Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Script Olayi2?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
$imdi cik bakalim K Siempre delikanli gibi, Anet Exile script'lerindeki Jayz tarafindan yazildigi soylenen Jail Scripti, bana ait desene, hadi soyle...?[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx
http://www.quaxis.net
Mesaj tarihi:
*!dan dan dan! Ortalık fena kızıştı! (araya birde deliyürek müziği falan koyun*
$$$$$$$[hline]Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design,C,C++,C#,Assembly,LiNuX M4st3r,5y5 Adm1n.
Bilgi paylaştıkça değerlidir, ama ben paylaşmam. Niy3 ac4b4?!?!?
Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power.

[Bu mesaj RaZ0r tarafından 03 December 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 28 November 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
[DIALOG d_rescon]
0,375

nomove
page 0
resizepic 30 10 5054 145 75
text 45 15 600 0
text 60 35 0 1
text 60 55 0 2
button 40 35 210 211 1 0 1
button 40 55 210 211 1 0 0

[DIALOG d_rescon TEXT]
Resurrect?
yeah, sure.
no, thanks.

[DIALOG d_rescon BUTTON]
ONBUTTON=0

ONBUTTON=1
SRC.RESURRECT

Evet bu kodları zaten Coder yazmıştır, hatta yıllar önce yazdı da Bronx ondan çalıp Nbl'da kullandı.. Scriptleri değiştirip dialoglarla biraz oynayıp benim demekle coder olunmaz.. Nicki TheCoder yaparak hiç coder olunmaz![hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)

Ha bu arada bu sacma script in ne işe yaradığıda mechul healer a gidicen oda seni resliimmi diye soracak :D varmı boole bişi ya
Mesaj tarihi:
said:
malmsteen, 04 December 2003 06:28 tarihinde demiş ki:
said:
thelegbra, 28 November 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
[DIALOG d_rescon]
0,375

nomove
page 0
resizepic 30 10 5054 145 75
text 45 15 600 0
text 60 35 0 1
text 60 55 0 2
button 40 35 210 211 1 0 1
button 40 55 210 211 1 0 0

[DIALOG d_rescon TEXT]
Resurrect?
yeah, sure.
no, thanks.

[DIALOG d_rescon BUTTON]
ONBUTTON=0

ONBUTTON=1
SRC.RESURRECT

Evet bu kodları zaten Coder yazmıştır, hatta yıllar önce yazdı da Bronx ondan çalıp Nbl'da kullandı.. Scriptleri değiştirip dialoglarla biraz oynayıp benim demekle coder olunmaz.. Nicki TheCoder yaparak hiç coder olunmaz![hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
My ICQ Statistics
- My Fistik :)

Ha bu arada bu sacma script in ne işe yaradığıda mechul healer a gidicen oda seni resliimmi diye soracak :D varmı boole bişi ya

farkindaysan o script, nebula healing sisteminde bulunmakta, bronx'un du$uncesi ise, bandajla birini reslemeye cali$tiginda, ki$iye bu dialog cikacak, ki$i eger kabul ederse reslenecek, etmeze reslenmeyecek (reskill'e cozum). bilmeden konu$mayalim lutfen.[hline]- never too old to learn!
Mesaj tarihi:
IRC ve ICQdan Dmx tarafından gelen yoğun istekler üzerine son mesajımı yazıyorum.

1) Ba$ka birilerinin emeklerinin üzerinden bir$ey olmayı hiç kabullenmedim, kabullenmem.Yapımda yok.Tabi insan senin gibi biri olunca bu gayet normal oluyor.

2) Kimliğini bulamamı$, her yeni ortama gireceği zaman Nickname deği$tiren bir insandan ne beklerim oda ayrı bir konu. Geçmi$ine güvenmeyen insanın geleceği olmaz.

3) Kendini her zaman için K1nG gören bir adamın ba$arı dediği $ey nereye kadar gider herkez bilir. Hele birde bu İnsan kankam dediği insanı $erefsizce satarsa bide üzerine ukalalık yapıp hede hödö ederse o insanın ne kadar ŞEREFSİZ olduğu tekrar ortaya çıkar.Neden silencer'in ve bazı staffların senden nefret ettiğini çok iyi anlıyorum. Bu kadar $erefsiz olacağını bilseydim NBL'daki Acc'lerini kendi elimle banlatırdım.

4) Tatil Köyündeki Manita hede hödö davasını anlatıyor icqdan. Bir kere sen kimsinki bana o muhabbetleri edebiliyorsun. Gidebileceğim 5-6 tane Otel-Tatil köyü var. Kendin beceremediğin manitaları anlatarak bari rezil olma. Hani ben becerdim diye triplere girdiysende girme. Gel $u yaz çalı$acağım otele sana yapayım bi manita çık triplerden, kız tipini falan beğenmezse parada veririm hiç problem değil.

Son sözlerim budur.
Artık Dmx'midir, Inferno'mudur, Haluk'mudur, Romeo'mudur, Makaveli'midir yoksa Jayz'midir kimse ilk önce ki$iliği bulsun sonra insanlara bok at izi kalsın muamelesi yapmaya çalı$sın.
Mesaj tarihi:
bir soz vardir;
'bir salakla tarti$iyorsan, onun sadece salak oldugunu tekrar du$un' bu sozden dolayi Siempre'ye cevap verme gibi bir ihtiyacim yok. herkez kendi coplugunde oter, istedigin kadar laf sokmaya cali$, acikcasi umrumda degilsin. uzaktan attigin o laf'lara hic bir cevap alamayacaksin, takil kendi kafana.[hline]- never too old to learn!
Mesaj tarihi:
son sozum: eger $erefli bir insan olsaydin sana verdigim 3 $ansida iyi degerlendirirdin:

1- Inferno Razor karakterimi verdigimde, girdigimde star chamber'da staff'a hakaret'ten stone halde banlanacak durumda bulunmasi, ve bu olay yuzunden bin bir problem cekmem.

