MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 biletleri nerden alınır fiayatları ne kadar nerden öğrenebilirim??? google dan bişey bulamadım düzgün.[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove...
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 nerden alınır bilet bilen yok mu ya? kapıda satılıyo mu acabe?[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later.
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 amerikan pavyonda olcak konser 6sinda
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Hadi bea walla mı 6 'sın da ha ??? Fuarda saat kaçta ya ölürüm ben nerden bilgi bulurum?????? ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Magic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 slayer hocam bilgi satan mafyalar gibisin ha :) Ucundan acıcık veriyor adam bilgiyi her seferinde be ! Toptan bir bilgi verin şu konser hakkında çok geç olmadan bakiim.. [hline][ no pain, no gain ]"His last choice die to live"
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 tamam =p 6sında konser 21.30da başlıcak d&rdan alabilirsiniz biletleri ahanda yetti mi?
Öne çıkan mesajlar