Demise Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Sizi bilmiorm ama ben Opeth dinlerken dünyadan kayıyorum..Benighted özellikle..koparıyo beni..Bide Dirge For November..Sizinde Opeth dinlerken koptuğunuz şarkılar warsa..Yazın bakalım..[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 bleak. zaten blackwater park albümü a$mI$...[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Advent Forest of October *!Şarkı listesini yazacaktır, vazgeçer* Dalıyorsun abi adamları dinlerken, Mikael in sesine ölüyorum ben[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 opeth ile katatonia kesin saglıa zararlı ueheu[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Flames Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 şu son 2 aydır opethten başka birşeyi adam gibi dinlemedi dinlediğim şeylerin yüzde 95 ini opeth oluşturuyor.. blackrose immortal ımı tek geçerim..[hline] He has not confessed He has made no statement Charges of murder have been accepted against him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Night and the silent water kadar sevdiğim bir şarkı ismi yoktur kendisi de süper zaten tıpkı Opethin coğu sarkısı gibi en azından deliverance da bile stillerini bozmamışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 you still sleep in light yet the night and the silent water, still so dark! hehe yok abicim Damnation çıkıcak mart ta, bu sefer yavaş şarkılardan oluşacakmış (Benighted Credence gibi)[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 aynı şarkı içinde hem yavaş kısım hemde hızlı kısım oluyor ya o zaman süper oluo mesela the drapery falls.. bir sürü örneği var ilk aklıma gelen buydu.[hline]fizban, 10 Ocak 2003 18:32 tarihinde demiş ki: kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death (master's apprentices)[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 üveee Dmanation mayısa ertelenmiş konser turları yüzünden, bari buraya gelsinler de affedelm :([hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 çıkmasını istemiom daha mevcut şarkılarını yeterince hafızama kazıyamadım[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 hergün girdim sitesine belki avrupa turuna eklenmisizdir die ama uzgunum, eklenmedi. bi de opeth heralde tüm albümlerini aldiim tek grup. öyle böyle diil. tek geciyorum.[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Spiralling to the ground below Like Autumn leaves left in the wake to fade away Waking up to your sound again And lapse into the ways of misery [hline]Yet enadır silineybıl mesıc bay Arkeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Opeth - Master's Apprentices[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Damnation mp3 leri çıktı piyasaya[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Damnation track list : 1-Windowpane 2-In My Time Of Need 3-Death Whispered A Lullaby 4-Closure 5-Hope Leaves 6-To Rid The Disease[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar