fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bir süredir benim bilgisayarın renk ayarları kafayı yemiş durumdaydı. Hem renkler kaymıştı hemde menüler bozulmuştu. Mesela icq da bütün işaretler siyah bir çiçekti, na - invis - away filan hiç farketmiyordu. bir türlü çözememiştim problemi ki dün akşam yatmadan 5 dakika önceye kadar :-) Bir anda vahiy geldi ve 16 biti 32 bite çevirdim ve her şey çözüldü. Şimdi madem çözüldü niye bizim kafamızı ağrıtıyrsun dersenşzde benim bilgisayar 566 celeron yani antika olmak üzere. Şimdi onu 16 bitten 32 bite çıkarıp daha da yavaşlatmak istemiyorum. Şu 16 biti bir düzeltsem hemen geri döneceğimde bu nasıl olacak, bilen veya fikri olan var mı?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Evet kesinlikle ben bir eşşeğim, ilk aklıma gelmesi gereken nedense en son geldi ve ekran kartının driverını yeniden yükleyip sorunu çözdüm. Başka birisinin başına da bu gelirse bari o baştan düşünsün diye de çözümü yazmış olayım :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar