kemkum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 YA dün arkadaşlarla içerken tartışıyoduk. Bide sizin fikrinizi alalım. Zengin olmanın bir yolunu buluyosunuz. Ama dünyada sadece siz biliyorsunuz. O kadar büyük paralar kazanabilirsinizki 1 ayda altınıza porsche bile çekebilcek kadar.. Ama devletce izin verilmeyen bir olay. Siz ne yapardınız. Ben açıkcası çok güveneceğim adama açıklardım ve yapmazdım hayatım boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Hımmm çok sevinir ve fikri bulduğum anda hayata geçirirdim yasakmış asarlarmış dinlemezdim bu devirde zaten kim yasal iş yapıyor ki? Eğer böle bi fikrin varsa bana en yakın arkadaşınmışın gibi güvenebilirsin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemkum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 keşke olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Cem Uzan gibi takılırdım.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Kendi adımı bulaştırmadan gizli ortaklık ile yapar kendimi risk etmez ama kar oranımdan fedakarlık ederdim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Aynen Fistan gibi yapardım.. Kanalımdan Cesur Yürek fon müziğini koyar gaz yapardım milleti.. Cesur Yürek Cem Uzan: ÖZGÜR SİKOÇYA!! ;)<---- Yanlış yazmadım.. Adam milletimizi ...ti valla.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! [Bu mesaj Kalhiae tarafından 03 December 2003 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 adam napsın şimdi onun ne suçu var kitabı bedava vercem dedi bazı zavallılarda ona inandı çiftçi dedi işçi dedi gene inananlar oldu adamın ne suçu var suçlu biziz bunlar böle saf oldukça ben bunlara gazlarım dedi bayada bi gazladı helal olsun zeki adammış.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 işin ne oluğuna bağlı. millete zarar vercekse yapmam.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ehhe daha once sorulmuştu aynısı walla ben yapardım o işi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Saf birinin aklına girer herşeyi onun adına yapardım.Kısacası eğer biri ceza çekecekse o çeker eğer biri zengin olucaksa o sen olursun... Ama ben o kadar gaddar değilim..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: NuKe, 03 December 2003 19:42 tarihinde demiş ki: işin ne oluğuna bağlı. millete zarar vercekse yapmam.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 yaparım büyük ihtimalle... tabi suçun ne kadar büyük olduğuna da bağlı :)[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kaç santim benim poru[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Walla yapardım heralde, eger yakalanırsam diye de paramı isvicredeki bankalara yatırırdım, dunyanın en ii avukatlarını tutar serbest kalmaya calısırdım kefaletle, hadi o da olmadı anneme babama hesap no ve sifreyi verirdim onnar harcasın ehe :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: kemkum, 03 December 2003 10:38 tarihinde demiş ki: YA dün arkadaşlarla içerken tartışıyoduk. Bide sizin fikrinizi alalım. Zengin olmanın bir yolunu buluyosunuz. Ama dünyada sadece siz biliyorsunuz. O kadar büyük paralar kazanabilirsinizki 1 ayda altınıza porsche bile çekebilcek kadar.. Ama devletce izin verilmeyen bir olay. Siz ne yapardınız. Ben açıkcası çok güveneceğim adama açıklardım ve yapmazdım hayatım boyunca. anlamadım olayı ... bu devlet bılmedıgı bıseyı mı yasaklmıs ... ne bılım 1 ayda 0 dan porche almak yasak devletce gıbı ... eger olay yasaksa demekkı devlet bılıyor ???[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ben olsam para açı Mehmete (bizim ark oluo adam tam para açı)anlatırdım adamı falakaya yatırsan kafasına dayasan sölemez para gidecek die o uygulardı bende payımı alırdım .[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: BabacumMostors, 03 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: kaç santim benim poru[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... 1[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 04 December 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar