Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Juventus

Diablo

Öne çıkan mesajlar

said:
mexinth, 30 November 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
şöyle ilahi adalet tarzında juventusa tokat gibi 2 gol atıp 2-0 alalım temizce çok güzel olur. Rezil olsun kolpalar, zaten Romalılara hala kinim sürüyor, sen futbolcuyu nasl dövdürrsün polise ya![hline]sonunda yeniledim.

ah ah kalbim temizmiş :)[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
mexinth, 03 December 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
said:
şöyle ilahi adalet tarzında juventusa tokat gibi 2 gol atıp 2-0 alalım temizce çok güzel olur. Rezil olsun kolpalar, zaten Romalılara hala kinim sürüyor, sen futbolcuyu nasl dövdürrsün polise ya![hline]sonunda yeniledim.

*!öper*

:)

[Bu mesaj DynamicK tarafından 03 December 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loading, 03 December 2003 00:05 tarihinde demiş ki:
juventus maçı resmen satmış:)Adamlar son 15 dakika bastırmadılar bile,hele son golde tudor hakanın yanında koştu sadece.
Neyse yine de kutluyorum galatasarayı.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!

1) yatan takım o kadar pozisyon bulmaz
2) yatan takım ortamı germeye çalışmaz
3) yatan takım dediğin tamamen yedeklerle sahaya çıkan bir takım
4) tudor'un ne kadar yavaş bir oyuncu olduğunu bilmiyorsan pek bilgin yok demektir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
juventus maçı resmen satmış:)Adamlar son 15 dakika bastırmadılar bile,hele son golde tudor hakanın yanında koştu sadece.
Neyse yine de kutluyorum galatasarayı.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!

LoL! iyi kopardın. Maçı satmışmış Heh. İyi güldürüyosunuz gece gece insanı. Çekememek sucks[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

ikinci yari muhtesem oynadi gs, birakin juve yatti filan islerini harbisi olsa yenerdi (sahte sanki).

tebrik ediyorum galatasarayi ve ordaki muhtesem taraftari isallah su rs'i yenip su gruptan cikar besiktas'ta cikar gorurler teror ulkesinin bombalarini.[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki:
in apex we trust
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 03 December 2003 00:24 tarihinde demiş ki:
said:
mexinth, 03 December 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
said:

*!öper*

:)

[Bu mesaj DynamicK tarafından 03 December 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Tüm takımın alnından *!öper* :)[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
uefa ya daha neler gosterecez
türkün damarına basarlarsa böyle döt ederiz
Galatasarayıma da bu lazımdı bi kıvılcım lzmdı Fatih hoca nihayet gördü işi gençleştirdi takımı en azından bu ateşledi eskilerde oyuna girince bu hırsla cıkıyorlar sahaya
Ulan daaalın be Viyana yı kuşatıcam gaza geldim[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

Oh Beee!!! Özlemişim Galatasarayı.
UEFA'ya, Juventus'a ya da Galatasaray (doğal olarak Türkiye) aleyhinde işler çevirenlere cevap olsun bu maç.
Bütün mesajları okumadım ama Gs yi tebrik eden bütün herkese çok teşekkür ediyorum. (evet tebriklerden ben de üzerimew bi parça aldım çünkü ben de Galatasaraylıyım.)
futbolcular, fatih terim, malzemeciler,doktorlar,taraftarlar,vb. herkese de helal olsun. bir takım bir maça ancak böyle hazırlanabilirdi doğrusu.

(beni uzuuuuun bi süre sonra spor bölümüne soktu bu maç. hade hayırlısı.)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

oha bunu görmemiştim.
:lol:
çok afedersiniz ama bi tarafımla gülüyorum[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

LoL! iyi kopardın. Maçı satmışmış Heh. İyi güldürüyosunuz gece gece insanı. Çekememek sucks[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün genç.ama böyle heyecen yapmadan önce bir sonraki mesajımı okusaydın.
galatasarayı çekememe gibi bi durumum yok,aksine tebrik ettim.maçı satma konusunda da sadece fikrimi söyledim.Ayrıca galatasaray da gayet iyi oynadı,hatta bu seneki en iyi oyununu oynadı.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mexinth, 03 December 2003 00:53 tarihinde demiş ki:
ya kardeşim neden versin 2-3 milyon isviçre frangı geliyor sonuçta.
Para tatlıdır :)

Oh be ufak stad havasını özlemişim ...[hline]sonunda yeniledim.

abi olur mu kesin bi iş var bu işte... igor tudor orda hakan yetişemezmiydi? bi düşün... yani fatih terimin kesin italyada tanıdığı bişiyi vardır ki juve için o kdar isviçre frangı bişey değil ki... biz top çeviriyoruz adamlar izliyo resmen[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Loading Maça yattı, maçı sattı falan ne demektir ya. Saçma saçma konuşuyorsun. Adam gibi Tebrik etmek varken. Saçma ve gereksiz yorumlar yapıyorsun.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Bende çıkayım burda Fenerin veya Beşiktaşın her yendigi takıma "Maçı bıraktı onlar, Satmışlardı önceden bi kilo patatese" falan gibi yorumlar yapsam Ne kadar doğru olur? En iyisi böyle yorumlarını kendine sakla. Çünkü Gerçekten saçmalık.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...