unity100 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 http://www.malaklar.com.tr/kadro.html[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 :) İnsanların soyadları ile alay etmek ayıptır günahpuhuahuahuahua bu nasıl soyattır yaa.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 01 December 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 amuhahahahahaahhaa[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 soyadı geç sen resimlere bak muhahahaha[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 fedo açmıştı aynısını http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49226[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i]
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 puhauhauhaahah . . . . uahauhuahahauhahahahaha[hline]İmza dediğin nedir ki?
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 :D[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
_Pyro_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 :lol: :lol: :lol:[hline]Grandmaster Welet...
hella Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hahaha absoya ayrı bi güldüm hahaah[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yuh yaw abi bu isimle şrketmi olur yaa[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
Loading Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 gidip malaklar ailesinin kökünü kurutalım,olur mu böyle soyadı diye...[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Eminim mantıklı bir açıklaması vardır :D[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım bLaQ, 25 November 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Hem türkiyede piyano olmaz, dolayısıyla düşmez eha
edi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hayir yani, hadi soyadin malak, peki ya sirketine de isim olarak soyadinin cogulunu mu secmelisin :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hepsi malağa benzediginden cogul kullanmıştır belkide ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 üwe allaam gülmiim, admin karizmamı koriim dedim ama gülünmeyecek gibi diil ki. hey allaam ehühe...
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 [email protected] 'a mail yagdiralim hastaniziz ,basarilarinizin devamini dileriz diye. :D /edit : yarildigim baska biseyi paylasmak istedim; 2 POMPA GRUBU 1 Adet PUTMEISTER Z tipi açılır bomlu 20 m beton pompası. 2 Adet SERMAC 36 m bomlu beton pompası. [hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 01 December 2003 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bi adamda bay X modunda resim falan yok :D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Natural_Jedi, 01 December 2003 22:40 tarihinde demiş ki: bi adamda bay X modunda resim falan yok :D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Resim falan değil. Adam yok haha.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ehehauahaheheuaehuhrueheeheheheheheeheeheuahueraerıamaımdaosdehruhreırhPUAHAHAHA SUHAAHAHAHAAHAHAHAEHEHEHAHAHAHA
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Zuhahaha. Satış müdürü pozisyonu boşmuş başvursam mı acaba? Yok yok başvurmayayım. Zaten soyadım Malak falanda değil. :P[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bunu ekşisözlükte görmüştüm, ama hatırladıkça gülüyom auhauha en sondada iki adam var; bunlar çalışmayıp bi baltaya sap olamayan ama akrabayız die beleşten işe alınan adamlardır...[hline]Avatar...
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ahauhaauahahuahaauhauahauahahauahauahauahauahauhauahauahauahauahauahauahauahauahauahauahuaahauahauaahaua abi koptum varya niahahah hala guluom acaba bende soyadımı Lamer veya Zonguloglu flnmı yapsam :P[hline]I don't want to fake it... I want to make it!
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 esas onemli olan tipler. cici cici web sayfasi yaptirmislar malaklar sirketinin web presencesine resimlerini koymuslar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
can Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Alın size Malakların hayat hikayesi: hamidiye tesis müdürü ismail malak ise aile içi anlaşmazlıklardan dolayı dışarda kendi işini yapıyordu 93 model peugeot minibüsüyle afyon-sultandağı arasında yol tutuyordu ailesiyle konuşmuyordu babası kalp krizi geçirince hastanede barıştılar, minibüsüde açtığı büfe batmak üzere olan kayınbiraderine devretti.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ZUAHAHAHA düşüyodum sandalyeden resmen rofl ps: yalnız makinalarımız kısmına dikkatinizi çekmek istiyorum. acep bu makinaların hepsi şirkete mi ait yoksa kiralık falan mı? trilyonluk yatırım var da orda...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Öne çıkan mesajlar