Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6.4 Dizel GMCye çeyrek tur

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Evet en sonunda bir kaza haberi de benden. Dün akşam şirkette bugünkü ihalemniz için çalışırken bir anda dışarıdan inanılmaz bir ses geldi. Son günlerdeki olayları düşünerek ben herhalde bir yerde bomba patladı sesini duyduk falan derken bir anda babam ve çalışanlar ofisten dışarı koşmaya başladılar. Bende hemen dışarı fırladın. İlk gördüğüm tozlar içinde karşı kaldırımda duran yeni kasa bir Volvo S40tı. Arka planda tam çözemediğim bir bayan inlemesi ve çığlığı vardı. İnsan bir anda OFF diyor birkaç saniye sonra görebileceği şeyleri gözünde canladırdığında. Neyse herkes araca koşarken ben de arabama yönelip yangın söndürücüyü aldım ve Volvoya ulaştım. Ben geldiğimde babam aracı durdurmaya çalışıyordu. Neyseki kontak anahtarını kapattıktan 45 saniye sonra falan sesi soluğu kesildi de paniklememize gerek kalmadı. Sırada aküyü sökmek vardı esas önemli olan ama onu da yakındaki taş ve tahtalarla halletmeyi becerdik allahtan. Aklımıza bir anda şöför nerde diye sormak geldi. Aracın şöför kapıları açıktı ve içerde ve yakınınıda kimse yoktu. Şöfürün fırlamış olabileceğini düşünerek adamın dalmış olduğu parkın yakın çevresini aramaya başladık ki genççe bir çocuk çıkıp şöför benim dedi. Arkasından da 5 tane falan bayan ve 4 tane falanda erkek aile ferdi belirdi. Daha biz ne olduğunu anlayamadan bayanlardan biri fenalaştı. Muhtemelen aracı kullanan bu genç değil fenalaşan kızdı herhalde ama çok fazla konu üzerinde durmadık. Neyse artık tehlike kalmadığına göre kaza detaylarına geri döndük. Olay ilginçti çünkü başrol de o ana kadar dikkatimizi çekmeyen 6.4Dizel GMCmiz de vardı. Ofisimiz 120 derecelik bir virajın tam dış köşe tarafında ve viraj çıkışında CEP şeklinde bir otoparkımız daha var. GMC burda DURUYORDU. hIZLA GELEN vOLVO VİRAJI ALAMIYOR VE gmcNİN TAM SOL ARKA LASTİKTEN VURUYOR. (caps açık kalmış pardon). Bundan sonra lastikten sekerek vurduğu kaldırımın karşı tarafına yani ofisin karşısındaki parka uçuyor Volvo. Fakat bizi şaşırtan koskoca GMCyi (minimum2.5 ton diyebiliriz) yaklaşık 100 derece döndürmüş olması. Fakat döndürme derken yanda duran kaldırım taşlarının falan üzerinden hoplatarak. 2 araba kaldırımın farklı yanlarında duruyorlardı. Volvoda hasar tabiki acaip yani bütün ön dağılmış, airbaglerin hepsi açılmış durumda. Bizde hasar arka takımlar biraz eğilmiş birde tampon çizilmiş. Fakat insan düşünmeden edemiyor ya tekerleğe değil de ortadan vursaydı. Muhtemel senaryo Volvodaki şöförün sıkışması ve hatta ölmesi olacaktı. Hem de ne için "Max 30-40km fazla için". Fren izi falan yok çünkü şöför arkadaş o sırada telefonla konuştuğundan sonra anda farkedip kurtarmayı denemiş. Neyse geçmiş olsunlar dendi falan filan derken Volvonun daha 1 günlük olduğu Kaskosu falan olmadığını öğrenince biraz üzüldük ama yapacak birşey yok.
Sonuç: Allah ve Volvo korudu söför arkadaşı. Siz siz olun lütfen dikkatli kullanın arabanızı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 03 December 2003 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Absolut tarafından 03 December 2003 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
BonePART, 03 December 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
kaın altındaki arabaya sukretsin
amerika ve avrupalıların guvenli fantazis nedeniyle urtilen volvo celik gibi masallah
yane o araba diel altında ne biliyim fiat pejo felan olsa
o kadın su anda pestildi

zaten bu kadınlara fiat falan vermeyişlerinin sebebide budur belki :)[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...