Mino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Önce böyleydim... serseri bakış masumiyet çabaları Tam bir azılı haydut Ve mutlu son (Cillop gibi bir surat) SONUÇ: Bıyık Mino'yu kroya benzetiyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 işte sakal ve bıyıgın insan üzerindeki anatomisi ana saçmalamaya başladim.[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Masumiyet çabaları... HAHAHAHAHA ÖLDÜM YA HAHAHAHA.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 kötü kedi şerafettin e benzettim ben bıyıklı halini[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Valla serser'i bakıştaki tipte ; Ülkü Ocağında Adı "Idris" olan kehribar bir tesbih sahibi 87 leş sahibi birinin resmini çizdi beynimde.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ehue son fotoğrafta ajan smith gibi gülmüssün ilk gördüğümde tırrstım walla :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ahahah mino'm yardırdın akşam akşam, atıyım şunu bizim cemaate de yarılsınlar :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar