Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Juventus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mondragon hayatının maçını cıkardı
ama hep kafasına carptı kendi kurtarmadı :)
bu arada hakkaten adamlar feci gelio edit gibiler her top ayaga
takım feci yoruldu 2. yarı deişiliklik şart[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Çöp Atmayalım
Mesaj tarihi:
ilk yarı pek kötü oynamadık ama yüzde yüz lük 4 - 5 pozisyon verdik ve bunun 3 - 4 ü sırf kontra atak..

ikinci yarı da böyle kontralar yersek..işimiz zor.............[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Mesaj tarihi:
o el pozisyonu var ya, tartışmasız penaltı + sarı kart

yerim böyle hakemi[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
bahanem hakan + penaltı şimdilik

eğer hakan gol atarda yenilirsek, sırf penaltı

bir galatasaraylının bahanesi herzaman olmalı[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
süper oynadık zaman zaman orta saha falan baya iyi hep tek pas yapıyolar iyi güzel de defans nerde ya rezalet resmen
5-0 olabilirdi ilk yarı o derece
ümit karan lazım bi de bu takıma hala sölüyorum
gol atmıştık ilk yarıda o olsaydı
iyi oynadık top çevirdik ama bitirici vuruş gelemedi çünkü

ergüne helal olsun adam sahanın her yerine gitti .. süper çeviriyo oyunu.
şanslıysak atarız bi gol ama tekrar sölüyorum ümit karan !![hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
gs çok hırslı oynuo çok istekli oyuncular. petre nin yerinde bülent olsa daha iyi olurdu bence neyse işallah atarlar bi tane. eğer gol yerlerse oyuncular direk çöker bence umarım atarız bitane atarsak gerisi gelir gibime geliyo
Mesaj tarihi:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Helal hakan'a![hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki:
Yuce aerius sana sesleniorm :
Heal pls
Mesaj tarihi:
arkadaşlar tamam, olay bendeymiş. cenabetmişim. maçın başından beri izliyodum.
şimdi tuvaletim geldi gittim tuvalete ve GOOOOOOOL diye bağırdığını duydum spikerin.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
aman aman!

mondragon maçın adamı yani direkt olarak..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki:
Yuce aerius sana sesleniorm :
Heal pls
Mesaj tarihi:
bu arada bu mondragonun kurtardığı toplar inanılmaz toplar değil...
bi rüştü, bi cordoba inanılmaz toplar kurtarıyo. ama mondi o kadar iyi diil bence[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
justin gayet de güzel izledim. zor toplar değildi hiç biri. bi uzaktan şutta topu kötü sektirdi sonra 2. müdahaleyi yaptı. kendi kendini zora soktu bence.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...