redhot Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ben zebulanın scp lerini indirdim ama scp ler hakkında hiç bişi bilem.gm acc açtığımda oyuna gire biliyorum ancak player açtığımda disconnect olur otomatikman bunu nasıl kapata bilirim.birde paticikten indirdiğin scpleri bir çoğu çalışmıor ( böyle bir komut yok diyor ) bunları nasıl kullanıla bilir hale getire bilirim ? acele yar dımlarınız bekliyoru mteşşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: redhot, 02 December 2003 19:33 tarihinde demiş ki: ben zebulanın scp lerini indirdim ama scp ler hakkında hiç bişi bilem.gm acc açtığımda oyuna gire biliyorum ancak player açtığımda disconnect olur otomatikman bunu nasıl kapata bilirim.birde paticikten indirdiğin scpleri bir çoğu çalışmıor ( böyle bir komut yok diyor ) bunları nasıl kullanıla bilir hale getire bilirim ? acele yar dımlarınız bekliyoru mteşşekkürler... Player charla giremessin cunku nebula connector olması lazım dior ve Con Lost yiyosun demi?bunun icin sphere/scripts icinde commands.scp war orda Su Satırı bul (client version 2'0'3) sole bisi ler wardı galiba onu sil duzelcektir scriptler icinde sanırım uzantısını degistirmıosundur bunun icinde paticik.com dan indirdigin scriptler 546.txt gibi olur mesala onu 546.scp yapıp oyuna save atarsan duzelicektir...[hline]Death Uo Shard Developer. Choose Your Destiny.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paticik.com scpleri hepsi dogrudur...Lutfen kontrol edıp tekrar deneyınız... The script you have paticik can work at the moment.Please try later... Das ich mich paticihen worhe da momenten.Bitte trachen aftrios.[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: FRP_Master, 03 December 2003 17:36 tarihinde demiş ki: Paticik.com scpleri hepsi dogrudur...Lutfen kontrol edıp tekrar deneyınız... The script you have paticik can work at the moment.Please try later... Das ich mich paticihen worhe da momenten.Bitte trachen aftrios.[hline]I don't want to fake it... I want to make it! 00 frp 3f3nd151 b4n4d4 b1 4l4m4nc4 0gr3753n3.[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yok lem almanca bılmem cok az bılırım eheh salladım almancayı ama ıngılızcem cok ııdır mesela ıngılızce adın ne demek sey oluordu hııı mmmm aaa neydı ya HAA BULDUM ! What is your name ? evet evet buydu basardım oley ehaha ... Saka maka cok pis english speak yaparım.[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar