senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 şimdik ben bi tane lg cd writer alsam onu pcmdeki lg cd-rom ile birlikte kullanmaya başlasam sorun çıkartırlar mı? sorun çıkartmazlarsa başka marka almam sorun çıkartır mı? samsung sw-252 die bi alet gördüm ama mübarek hiçbi yerde bulunamıyor...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 kendi adima lg lerden çok çektim , ithalatçi firma ile az girmedik birbirimize (kasti olarka bozduğumu idda etme seviyesine kadar gittiler , tamire etmeden tamir ettik die geri verdiler vs..) velhasil kelam , sony aldim , samsung aldim başim hiç ağrimadi birdaha ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 biraz araştırdımda hakikaten samsung lg den üstün görünüo cd writerlerde galiba samsung alacam fiyat farkıda 0[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Deedstyger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Valla ben paşa paşa kullanıyorum 6-9 aydır. CDR okumazsa CDRW %99 okuyor. Sorun morun da yohtur.
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bende hem evde hemde iş yerinde lg cd-writer kullanıyorum vede gayet mutluyum[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
Peka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bende ide yeri yok zaten boş :) bi kabloda 40gbyte seagate 7200 ata133 , aynının maxtoru dier kabloda lg 52x cd rom , lg 52-24-52 writer hiç bi sorun yok[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Öne çıkan mesajlar