Rexar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben 128 kablo için 120 milyon ödüyorum. duydum ki 512 adsl 140 milyonmuş. kağıthane-okmeydanı tarafında adsl kullanan var mı acaba aranızda osi'ye ping durumu nedir? iyiyse adsl bağlatacağım. yeni hat açılmış bayaa bi.[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 adsl ile daha iyi bir ping alabilecegini sanmiyorum... ben osi yi denerken(trial) olarak 600-700 arasi dolasiyordu en iyi server... bu arada son gorusmemizde bana kizmissinizdir belki ama sizi özledim... sufi'ye, sana ve uzun zamandir kullandigim nick'i bana bagislayan jinni'ye selamlar zinxen ------ ps...her zaman takip ettigim paticik'e 50 kere register olmayi denedim ama olamamistim, en sonunda bugun nedense oldu, bende bir selam vereyim dedim :) ps2... adsl baglantisini ve sizi bulastirabilecegim muhtemel mmorpg'leri gormek icin bana ugrayabilirsiniz yeniden, söz yaramazlik yapmayacagim :) hatta bedava bir shadowbane yada anarchy online accountu bile verebilirim. sevgi ve saygilarimla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Kablo daha ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 amanın zinxen gelmiş! * sevinç çığlıkları atar *[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 heyooo xen gelmiş :) nerelerdesin yaw? adsl bağlattığını buraktan öğrendim dedim bu kesin dalmıştır mevcut bütün online oyulara kesin, oside falan rastlarım.. hatta zen diye biri var atlantic'te serhat dedim ses gelmedi:) buraktan msn numaranı falan alayım dedim o da kayıplara karıştı. 3 aydır online görmüyorum. nerelerdesin neler yapıyorsun özledik yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar