dooman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Beyler 1 senedir araba kullanıyorum ama kendi arabam olmayınca üniversitede çok zorluk çekiyorum. Bu yaza kadar araba almayı düşünüyorlar fakat bir arkadaşıma ailesi 4x4 aldı korktukları için. bizimkilerde aynı düşünüyor gibi. Onları etkileyebilecek hafif güven veren ama genç işi de olabilecek bir Tavan fiyat yok ama öğrenci birinin ilk arabasına uygun öneri yaparsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 range rover[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 öğrenci birinin ilk arabası demiş arkadaş range rover accık fazla kaçmıyomu :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 öğrenci işi olucaksa minibüs gibi bişiye gerek yok yane range rover mış hummer mış , bozar bunlar tavan fiyat yok derken para elimin kiri diyosan bmw x5 al direk hem spor hem acaip karizmatik hemde görüntü olarak minibüs gibi durmuyo daha ufak bişi olsun diyosan x3 geliyo bekle veya land rover al güzel jip jip lerde iyi marka almadıkça pek memnun kalmazsın valla bunuda düşün çukura gire cıka sonunda dingilden gıcırdamalar geliyo cok fazla ...[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 RAV 4 olabilir HR-V, CR-V olabilir cok pahalı olmayan jipler bunlar. Mitsubishi Pajero Pinin de çok güzel bi araç.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ehue range rover derken 2. el, eski kasada alabilir 45-50k euro civarlarında hem güvenli, hem kaliteli, hemde çok düştü fiyatı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 x5 range rover a gore küçük hemde tip olarakda ayu gibi durmuyo daha keskin hatlar var alette range rover çok abartı bişi[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 x5 suv range rover değil çok seviyorum ranger rover'ları, pederde var benim kesinlikle ilk arabam olsun isterim :)[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bana jeep düşünüyorlar ama ben istemiyorum. Şöyle jeepin yerine söyleyebileceğim normal araba lazım. Çok sportif değil biraz güven verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 jip öğrenci için cok abartı hakikaten hemde pahalı o paraya güzel arabalar alabilirsin valla :) ama fiyat aralıgı versen daha iyi öneriler yapabiliriz simdi tavan fiyat yok demişsin ama genede öneri yapmak gelmiyo içimden :P[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Kroyum ama para bende diyosan M5 al. Sportif gözükmez (sadece babana.. :P ), fazlasıyla güven verir..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 McLaren F1. 4 çekerdi sanırım. Deilse bile ii arabadır. Para sorun deilmiş nası olsa.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Volvo S60 al güvenli işte daha ne istiyosun =) Hemde istersen AWD si de war 4x4 de olur tavan fiyatta yok diyosan oh. Performans açısından da çok iyi modelleri war Genç işi jip istiyosan bence Cherokee al Grand cherokee deil ama Cherokee bence oldkça güzel bi örenci için dizelleri de war sportifte görünüyo.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 avan fiyat yoksa x5[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kesinlikle range al tavan yoksa , ha ben cayenne alirim ayri :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ne yane güvenlik kastırıyosak hummer dan baska alternatif mi var :) madem fiyat möhim degil[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 dyna hummer'i sigdiramaz oyle her yere otobus o :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 4x4 pick-up düşünebilirsin kastın arazili araç ise... Ford Ranger XLT Nissan Pick-up Country&Skystar Mazda B 2500 Mitsubishi L200 Çok seçenek var (TATA 1.9 90bg 4x4 var ucuz istiyorsan.) Pederde Nissan Country 4x4 var. Kullanımı çok iyi ve 4 çekerde güven veriyor. Viraja hızlı girdiğinde arkasını biraz kaydırıyor (2 çekerde) ama Nissan özel bir ağırlık takarak durumu gideriyor. Ben kullanıyordum çok zevkli tank sürüyormuş gibi.45 milyar olması lazım Country'nin Skystar 4x4 52 milyar ama donanımı lüks. Country de ABS,Klima ve sürücü havayastığı var. Yani binek araba olarak da işinizi görür. 52 milyar verebiliyorsan Skystar 4x4 alırsın ömür boyu kullanırsın... Ayrıca ticari araç vergisi ödediğin için bandrolde de hesaplı ;) [Bu mesaj Mino tarafından 15 November 2003 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Tabi 4x4 genç istiyorsan Subaru İmpreza ama güvenlik senin elinde... Bir de FAZLA sportif... Bence pick-up mantıklı olur. Chip i de koydun mu %25 diyelim (genelde 30 oluyor) (Nissan country i baz alıyorum...) 133+33.25=166.25 beygir Tork %30 diyelim... 304*1,3=395.2 nm gibi tork olur. Bunda turbonun basıncını arttırırsan daha da artar. Kimse kamyonetten sportif özellikler beklemez ama bu dağıtır valla. Bir de turbo-dizele özgü wastegate alırsan kamyon gibi çıpıss sesi alırsın. Arkaya da "rahmetli de sollardı" yazısı tamamdır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Valla nissan skystar 4x4 ler ve terrano modellerini annemler hep önerdi fakat ne biliyim benim yaşımda 4x4 biraz emanet baba arabası gibi durur geliyor. Benim asıl istediğim hem genç birine gidecek hem de güvenli bir görüntüsü olaacak. Jeep bir sınırlama değil kesinlikle yani sedanne model de olabilir. Üst sınır belirlemek lazım galiba 30-35K $. 2inci el arabalar daha uygun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Vodan, 15 November 2003 00:49 tarihinde demiş ki: Genç işi jip istiyosan bence Cherokee al Grand cherokee deil ama Cherokee bence oldkça güzel bi örenci için dizelleri de war sportifte görünüyo.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 muhaha öğrenci için dizel jip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Sen biraz eksiksin galba yada gelip direk son sayfayı okudun Adamın ilk mesajına bak üst sınır yok. Ayrıca ben dizel jip öğrenci için demiyorum Cherokee ler öğrenci için güzel ve ayrıca dizelide mevcut diyorum. İlkokul öğretmenin kimdi bakim senin okumayı tam öğretememiş galba? Ayrıca öğrenci için dizel jip'in komik olan bölümü nedir açıklarmısın? Araba için üst sınır koymayan güvenlik isteyen birisi için gayet mantıklı bir seçim olur. Sen arabadanda pek anlamıyosun galiba?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 McLaren F1i beğenmediysen Ferrari Enzo al. Ama sanırım 3 dene ferrarin olması felan gerekiyor. Ama para sorun deil dediğine göre senin için sorun olmas. 3 dene ferrari denesi 200k$ bi de enzo 350k$ yaklaşık 1m$ a halledersin.[hline]Darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Gerek yok enzoiçin 3 5 tane ferrarin olmasına sadece enzo paran olsun yeter. Galeriler getirir sende oradan alırsın illede distributor den almak zorunda deil kimse =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Adam bi yardım istedi siz öle atrabalar sundunuzki çocuk depresyona gircek intihar felam etcek. abi sen en iisi fiesta td al . en ekonomik araç o mis gibi.[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar