Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba konusunda tavsiye(klasik ama lütfen yardım)

dooman

Öne çıkan mesajlar

Beyler 1 senedir araba kullanıyorum ama kendi arabam olmayınca üniversitede çok zorluk çekiyorum. Bu yaza kadar araba almayı düşünüyorlar fakat bir arkadaşıma ailesi 4x4 aldı korktukları için. bizimkilerde aynı düşünüyor gibi. Onları etkileyebilecek hafif güven veren ama genç işi de olabilecek bir Tavan fiyat yok ama öğrenci birinin ilk arabasına uygun öneri yaparsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
öğrenci işi olucaksa minibüs gibi bişiye gerek yok yane range rover mış hummer mış , bozar bunlar

tavan fiyat yok derken para elimin kiri diyosan bmw x5 al direk hem spor hem acaip karizmatik hemde görüntü olarak minibüs gibi durmuyo

daha ufak bişi olsun diyosan x3 geliyo bekle
veya land rover al güzel jip

jip lerde iyi marka almadıkça pek memnun kalmazsın valla bunuda düşün çukura gire cıka sonunda dingilden gıcırdamalar geliyo cok fazla ...[hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Volvo S60 al
güvenli işte daha ne istiyosun =)

Hemde istersen AWD si de war 4x4 de olur tavan fiyatta yok diyosan oh.
Performans açısından da çok iyi modelleri war

Genç işi jip istiyosan bence Cherokee al
Grand cherokee deil ama Cherokee bence oldkça güzel bi örenci için dizelleri de war sportifte görünüyo.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

4x4 pick-up düşünebilirsin kastın arazili araç ise...

Ford Ranger XLT
Nissan Pick-up Country&Skystar
Mazda B 2500
Mitsubishi L200

Çok seçenek var (TATA 1.9 90bg 4x4 var ucuz istiyorsan.)

Pederde Nissan Country 4x4 var. Kullanımı çok iyi ve 4 çekerde güven veriyor. Viraja hızlı girdiğinde arkasını biraz kaydırıyor (2 çekerde) ama Nissan özel bir ağırlık takarak durumu gideriyor. Ben kullanıyordum çok zevkli tank sürüyormuş gibi.45 milyar olması lazım Country'nin
Skystar 4x4 52 milyar ama donanımı lüks.

Country de ABS,Klima ve sürücü havayastığı var. Yani binek araba olarak da işinizi görür. 52 milyar verebiliyorsan Skystar 4x4 alırsın ömür boyu kullanırsın...

Ayrıca ticari araç vergisi ödediğin için bandrolde de hesaplı ;)

[Bu mesaj Mino tarafından 15 November 2003 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi 4x4 genç istiyorsan Subaru İmpreza ama güvenlik senin elinde... Bir de FAZLA sportif...

Bence pick-up mantıklı olur. Chip i de koydun mu %25 diyelim (genelde 30 oluyor) (Nissan country i baz alıyorum...)

133+33.25=166.25 beygir
Tork %30 diyelim... 304*1,3=395.2 nm gibi tork olur. Bunda turbonun basıncını arttırırsan daha da artar. Kimse kamyonetten sportif özellikler beklemez ama bu dağıtır valla. Bir de turbo-dizele özgü wastegate alırsan kamyon gibi çıpıss sesi alırsın.

Arkaya da "rahmetli de sollardı" yazısı tamamdır. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Valla nissan skystar 4x4 ler ve terrano modellerini annemler hep önerdi fakat ne biliyim benim yaşımda 4x4 biraz emanet baba arabası gibi durur geliyor. Benim asıl istediğim hem genç birine gidecek hem de güvenli bir görüntüsü olaacak. Jeep bir sınırlama değil kesinlikle yani sedanne model de olabilir. Üst sınır belirlemek lazım galiba 30-35K $. 2inci el arabalar daha uygun olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen biraz eksiksin galba
yada gelip direk son sayfayı okudun
Adamın ilk mesajına bak üst sınır yok.
Ayrıca ben dizel jip öğrenci için demiyorum
Cherokee ler öğrenci için güzel ve ayrıca dizelide mevcut diyorum.

İlkokul öğretmenin kimdi bakim senin okumayı tam öğretememiş galba?

Ayrıca öğrenci için dizel jip'in komik olan bölümü nedir açıklarmısın?
Araba için üst sınır koymayan güvenlik isteyen birisi için gayet mantıklı bir seçim olur.
Sen arabadanda pek anlamıyosun galiba?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...