hired_gun Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 SAğolun varolun .. ama şansıma buraya kablonet (kadıköy) nakıomuş .. eh hiç yoktan iyidir .. de ssorum şu olacak yine FİYaT ?? adamlar kendileri de bilmio sitelerinde yok silmişler tarifeyi ?? nası yani napçam şimdi ?? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XThe-Bedirhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2001 su ASDL isinin bir web sitesi yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 black bu konuda bi yaran mı war haeuha warsa annat bakalım hehe yardımcı oluruss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 [addsig] [ Bu mesaj Maverick tarafından on 2001-03-15 20:14 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NICE_TURK Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2001 Cable gelsede kurtulsak şu Dial-Up'tan bıktım yaw ne kadar körü bir iş :-o 8-) :-? :-p :-| ;-) :-D :-( :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Renodon? Demek Kablo vardı ha? Mühendis yokmu demişti sana? 2 aydır bosunamı kasıodun yani? ne diimki akılsız basın cezasını para keseleri çeker ehueheuheue 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 said: On 2001-03-15 19:41, Maverick wrote: black bu konuda bi yaran mı war haeuha warsa annat bakalım hehe yardımcı oluruss[addsig] var ki debeleniyoz bu kadar :-) sen aya giden ilk türk insanını tanımıyo musun yoksa??? kdz ereğli TT müdürü (adını unuttum), ama önemli deil adı nası olsa heykelini diktim ben buraya adamın... ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 ehue adam naapsın orada yoksa kablo tamam saçmaladım ehhe belkide kablo günahtır die getirmiodur ahaha internet toplumumuzu yozlaştırıoor caiz deeldir dial upları elleyemio korkudan bari iyice gelişmesin die hiç yapmıodur kablo felan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 ben adamdan kablo istemedim zaten, cızırtılı olan hatların nedenini sordum sadece, kablo da istemiyorum ayrıca, dial up da olsa yeter bana ama işte o bile yok sayılır burada, az önceki mesajı attıktan sonra 2 kere ixirle 1 kere de sol ile girdim (koptum çünkü), şu anda da işnet ile bağlıyım (kopmazsa mesajı bitiricem)... adamdan istediğim çözümü mümkün olan "cızırtılı hat" problemini çözmesiydi, şimdi çözse de anca aydakilere anlatır artık... :-| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Bi sorun Adam Aya Nsasıl Çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2001 Türksat 1B gibi gitti, Erdemir'in bi bacası var 30 metre falan, aşşadan koyduk top namlusu misali, uzun olduğu için hedeften sapmadan vardı yerine kardeş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 aradan neredeyse 3 yil gecmis NE DEGISTI lanet olsun..........................................................................................................[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Windshade son yazdığın mesaja kadar topiğin bu günlerde açıldığını sanarak okuyordum :) *!iptal olur*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 kendi adima o tarihte başvurduğum dsl im 17 ay sonra 2003 yilinin ilk aylarinda açildi ... değişen o .. kablo konusunda değişim olmamasi ise ÜZÜCÜ ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Halfmumi, 30 November 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Windshade son yazdığın mesaja kadar topiğin bu günlerde açıldığını sanarak okuyordum :) *!iptal olur*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 ooof aynen yaaa :D hakikaten hic bir $ey degi$memi$ ya[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 AYNEN LOL![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Umarım yardımcı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar