ferocious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 nedendir?[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock:
ferocious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 normal bi şekilde yüklüyor ondan sonra autopatche tıklıyorum ilk patchi çekiyor applying patch diyor sonra error applying patch diyor pls fikir beyan edin acil gerekli uo bana[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock:
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sil tekrar yükle olmuyorsa portun mu ne kapalıdır oda değilse Format at oda değilse sat bilgisayarı[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
ferocious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 nası portum kapalıdır? servera giriyor versiyon eski dior iki dakka sonra atıyor
darklife Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bendekıde aynı hatayı verıyordu bende ınternetten yenısını Age of Shadows ındırdım ve sımdı dı duzgun calısıyor bır dene ıstersen ADRES:http://downloaddirects.ign.com/gobs/486/486891/UOAOS_July_03.exe umarım forum kurallarına arkırı bırsey deıldır.
ferocious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ilk yüklediimde çıkmamıştı sorun[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock:
Stan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bilgisayarinda win95.cih virusu varsa kesinlikle ama kesinlikle PATCH yapmiyo haberin olsun. antivirus programi yukle. olmadi cak formati
ferocious Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 hangi virüs programını önerirsiniz bana?[hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock:
Öne çıkan mesajlar