Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl'de ping durumu nedir

Rexar

Öne çıkan mesajlar

ben 128 kablo için 120 milyon ödüyorum. duydum ki 512 adsl 140 milyonmuş. kağıthane-okmeydanı tarafında adsl kullanan var mı acaba aranızda osi'ye ping durumu nedir? iyiyse adsl bağlatacağım. yeni hat açılmış bayaa bi.[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki:
BIRAK O KIZI!
Sosyal ağlarda paylaş

adsl ile daha iyi bir ping alabilecegini sanmiyorum... ben osi yi denerken(trial) olarak 600-700 arasi dolasiyordu en iyi server...
bu arada son gorusmemizde bana kizmissinizdir belki ama sizi özledim... sufi'ye, sana ve uzun zamandir kullandigim nick'i bana bagislayan jinni'ye selamlar
zinxen
------
ps...her zaman takip ettigim paticik'e 50 kere register olmayi denedim ama olamamistim, en sonunda bugun nedense oldu, bende bir selam vereyim dedim :)
ps2... adsl baglantisini ve sizi bulastirabilecegim muhtemel mmorpg'leri gormek icin bana ugrayabilirsiniz yeniden, söz yaramazlik yapmayacagim :) hatta bedava bir shadowbane yada anarchy online accountu bile verebilirim.
sevgi ve saygilarimla...
Sosyal ağlarda paylaş

heyooo xen gelmiş :)
nerelerdesin yaw? adsl bağlattığını buraktan öğrendim dedim bu kesin dalmıştır mevcut bütün online oyulara kesin, oside falan rastlarım.. hatta zen diye biri var atlantic'te serhat dedim ses gelmedi:) buraktan msn numaranı falan alayım dedim o da kayıplara karıştı. 3 aydır online görmüyorum.
nerelerdesin neler yapıyorsun özledik yaw:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...