şunu yapmayın işte juventus ikinci yarının sonları top mu oynadı.
eğer juventus böyle top oynuyorsa ben de onlara bi tarafımla gülüyorum.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
abi olur mu kesin bi iş var bu işte... igor tudor orda hakan yetişemezmiydi? bi düşün... yani fatih terimin kesin italyada tanıdığı bişiyi vardır ki juve için o kdar isviçre frangı bişey değil ki... biz top çeviriyoruz adamlar izliyo resmen[hline]İmza dediğin nedir ki?
Ya Loading Maça yattı, maçı sattı falan ne demektir ya. Saçma saçma konuşuyorsun. Adam gibi Tebrik etmek varken. Saçma ve gereksiz yorumlar yapıyorsun.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü - Marit
------------------------- Son= Başlangıçtır!
Bende çıkayım burda Fenerin veya Beşiktaşın her yendigi takıma "Maçı bıraktı onlar, Satmışlardı önceden bi kilo patatese" falan gibi yorumlar yapsam Ne kadar doğru olur? En iyisi böyle yorumlarını kendine sakla. Çünkü Gerçekten saçmalık.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
------------------------- Son= Başlangıçtır!
bone manyakmısın abi gs nin bütçesi okadar yok ne yaptın
patates kilosu 300 bin lira
da baklava kasar abi[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Öne çıkan mesajlar
karpuz
Sosyal ağlarda paylaş
mexinth
Para tatlıdır :)
Oh be ufak stad havasını özlemişim ...[hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş
Loading
eğer juventus böyle top oynuyorsa ben de onlara bi tarafımla gülüyorum.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş
karpuz
abi olur mu kesin bi iş var bu işte... igor tudor orda hakan yetişemezmiydi? bi düşün... yani fatih terimin kesin italyada tanıdığı bişiyi vardır ki juve için o kdar isviçre frangı bişey değil ki... biz top çeviriyoruz adamlar izliyo resmen[hline]İmza dediğin nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş
BlaCk
-------------------------
Son= Başlangıçtır!
Sosyal ağlarda paylaş
DynamicK
kaynak sağlam[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş
BlaCk