Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Client bacround(verdata edit degil)

Khazab

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar başlığa bakıp kızmayin.
Diyelim ben bi client editledim ve bacroundunu değiştirmek istiyorum verdata dan editleyince sadece bende değişiyo, ben de client'i indiren herkesde değişmesini istiyorum. Ornek arqas ta client backroundu gibi.

Bi de kendim yaptigim bir menuyu yani menu resmini(gri vb.) nasil diger insanlarada yukleyebilirim.

Eger daha onceden bole bi topic varsa hangi kelimeyle aratacagimi soleseniz de olur[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardhath, 03 December 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
yaf novaworld de yada arqas da verdata.mul diye vermiyo verdata.nwu diye veriyo verdata yi ellemiyolar onlar nasi yapmiş

[Bu mesaj Ardhath tarafından 03 December 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]

client'i hexeditor ile ac verdata.mul diye arat cikan dosyalari verdata.XXX $eklinde degi$ (XXX kismina istedigin formati yaz) ornek: dmx (verdata.dmx) ondan sonra kaydet, ve senin kullandigin verdata.mul'un adini verdata.dmx olarak degi$, sonra o client'la birlikte verdata.dmx'ide dagit. olay bu kadar basit.[hline]- never too old to learn!
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar sana bır clıent verıyor ya mesela arqas.exe ıste o acılıyor hanı yukleyınce onu ben acıkladım actıgım bı ara bı topık vardı ıste oradakı gıbı bole clıentın yazılarında HHD Hex Edıtorle degıstırdıklerı gıbı HHD Hex edıtorde verdata.mul veya hues.mul dıe aratırsan zaten 2 sınden de bı tane cıkacaktır ve onları kafana gore degıstırebılırsın mesela nası yaparsın aratırsın ıste ondan sonra verdata.mul cıkınca onu verdata.mulun uzunlugunda bısı yaparson mesela kekocan.dll yada kendı uzantını yapabılırsın yanı kekocan.kek de yapabılırsın ama ınternete upload ederken bu senın yaptıgın veya kullanacagın hues.mulun kopyasını al ve adını kekocan.kek yap ve nete upload et bunları bu kadar :) ama dedıgım gıbı bı topıgım vardı orada anlattım bu HHD Hex Editor islerini.[hline]I don't want to fake it...
I want to make it!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...