Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Products diye bir link var diyelim. Ben bunun üzerine gelince burda aşağı doğru bir menu açılsa ve ben seçtiğim an direk orayı açsa. Bunun adı nedir drop down box veya scrolling text box mı? Değilse biri yardımcı olur mu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yanılmıyorsam java scripting ile yapılıyormuş bu iş. Java scripting hakkında bilgi veya java script for dummies gibi basic birşey nerden bulurum netten? Veya açıkcası biri bana yol gösterse daha kolay olur yani abana gereken kısaca şu. Products yazısının üzerine gelince altında veya sağ yanında bir menu açılmalı ve productlar belirmeli. kullanıcı bunlardan birini seçtiğinde o malzemenin web sayfası açılmalı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Tree menu olarak arat öyle bulabilme ihtimalin var. Javascript ile yapılmakta. Ancak flash ile çok daha iyileri yapılıyor.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 www.hotscripts.com Burada java bölümünde aratabilirsin Absolut Tree Menu yada Drop down scrolling menu gibi seyler arat mutlaka bulursun ayrica free scriptlerde war bu işi çok kolay yapan yanılmıyorsam www.apycom.com bu sitede free scp var ama profesyonel bi site yapmayı düşünüyosan orjinal bişey bul derim bunda altta titlebarda fln yazıyo linkleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 K halletim saolun[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Absolut, 04 December 2003 10:57 tarihinde demiş ki: ava script for dummies walla hiç yakıştıramadım bu yaştan sonra ne öyle dummy falan :P[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 dhtml[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben Macromedia Fireworks MX 2004 tavsiye ederim hatta banane ya kasamam şimdi diyorsan 1 tane sample var onu editliyebilirsin baya hoş bir page :D[hline]Sizi çok ama çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar