazdı[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 04 December 2003 01:38 tarihinde demiş ki:
2) yine turkiye kosullari geregi genelde kendi arabasini kullanmiyor, bu da demektir ki arabaya en ufak bisey olsa aksama hesap verecek birisi var

Ehe..Aynen :) Peder beyin arabasını kullanırken "Aman cızılmasın" diye düşünmekten aklım kayıyordu..Böyle düşüne düşüne,biri 90 la,diğeri 10 la olmak üzere 2 tatlı kaza yaptım.. :p

said:

3) kadinlar genelde uzun yola cikmazlar cunku genelde yanlarindaki 'erkek' kendine yediremez sag koltukta oturmayi

I-ıh...Bir bayan sürsün..Ben walkmenimi dinleyip uyuyum :}
hiç sorun değil aksine...Ama usta şöför olmasını isterim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
incoming...010104
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 04 December 2003 01:38 tarihinde demiş ki:
kadinlarin araba kullanirken daha korkak olmalari son derece normal bence, cunku:
1) su anda en azindan turkiye'de araba kullanan kadinlarin buyuk cogunlugu ehliyetlerine 30 lu yaslardan sonra sahip oldular (fizban +1)

uzun yol sayar misiniz bilmiyorum tabi ama ben turkiye'deyken haftada minimum 2 defa istanbul-bolu yapardim mecburen. ki tatillere de her zaman kendi arabamla gitmisimdir. ve fakat o tatillerden bi tanesinde mugla ile aydin arasinda arabam bilya dagitti, otoyol kenarinda servisi beklerken bayan mi erkek mi oldugunuz da turkiye kosullarinda bayagi farkediyor, ki bu bir bayanin yalniz basina uzun yola cikmamasi icin gayetle yeterli bi sebep :)

ha yani bunlar bir arkadasin naklettigi gibi cep telefonu yere dustu diye 180 le giderken freni koklemeyi, bir diger olayda simit arasina orta seritte giderken peynir surmeyi de ortaya cikaran sebepler.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

heh bizim mahallede ben küçükken bi kadın vardı 2 ay falan park etmeyi ögrenemedi ve ögrenene kadar da zemin katta oturan bi elemanın pencere parmaklıklarını 6-7 kere kırmıştı(ki bu benim hatırladıgım)

daha bi sürü vukuatı vardı da aklıma pek gelmiyo çok zaman geçti

bide kadınların büyük cogunlugunda jip var trafikte baya kıl ediyolar acemi olupta altında kamyon kadar jiple dolaşan tipler

taksi tutsunlar en güzeli boşuna bizleride tehlikeye sokmasınlar trafikte *!oltayı atar*
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede söylediğim gibi kadınlar genellikle çok kötü şöförler olsalarda cidden çok iyilerde yok değil. Zaten işini büyük kısmı soğukkanlılıkta bitiyor. Daha bugün öğrendiğim bir olayı aktarayım. Bir kaç gün önce tanıdığımız bir bayan araba kullanırken bir anda ayaklarını hissetmemeye başlamış. Bunun sebebi 2 gün önce düşmesi ve sinirlerde oluşan bir deformasyonmuş yani kadının hiç bir suçu yok olayda :-) Araba gitmeye devam etmekte ve frene basamıyorsunuz gibi çok zevkli bir durumda bir çok kişşi panikleyip kaza yapar ama hatun önce motor freni ile yavaşlamış ve en sonunda da el freni ile durmuş. Tabi olayı bilmeyen bütün diğer sürücüler yolda durup duruken yavaşlayıp duran bayan şöförü kornalarla bir güzel protesto etmişler :-) Kıssadan hisseye bütün kadın şöförler kötü değildir ama büyük kısmının kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Edi ne yalan söyliyeyim bende babamın arabasını kullanıyorum ama çok da rahatım çizilcekmiş çarpçakmışım kaza her zaman olur yollara bunu bilerek çıkmak lazım korkuyorsanız %50 kaza yapma riskiniz var demektir.
Ben genelde yanımda araç kullanabilen bayanlar varsa aracı onların kullanmasını tercih ediyorum hem kendilerine güvenleri artıyor hemde yanlışlarını görürseniz söylüyorsunuz.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

kadin sofor terorune maruz kalmak icin araba icinde olmana gerek yok ki, onlar seni yaya olsan da buluyor. iste cok degil 3 saat once karsidan karsiya geciyoruz arkadaslarla, yesilimiz yaniyor 10 saniyedir, hemen solumuzdaki yolda da arabalara kirmizi yaniyor, biz de cici cici karsiya gecicez derken daha 1/3 mesafe katettik bir baktik soldan gelen bir bayan ustumuze ustumuze kiriyor direksiyonu. altinda da hyundai mi ne halttir bir cip. yahu hayir, yesil yaniyor yayaya, sen herhalde ehliyet kursunda gormussundur saga donerken sana yesil verse dahi yayaya oncelik vermek zorundasin ona yesil yanmis, yaya gecidinde hem de, sinyal vermiyorsun hicbi isik yok arabanda yanan, bir de goruyorsun yayalarin uzerine gittiginin NEDEN ne sola kirip ne de fren yapip herhangi bi onleme tesebbus etmeden tam anlamiyla bir MAL bakisiyla iyice adamin uzerine kiriyorsun direksiyonu ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce okula gidiyordum, vize vardı. Otobüsün en arkasındayım yanımda da 2 arkadaşım var. Yolda kaza olmuş, yürümüyo otobüs neredeyse. Geç kalıcaz sınava... Derken otobüsün tam arkasında bir arkadaşı gördük bizim bölümden. Arabasıyla geliyor.. Bayan kendisi.. İşaretleştik, indik onun arabaya bindik... Gayet de güzel kullanıyordu, takdir ettim.

Bayramın 2. günü de bayan sürücünün teki belediye otobüsü şöförüyle kapışıyordu resmen.. Fırsat olsa gidip çiçek falan vericektim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nerde sol şeritte yavaş seyreden bi araba varsa antalyada bayan oluyo ya bugün dikkat ettim gerçekten öyle ki ben sol şeridin solundan giden bi insanım çok kıl oluyorum bu duruma.
daha iyi kullanan bi bayan görmedim.Tabii bizim memlekette çok iyi Traktör kullanan bi bayan var onu saymazsak![hline]i love this game!
Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında gayet dikkatli araba kullanan insanlar olarak tanıyorum:)
ama park etmede problem yaşıyorlar:)
bide bunların yeni modelleri çıktı. önceden biraz eziktiler bazı hanzolar üstlerine gidiyodu falan bunlarda pısıp kalıyodu şimdi delikanlıları da var piyasada.
ama çok komik. geçen gidiyodum bi işte bi ara sokakta kavşağa geldim bi tane de araba kavşağa geldi işte solumda. ben zaten durmuş bir şekilde ona yol verirken aniden frene basıp durdu sonra camını açıp yol versene kardeşim diye çıkıştı bana :)
bende zaten duruyordum hanımefendi ayrıca yol hakkıda benim diyince bir an aptal oldu :) nasıl senin dedii. sağ kuralını hatırllattım. sonra gene söylene söylene gitti :)
komikti yani.ama böyle olması daha güzel. :)[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Qui Bono?
Sosyal ağlarda paylaş

var öyleleri yaa korkulur valla inip döver bunlar adamı...

bir bayan kolay kolay posta koyamaz, aöma koyduklarında pis koyarlar

bkz: sessiz atın çiftesi pek olurmuş[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak
Sosyal ağlarda paylaş

İyi kullanan bayanların yanında oturmak güzel oluyor.Çünkü benim kullanmamdansa onun kullanması daha iyi çünkü hız oranı düşük ölme riski az :Pp
Ancak acemi bayanlar yanınızda da otursa sizi deli etmeye yetiyor aman yavaş git geçme onu bu araba buraya girmez çarpıyodun falam filam ilerde inşallah eşim olacak insan iyi araç kullansın veya ehliyeti olmasın hiç araba kullanmayı bilmesin:)[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bazı bayanlara guvenebılırsnız . bu yuzden cogunu yanınıza oturtursunuz ve kendısı yılların soforuymus gıbı aman hayatım araba gelıyo bak sarı yandı dur , onunde araba var sınyal ver gıbı tavsıyelerde bulunur bız bılmıyoruz ya onlar ASMIS .) . ıste ben bunlara dayanamayıp o bayanı arabadan tekme tokat seklınde atarım : )) [kızmayın canım abarttık , tepkımız tabı bu olmaz ]
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşın olunca problem olmuyor neyse sus 2dk diyosun ve korkuyo eğer gönül gibi bi kız arkadaşın yoksa geçerli bu söylediğim.
Ama annenizle falan trafikte çok kötü oluyor aman oğlum dikkat et bak araba geliyo sus diyemiyon araba çünkü benden daha çok onun sayılır :) ayrıca annelere karşı gelinmez kuralı da var onun için annem bana beni şuraya götür deyince benzin yok,babam gelince o götürür vb gibi yalanlar uyduruyorum.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...