2- Guvenerek verdigim Exile Developer'i Jayz account'u ile edit cekip, bunuda telefonda bana atildigim zaman gulerek anlatman.

2- Locus'taki Xavier Verlaine isimli player charimdaki toplam 500k'lik item'in acligini yapip hacklemen, karakterimi bo$altman.

no more comment. [hline]- never too old to learn!
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 04 December 2003 19:59 tarihinde demiş ki:
son sozum: eger $erefli bir insan olsaydin sana verdigim 3 $ansida iyi degerlendirirdin:

1- Inferno Razor karakterimi verdigimde, girdigimde star chamber'da staff'a hakaret'ten stone halde banlanacak durumda bulunmasi, ve bu olay yuzunden bin bir problem cekmem.

2- Guvenerek verdigim Exile Developer'i Jayz account'u ile edit cekip, bunuda telefonda bana atildigim zaman gulerek anlatman.

3- Locus'taki Xavier Verlaine isimli player charimdaki toplam 500k'lik item'in acligini yapip hacklemen, karakterimi bo$altman.

no more comment. [hline]- never too old to learn!

mesaj yazmayacaktım ama iftira dolu 2 suçlama gelmesiyle beraber cevap hakkım doğmu$ oluyor.

1- Inferno Razor'un staffa hakaret olayında haksız olduğumu biliyoruz. Zaten o konuyla ilgili zamanında baya bir özür diledim senden unuttun galiba.

2- Dev. Jayz charını verdiğin zaman ne dediğini unuttun galiba.
Dialog aynen $öyle:
Dmx= lan bak veriyorum $ifreyi edit falan yapma.
KS= olm ben kendime edit yaparım haberin ola.
Dmx= yapma la bırak salla zaten server sux olmu$ (arada auerhuahu efektleri geçer)
KS= e sux olmu$sa girer takılırız action falan yaparız editleyip zaten ba$kasına edit yapmam bilirsin.
Dmx= edit yapma.yada yap ne bilim $ifre sende takıl i$te yakalanmada. ama istersen yapma scriptsel edit yaparız daha sonra ueaehauhh.

Daha sonra ben editlediğim 3 tane charı bildirirken euaeuahuhaudhsauh ulan ne adamsın lan sen 1 tane char yetmedimi editlemeye gibi efektler veren bir insanın çıkıp böyle demesi çok enteresan geliyor bana.

3- Xavier Verlaine'deki 500klık item dediğin itemi zaten sana verdiğim K Siempre Steel charından aktardın ve ortada bir hack durumuda yok.Cafeden oynayıp keylogger olduğunu farkettikten sonra Acc'ler hacklenmesin diye K Siempre'nin
şifresinin deği$tirilip Xavier Verlaine'nin Strongboxunun kendi Strongumdaki bir kasaya aktarılması. Zaten bunu yaptım diye kötü olduk senle ne çabuk unuttun. Aynı gün 6 haneli icq numaramda hacklendi allahtan Icq'yu alırken kayıt mailinide almı$tımda 2-3 gün aradamadan sonra bulup geri alabildim.

olaylar budur.
yorum yapacak varsa yapar.
yapmayacak varsa yapmaz.
gayet açık ve nettir.

zaten kendini K1nG zanneden birinden ( Üzerinde bir kimse olmasından nefret eden, her zaman kimlik deği$tiren, geçmi$ine ve geçmi$indeki vukuatlarına güvenemeyen, NBL'da oynadığı süre içerisinde 3 kere banlanmı$ olan, türkiye'de Injection'un ba$lamasında etkili olan, NBL'da herkez Inj kullanıyor dediği zaman yok canım ben shard açıcam zaten sourcelerini inceleyip fixlemeye çalı$ıyorum ne diye kullanayım diyen ama ICQ'danda arklarına O Forumların adreslerini gönderip destek isteyen, Staff'daki yakın arklarının $ifrelerini alıp Kıl olduğu insanları jaile atan daha sonra sütten çıkmı$ akka$ık gibi davranan, 2 tane kastığı charlara aktardığım itemlerin değerlerinin 30m'e vardığını unutarak hala 500k'lık bir itemin ( hacklenme durumu falanda yok ) hesabını sormaya kalkan adamın artık ben niyetinden $üphe ederim.

K Siempre Steel a.k.a s1empre
Herzaman heryerde s1empre.
asla deği$medi deği$meyecek.
insanların bok atmalarıyla karalanamayacak bir geçmi$.
hala 1000lerce kankası! bulunan bir insan.
buna ba$ka bir$ey denmez.

Ha Bu arada zamanı olanlar $u adrese sadece 2 dakka baksınlar. Bir insanın 1 sene içinde nasıl deği$tiğinin resmidir bu.
http://members.lycos.co.uk/infernownz/viewtopic.php?t=9&postdays=0&postorder=asc&start=0

Burada bile bazı arkada$lar zamanında hayatın palavra demi$ti ve hala derler. o yüzden Inferno geçmi$ine bir bak.

[Bu mesaj KS1empre tarafından 04 December 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...