unity100 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: Xaiyn, 02 December 2003 08:27 tarihinde demiş ki: abi siz CH yi ve petleri sevmiyosunuz diye CHyi kaldirin demenizde bencilce bence. Bende aksine pet olayini seviyorum, UOda falanda tamerdim. Sirf guclu diye degil, sevdigim icin, petlerle oynamaktan hoslandigim icin CH yi aldim. Bence chler guclu yaratiklari kontrol edebilmeli, ama bunu elde etmek cok zor olmali. Boylece gercekten CH olanlarinda bi gucu olur ve herkeste CH olmaya ugrasmaz guclu yaratiklari kontrol etmeyi basarmak cok zaman aldigi icin. CH olayi star wars dunyasina tamamen aykiri falan degil, Jabba ninda bi rancoru var mesela ve bi surude mount var ortalikta egitimli. Ama dediginiz bi bakima hakli tabi, her tarafta pet kaynamamali, ama ciddi CH olan biride birakin rancoruyla dolassin oda ayri bi hava getiriyo bence star wars'a. biz ch kaldirilsin demedik. oyunda herhangi birsey yapmak icin herkesin chlik almasi gerekmesin dedik. ben oynamak istemiyorum ch hic hosuma gitmiyor mesela. ama mecburum. neden ? 3 kisi grup oldun mu ilk soru su sorulan 'pet var mi'. jabbanin rancoru yer altinda bir zindanda, ancak oyle kontrol edilebiliyor. yoksa starportta onunde kendisine stay guard diyen bi adamla dolasmiyor. ayrica yanina yaklasanlar silahli yusuf yusuf yaklasiyorlar. ch olsun rancoru da olsun. ama ben rifleman olacaksam rifleman skilim ch petimin ardina support skili olmasin. ben istemiyorum ch olmak zorunda olmak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: unity100, 02 December 2003 17:33 tarihinde demiş ki: said: Xaiyn, 02 December 2003 08:27 tarihinde demiş ki: abi siz CH yi ve petleri sevmiyosunuz diye CHyi kaldirin demenizde bencilce bence. Bende aksine pet olayini seviyorum, UOda falanda tamerdim. Sirf guclu diye degil, sevdigim icin, petlerle oynamaktan hoslandigim icin CH yi aldim. Bence chler guclu yaratiklari kontrol edebilmeli, ama bunu elde etmek cok zor olmali. Boylece gercekten CH olanlarinda bi gucu olur ve herkeste CH olmaya ugrasmaz guclu yaratiklari kontrol etmeyi basarmak cok zaman aldigi icin. CH olayi star wars dunyasina tamamen aykiri falan degil, Jabba ninda bi rancoru var mesela ve bi surude mount var ortalikta egitimli. Ama dediginiz bi bakima hakli tabi, her tarafta pet kaynamamali, ama ciddi CH olan biride birakin rancoruyla dolassin oda ayri bi hava getiriyo bence star wars'a. biz ch kaldirilsin demedik. oyunda herhangi birsey yapmak icin herkesin chlik almasi gerekmesin dedik. ben oynamak istemiyorum ch hic hosuma gitmiyor mesela. ama mecburum. neden ? 3 kisi grup oldun mu ilk soru su sorulan 'pet var mi'. jabbanin rancoru yer altinda bir zindanda, ancak oyle kontrol edilebiliyor. yoksa starportta onunde kendisine stay guard diyen bi adamla dolasmiyor. ayrica yanina yaklasanlar silahli yusuf yusuf yaklasiyorlar. ch olsun rancoru da olsun. ama ben rifleman olacaksam rifleman skilim ch petimin ardina support skili olmasin. ben istemiyorum ch olmak zorunda olmak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Jabba'nın rancoru yerin altında ama onu kontrol eden Jabba diil ki. Bakıcısı olabilir ama Rancor öldükten sonra gelip ağlayan şişman adam Tamer olabilir. Sonuçta o ilgileniyor. Ayrıyeten, Rifleman support skilli diyen arkadaşlar (Enako dostum genel konuşuyorum :)): İstediğiniz her yerde istediğiniz laire dalarım, 10 sn'de large rebel base görevi bitiriyoruz Beyazla... Tek başıma da dalsam alacağım ateşler bir ya da üç, çünkü master riflemande gelen strafe shot 2 hem areashot, hem de X5 Damage multiplier, hem de delay sağlıyor. Artı Speed master olunca 1 sn'ye düşüyor, sonuçta armoru olmayan 10k Ham'lık rebel marshallın yere inmesi için gereken süre 2 sn, max. 3 sn. Ch'ye nerf gelmesi bence iyi olacak, çünkü chyi 2200 yapıp graul çıkarıp dolaşan tipler göremeyeceğiz. En newbie adamın bile cowardly gurrecki var şuan. Bunlar bence temizlenecek iyi olacak.[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tamam iste ne demek istedigim o ayarda bisey. rifleman forumunda soede nasi oluyor rifleman diye soranlara master oldu mu rahat edersin diyor adamlar. da mastere kadar surekli pet altindasin. yanlis mi ? carbinde de oyle pistolda da oyle. kaptim mi elime t21 i master riflemanda temizlerim ortaligi tamam, ama oraya gelinceye kadar mauler ardina siginmak tat kaciriyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 valla ben doctorum şimdiye kadar çok kalabalık nightsister grupları ve krayt dışında hiç bişeyi petle öldürmek zorunda kalmadım carbine denedim biraz pistolda mastera kadar geldim ikisinde de petsiz bi çok yaratıgı öldürdüm rancorundan tut webmasterına kadar çok büyük yaratıklar dışında ki zaten çok az sayıda var o yaratıklardan pet olması şart degil işi bilenler mis gibi öldürüyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bende doktorum fıstık gibi sub-statlarımı bufflıyorum speciallar 1 ham mi ne yiyor anca lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Quote: bence ch'ye nerf bile yeterli değil aslında. komple kaldırılsa yeridir. Benim gorusum kaldirilmasin, Master CH olmasi cok zor olsun ve mauler, gsp fln cok ilerki lvllarda verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bana sorun deil :) ben master olmuşum zaten :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Bu arada herkes mauler mauler diyo ama, graul ve maulerlar suck!!!! Tamam kinetic resistleri yüksek olabilir ama savaştan kaçıyo gerizekalı hayvanlar!!! CTRL+F1 yapmaktan savaşa konsantre olamıyorum... İki defa o salak hayvanlar yüzünden ölünce gittim, iki mauler bi graulu zararına sattım... En iyi petler, bence, merek serisi ve gurreck (cowardly diil, level 50 olan)... GSP de fena diil, armoru olsa süper olurdu... [hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 03 December 2003 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Popeye, 02 December 2003 22:38 tarihinde demiş ki: valla ben doctorum şimdiye kadar çok kalabalık nightsister grupları ve krayt dışında hiç bişeyi petle öldürmek zorunda kalmadım carbine denedim biraz pistolda mastera kadar geldim ikisinde de petsiz bi çok yaratıgı öldürdüm rancorundan tut webmasterına kadar çok büyük yaratıklar dışında ki zaten çok az sayıda var o yaratıklardan pet olması şart degil işi bilenler mis gibi öldürüyo valla e abicim oraya gelene kadar harcanan game time ne oluyor ? tek basina yeni kamu misyonu sololiyabiliyor musun ? ya da voritor dasher gibi voritor serisi denyolari ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 duzgun silah ve taktikle oldurulebiliyor yaw...yani tabiki lairin dibinden ates edip durarak 30sn d patlatmak imkansiz hehe ama her sinifin kendine gore baya avantaji var, prone olsun bleed olsun...feign death olsun stat buff olsun... benzeri voritor vb de en buyuk sorun melee 'ler icin gecerli...ama dusuk seviye yada orta seviye yaratiklarida degiller zaten snrm...hedefin resistine gore silah tasimak onemli ama baya tek nokta disease yada poison yerseniz gerekli medic supportunuz yoksa toz yutuyorsunuz azicik..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 abi 6-7 cesit voritor var. voritor dedigin sololanir riflemanda pistolda ortalara gelmissen belki. ama digerleri oyle degil.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 AT-ST lere gelen nerf çok ağır olacak =( HAM i yükseltiliyor Armor medium a iniyor protection % leri iniyor bayağı aşağılara Sadece faction missionlarda kullanılabilir hale getiriliyor Damage i 1230-1250 den 700-1250 arasına indiriliyor Fire dot hariç başka hiçbir dot işlemeyecek Yine tamir olamıyor Biz buna kısaca yürüyen çöplük diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ohohoh imp. im ama olsun kıl oluyorum 3 at le krayt avlayana vs.[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Lol herkese nerf gelcek yanlız en fazla 1 faction pet kullanabilceksiniz. Yani 1 at-st bu durumda =) yada 1 boktan trooper[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 ben gurreck kullanıom kardesim.. hepisinden iyi :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar