Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi lg writer bide lg cd-rom kardeş olur mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdik ben bi tane lg cd writer alsam onu pcmdeki lg cd-rom ile birlikte kullanmaya başlasam sorun çıkartırlar mı?
sorun çıkartmazlarsa başka marka almam sorun çıkartır mı?

samsung sw-252 die bi alet gördüm ama mübarek hiçbi yerde bulunamıyor...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
biraz araştırdımda hakikaten samsung lg den üstün görünüo cd writerlerde galiba samsung alacam fiyat farkıda 0[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
bende hem evde hemde iş yerinde lg cd-writer kullanıyorum vede gayet mutluyum[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
bende ide yeri yok zaten boş :)
bi kabloda 40gbyte seagate 7200 ata133 , aynının maxtoru
dier kabloda lg 52x cd rom , lg 52-24-52 writer
hiç bi sorun yok[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
  • Yeni Oluştur...