batuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Bugun oyun aldıgım yerde gordum ama almadım daha nette biraz arastırdım cıktıgı hakkında bi bilgi yoktu adam beta değil dedi alayımmı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 al abi noolcak şunun şurasında 2 milyon[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ben yiende kaısm sonuna kadar bekle derim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben aldım 210 mb cd zannedersem. emin diilim bakalım beta mı diil mi yeni versiyonlar çıkarsa anlarız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Alicam burdan haber veririm artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 gold olupda sızdırılan baya oyun oldu buda sızdırılmıştır bence install 490mb filan yer kaplıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hemen kaliteli adamlardan bi kaçtane yazalım zonneveld,mexes,cavenaghi,robinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Morgan De Sanctis die bi adam war 26 yaşında ucuz vede güzel kaleci bende onu tavsiye ederim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 valla ben aldım oynadım oyun bence gzl.2d maç motoru daha gzl artık.ofsayt ları gösteriyo ben beğendim bence 0203 den çok ii[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Versiyon numarasını söyleyin. Oradan anlaşılır beta olup olmadığı.. Arğğh.[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_DarkJedi_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: Azmodai, 17 November 2003 15:03 tarihinde demiş ki: 4.1.1 full surumdur arkadaslar. ama oyun biraz yavasmi banami oyle geldi? cm4 'ten daha yavas sanki[hline]Azmodai - the anti-garbage activisionist banada çok yavaş geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Aşırı hızlı bende.[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 adamlar artık asmıslar ve maalesef bu son oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 walla bende de cok hızlı yani bi oncekinden hızlı.. bide turkiye ikinci ligi icin ucuz ve kaliteli adam bilen varmi ;) cuzdani fazla sarsmasin ;))[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 p4 1.7 256 ramde 16 lig mi ;) oha be abi nie yavas oldugu belli deilmi nie 16lig oynatıosun ki?[hline]i just don't know what to do with myself.. [Bu mesaj Bathory tarafından 17 November 2003 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 p8 16 ghz bile olsa 16 lig yavaş çalışır...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sizlerin cd'leri kaç mb aceba arkadaşlar ??[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Yaw ben iki ligi zor çalıştırıyorum. siz 16 lig çüş complexe giricem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Valla ben AMD 2.4 ve 1 gb ram ile 11 lig açtım. Eskisine göre oldukça hızlı oynuyorum.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 netten cektim 200 küsür mb setup dosyasi... netten cracki bulmak cok uzun surdu oyuna daha cok bakamadim ama oyunda ilk gozume carpan estetik olarak guzellestirilmis olmasi...[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 aha gece 3'te holiday'e bıraktım şimdi kalktım baktım 1 sene geçmiş. chelsea'ydim. üçüncü olmuşum, tuncay newcastle'a gitmiş. hala geçmiş sezonların puan durumları yok değil mi? çıldıracam ya. neyse birazdan kendim yeni bi oyuna başliyim bari...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 cm4de bana cok kolay gelmisti bu versiyondada nedense hic bitaktik oturmuyor.. son patchle hizlanio baya oyun bide.. 5-3-2 ile pek basarali olamadim nedense...[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 az once man u -arsenal maci penaltilara kaldi.. man u ilk 4 penaltiyi kacirdi arsenalda 4 te 2 kacirdi ve aldi maci lol nasi is bu .. 8 penaltida 6 kacti[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 kazaa dan indiren varsa dosya adını yazabilir mi[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bjkye uyacak güzel bir taktik istiyorum sizden...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar