Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 fiz: maça gelmio musun olm? praw: olmaz abi intihar edicem..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hehe bak o daha iyi yani güncel :) 1-2 yıl önce olsaydı benim dediim gibi olurdu ama ;)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 praw çakılı defans abi apex i DMC ye koyuyorum. sabo gezinsin free role da ben heryerde oynuyorum nerde enerjim biterse orda takıldığım için belli bi yerim yok haha :) sende takıl işte zaten karşı takım kowa :) iddasına oynayak bence şöle bi yemek ısmarlamasına eha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bu lafları yedirecez size :)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 sonra maçta "acıııı acııııı" diye bapğırınırsınız... e tabii no pain no gain[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 getirmezmiyim :)[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 miyim ayrı (sakın boşlamayın emi)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 emi de e ile mi ayrı sonra soru işareti :P ben saat 2de altıyol diyorum.. 4e kadar anca toplanırız zaten :) yok yok 3 iyidir de 3:20ye kadar falan gelmeyen direk sahaya gelsin bence. geçen seferki gibi kısa olmasın maç.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 26 November 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bibuçuk saatliğine alsaydınız.. bi heywan topu diktimi maç bitio zati :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yok blaq bu sefer olmaz o 1.si tepede file var 2. ve en önemlisi urza yok.. hala atabilen olursa tebrik edecem zaten :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 eheahea yannıs kender geçen sefer maç kısa değil aksine uzun sürdü .. adamlar bişiy demedi 15 dakika fazladan oynadık hatırlıyosan neyse işallah bizden önce veya sora maç yoktur diyorum pek muhtemel olmasa da isteğim :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 yoktur yoktur hava soğuk asıl optimist benim =)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 oo ben de varım :D artık oynatmasanız da izlerim[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Hakem lazım abi, BJK'li adamdan aslan gibi hakem olur :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 valla ben gene inter formalıyım 5 ve katları bi sayıda gol yicez gibime geliyo :D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 *!kollarını iki yana açar* ya bi ittirip gidin kardeşim insan bu kadar mı güvenmez kalecisine yaa... top benim alıp gidiyorum... saha da babamın onu da alıp gidiyorum banane banane hakkaten bu sefer kaç yiyecem?[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Oho hemen Pendik karşısına çıkmış Fenerli piskolojisine gircekseniz hiç boşuna kıtalar katedip maça gelmiyelim .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bende her zaman oldugu gibi direk sahaya gelicem .[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Demekki neymiş, biz de prawla direkt sahaya geliyomuşuz...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 e ben ve kendercik de direk sahaya gelmekte[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: bLaQ, 27 November 2003 00:56 tarihinde demiş ki: Hakem lazım abi, BJK'li adamdan aslan gibi hakem olur :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- puhaha... sor bakalım ben futboldan ne kadar anlarım. Kaleye geçip topa tekme atmaktan öteye futbol oynamış mıyım ben hayatım boyunca? Bir defa kafa mesafesindeki topa kafa attım mı? hayır! Anca tekmeyle çıkıyom[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 e iyi de insanlar altıyolda beklemesin sora ?![hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 blaq biliyon mu ki saha nerde ???[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ben de şimdi onu dicektim dişimi fırçalarken aklıma geldi eheu yeni sahayı gelmeyenler biliyo mu ki[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 al işte sıçtık herif sahayı bilmeden ben sahaya geliyorum dedi ya of kesin öbür sahaya gidicek bu blaq[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar