Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creature nerf, Ch nerf

unity100

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaiyn, 02 December 2003 08:27 tarihinde demiş ki:
abi siz CH yi ve petleri sevmiyosunuz diye CHyi kaldirin demenizde bencilce bence. Bende aksine pet olayini seviyorum, UOda falanda tamerdim. Sirf guclu diye degil, sevdigim icin, petlerle oynamaktan hoslandigim icin CH yi aldim.
Bence chler guclu yaratiklari kontrol edebilmeli, ama bunu elde etmek cok zor olmali. Boylece gercekten CH olanlarinda bi gucu olur ve herkeste CH olmaya ugrasmaz guclu yaratiklari kontrol etmeyi basarmak cok zaman aldigi icin.
CH olayi star wars dunyasina tamamen aykiri falan degil, Jabba ninda bi rancoru var mesela ve bi surude mount var ortalikta egitimli. Ama dediginiz bi bakima hakli tabi, her tarafta pet kaynamamali, ama ciddi CH olan biride birakin rancoruyla dolassin oda ayri bi hava getiriyo bence star wars'a.

biz ch kaldirilsin demedik. oyunda herhangi birsey yapmak icin herkesin chlik almasi gerekmesin dedik. ben oynamak istemiyorum ch hic hosuma gitmiyor mesela. ama mecburum. neden ? 3 kisi grup oldun mu ilk soru su sorulan 'pet var mi'.

jabbanin rancoru yer altinda bir zindanda, ancak oyle kontrol edilebiliyor. yoksa starportta onunde kendisine stay guard diyen bi adamla dolasmiyor. ayrica yanina yaklasanlar silahli yusuf yusuf yaklasiyorlar.

ch olsun rancoru da olsun. ama ben rifleman olacaksam rifleman skilim ch petimin ardina support skili olmasin. ben istemiyorum ch olmak zorunda olmak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 02 December 2003 17:33 tarihinde demiş ki:
said:
Xaiyn, 02 December 2003 08:27 tarihinde demiş ki:
abi siz CH yi ve petleri sevmiyosunuz diye CHyi kaldirin demenizde bencilce bence. Bende aksine pet olayini seviyorum, UOda falanda tamerdim. Sirf guclu diye degil, sevdigim icin, petlerle oynamaktan hoslandigim icin CH yi aldim.
Bence chler guclu yaratiklari kontrol edebilmeli, ama bunu elde etmek cok zor olmali. Boylece gercekten CH olanlarinda bi gucu olur ve herkeste CH olmaya ugrasmaz guclu yaratiklari kontrol etmeyi basarmak cok zaman aldigi icin.
CH olayi star wars dunyasina tamamen aykiri falan degil, Jabba ninda bi rancoru var mesela ve bi surude mount var ortalikta egitimli. Ama dediginiz bi bakima hakli tabi, her tarafta pet kaynamamali, ama ciddi CH olan biride birakin rancoruyla dolassin oda ayri bi hava getiriyo bence star wars'a.

biz ch kaldirilsin demedik. oyunda herhangi birsey yapmak icin herkesin chlik almasi gerekmesin dedik. ben oynamak istemiyorum ch hic hosuma gitmiyor mesela. ama mecburum. neden ? 3 kisi grup oldun mu ilk soru su sorulan 'pet var mi'.

jabbanin rancoru yer altinda bir zindanda, ancak oyle kontrol edilebiliyor. yoksa starportta onunde kendisine stay guard diyen bi adamla dolasmiyor. ayrica yanina yaklasanlar silahli yusuf yusuf yaklasiyorlar.

ch olsun rancoru da olsun. ama ben rifleman olacaksam rifleman skilim ch petimin ardina support skili olmasin. ben istemiyorum ch olmak zorunda olmak.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Jabba'nın rancoru yerin altında ama onu kontrol eden Jabba diil ki. Bakıcısı olabilir ama Rancor öldükten sonra gelip ağlayan şişman adam Tamer olabilir. Sonuçta o ilgileniyor.

Ayrıyeten, Rifleman support skilli diyen arkadaşlar (Enako dostum genel konuşuyorum :)):

İstediğiniz her yerde istediğiniz laire dalarım, 10 sn'de large rebel base görevi bitiriyoruz Beyazla... Tek başıma da dalsam alacağım ateşler bir ya da üç, çünkü master riflemande gelen strafe shot 2 hem areashot, hem de X5 Damage multiplier, hem de delay sağlıyor. Artı Speed master olunca 1 sn'ye düşüyor, sonuçta armoru olmayan 10k Ham'lık rebel marshallın yere inmesi için gereken süre 2 sn, max. 3 sn.

Ch'ye nerf gelmesi bence iyi olacak, çünkü chyi 2200 yapıp graul çıkarıp dolaşan tipler göremeyeceğiz. En newbie adamın bile cowardly gurrecki var şuan. Bunlar bence temizlenecek iyi olacak.[hline]Devvo Ki'yyst
Master Creature Handler
Master Sharpshooter
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iste ne demek istedigim o ayarda bisey. rifleman forumunda soede nasi oluyor rifleman diye soranlara master oldu mu rahat edersin diyor adamlar. da mastere kadar surekli pet altindasin. yanlis mi ? carbinde de oyle pistolda da oyle. kaptim mi elime t21 i master riflemanda temizlerim ortaligi tamam, ama oraya gelinceye kadar mauler ardina siginmak tat kaciriyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben doctorum şimdiye kadar çok kalabalık nightsister grupları ve krayt dışında hiç bişeyi petle öldürmek zorunda kalmadım

carbine denedim biraz
pistolda mastera kadar geldim ikisinde de petsiz bi çok yaratıgı öldürdüm rancorundan tut webmasterına kadar

çok büyük yaratıklar dışında ki zaten çok az sayıda var o yaratıklardan pet olması şart degil
işi bilenler mis gibi öldürüyo valla
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada herkes mauler mauler diyo ama, graul ve maulerlar suck!!!! Tamam kinetic resistleri yüksek olabilir ama savaştan kaçıyo gerizekalı hayvanlar!!! CTRL+F1 yapmaktan savaşa konsantre olamıyorum...

İki defa o salak hayvanlar yüzünden ölünce gittim, iki mauler bi graulu zararına sattım...

En iyi petler, bence, merek serisi ve gurreck (cowardly diil, level 50 olan)... GSP de fena diil, armoru olsa süper olurdu...
[hline]Devvo Ki'yyst
Master Creature Handler
Master Sharpshooter
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 03 December 2003 09:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 02 December 2003 22:38 tarihinde demiş ki:
valla ben doctorum şimdiye kadar çok kalabalık nightsister grupları ve krayt dışında hiç bişeyi petle öldürmek zorunda kalmadım

carbine denedim biraz
pistolda mastera kadar geldim ikisinde de petsiz bi çok yaratıgı öldürdüm rancorundan tut webmasterına kadar

çok büyük yaratıklar dışında ki zaten çok az sayıda var o yaratıklardan pet olması şart degil
işi bilenler mis gibi öldürüyo valla

e abicim oraya gelene kadar harcanan game time ne oluyor ? tek basina yeni kamu misyonu sololiyabiliyor musun ? ya da voritor dasher gibi voritor serisi denyolari ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

duzgun silah ve taktikle oldurulebiliyor yaw...yani tabiki lairin dibinden ates edip durarak 30sn d patlatmak imkansiz hehe

ama her sinifin kendine gore baya avantaji var, prone olsun bleed olsun...feign death olsun stat buff olsun...

benzeri voritor vb de en buyuk sorun melee 'ler icin gecerli...ama dusuk seviye yada orta seviye yaratiklarida degiller zaten snrm...hedefin resistine gore silah tasimak onemli ama baya

tek nokta disease yada poison yerseniz gerekli medic supportunuz yoksa toz yutuyorsunuz azicik..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

AT-ST lere gelen nerf çok ağır olacak =(
HAM i yükseltiliyor
Armor medium a iniyor
protection % leri iniyor bayağı aşağılara
Sadece faction missionlarda kullanılabilir hale getiriliyor
Damage i 1230-1250 den 700-1250 arasına indiriliyor
Fire dot hariç başka hiçbir dot işlemeyecek
Yine tamir olamıyor

Biz buna kısaca yürüyen çöplük diyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...