Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bu jenerikler hala "flame" de mi yapiliyor? Oldu bayagi post produksiyon studyosuna gitmeyeli. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 03 December 2003 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 3dsmax+flame kullandık ama aradan baya zaman geçti şimdi aftereffect kullanıyorlardır muhtemelen. flame'i de kullanan kişi kalmadı zaten. 6 ay önce 12 kişi olan grafik bölümü bizim ayrılmamızla 2 kişi kalmıştı. bunlardan biri hava durumcuydu diğeri de aftereffect kullanıyordu. sanmam flame kullanan biri olsun orada. birilerine hibe etmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Adamlar programin ve sg nin pahaliligina yoruyolardi hep sistem calismalarinin kazik olmasini. Baktilar millet alisti yolunmaya, iyice kar ediyolar desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 valla işin içinde çok farklı şeyler olabiliyor bu tip yerlerde: 400 bin dolara flame alınmasından dolayı birilerinin kar etmesi, 9 milyon dolara amerikadaki bir firmaya yayın formatı yaptırılması, senin daha iyi ve daha ucuza yapabileceğini bildiği halde sana işi vermemesi genel müdürlerin birbirleriyle olann çıkar ili.kşiileriiişlişlişişkişklfd hede hödö falan filan işte baş edemezsin[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 daha doğru anlatılamazdı.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 abuu dehşet tasarımlar yaaa.. varya bende hep tv de gördükçe ki özellikle de atv de gördükçe bunalrı diodum yawf kim yapıosa bunalrı hellllal olsun die.. o habere başlama öncesindeki animasyonda allam o dünya gibi şeyin yüzeyindeyi parlak yumuşak kırışık çizgiler flnn o ayrıntıları gördükçe kafayyı yioru helal fallaa :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ben bu 3d olayına uyuzum ya olmuyo hiçbişey 3d çizimler falan itici geliyo bana neden billmem. ama şimdiye kadar beni rahatsız etmeyen gözüme hoş gelen bir 3d çizim hiiiiiiiç rastlamadım. ışıklandırmalar falan filan çok kıl.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar