Jaan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bu gün arkadaşımın bilgisayarını upgrade etmek için pc gold a gittik. Amd 2500 + epox rda31 anakart + asus fx5200 + 256 ddr ram + serena kasa aldık. Geri kalan hdd, cdrom gibi parçaları da eski bilgisayardan taktık. Bütün parçaları ben birleştirdim. Bilgisyar kurma işlemini onlarca defa yapmışımdır ama bu sefer anlayamadığım bir sorun oldu. Bilgisayarı çok iyi bir şekilde kurdum tuşa bastım bilgisayar açıldı ramleri saydı felan derken 10 saniye içinde kapandı. Biz ne denersek deneyelim mahlukat max 10 saniye açık kalıyordu. Sizce bu neden olabilir? Bence power supply biraz yalan ama... Bir de yarın sabah kadıköy e pc gold a götürecez makineyi. Orada teknik servisi hemen olaya bakıyor mu ? yoksa alın size yeni ksa kendiniz halledin mi diyecekler? oysa kasayı ne güzel montelemiştim. Sizce sorun neden olabilir ve ne yapmalıyım.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ankartta jumper olayı yok hepsi biostan yapılıyo. Hdd siz de çalıştırmayı denedim aynı işi yaptı. Ram olayı ise valla doğru bir şekilde taktım hemde amd 400 mhz ram ? bir de teknik servis teki elemanlar umarım biraz hızlı ilgilenirler.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar