Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tv..

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

3dsmax+flame kullandık ama aradan baya zaman geçti şimdi aftereffect kullanıyorlardır muhtemelen. flame'i de kullanan kişi kalmadı zaten. 6 ay önce 12 kişi olan grafik bölümü bizim ayrılmamızla 2 kişi kalmıştı. bunlardan biri hava durumcuydu diğeri de aftereffect kullanıyordu. sanmam flame kullanan biri olsun orada. birilerine hibe etmişlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla işin içinde çok farklı şeyler olabiliyor bu tip yerlerde:
400 bin dolara flame alınmasından dolayı birilerinin kar etmesi, 9 milyon dolara amerikadaki bir firmaya yayın formatı yaptırılması, senin daha iyi ve daha ucuza yapabileceğini bildiği halde sana işi vermemesi genel müdürlerin birbirleriyle olann çıkar ili.kşiileriiişlişlişişkişklfd hede hödö falan filan işte
baş edemezsin[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki:
BIRAK O KIZI!
Sosyal ağlarda paylaş

abuu dehşet tasarımlar yaaa.. varya bende hep tv de gördükçe ki özellikle de atv de gördükçe bunalrı diodum yawf kim yapıosa bunalrı hellllal olsun die.. o habere başlama öncesindeki animasyonda allam o dünya gibi şeyin yüzeyindeyi parlak yumuşak kırışık çizgiler flnn o ayrıntıları gördükçe kafayyı yioru helal fallaa :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...