TataR16 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Merhaba arkadaşlar.Forumlara yeni üye oldum ve ilk olarak burda sizlerle birşey paylak istiorm.30k euroya ne alabilirm.Yani çok şey alabilirm aslinda ama tafsielerinz ne yönde olur. ve asil şunda karar kılamıyorm. 0km mi aliyim ikinci elmi??[hline]LetS GeT iLL..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 30k € iyi para tabiki 0 al ama ne alıyım sorusu biraz geni$ kaçıyo ehe. En azından sevdiğin marka model felan lazım..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mini cooper s arta kalanda benzin parası olsun[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sıfır alma ikinci el bi 3.20 al temizinden ohh miss[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 30k euro olucak elimde arabaya yatırıcam sıfır almıcam :) bence iyi fikir degil[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 0 araba güzeldir, bakirdir, mis gibi kokar, bir anda aşık olursun[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kimse sana bunu al dememiş minicooper dışında ne tarz otolardan hoşlandığını bilmiyorum ama focus derim ben hatchback olanından ona bide etek spoiler falan filan yaptın mı hem paran biter hemde çıtır bi araban olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 O paraya 3 milyar daha eklersen Civic Type-R alabilirsin. Tabi başlangıç arabası için 200 bg düşünürsen. Sonuçta gaz olayı senin işin. 4x4 pick up lara da bakabilirsin... Sadece bir düşünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 0 type-r 60 milyar.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 yada hız tutkunu biri isen en 4 çekerinden bir impreza tabi 2.el uçuyo gibi geliyo bana onlar yada tasarruf yapacam dersen bir adet ibiza alırsın 22milyar artı masraflar hemide 0 tabi bastımı gitmiyo yanından şahinler vizir vızır geçerken sen hızlanana kadar 10k'lık benzin yakıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Eger karizma istiyorsan,yoldan gecerken gozlerin uzerinde olmasinida istiyorsan...Ben olsam 96 model Z3 alirdim.Geri kalan paramida bankaya koyar arabanin bakimi icin saklardim. [Bu mesaj MeSh tarafından 14 November 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Wala Seatlar okadar beter deil be hoca benim bi arkda war 1.6 Toledo otomatik gayet iyi performansı Ama 30bin EU ya küçük motorlu bi araba alma 100km hıza çıkana kadar gidecein yere ulaşırsın araba doluken :p Ben olsam 30k EU ya Honda Accord alırdm[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: BonePART, 15 November 2003 03:24 tarihinde demiş ki: mini cooper tekerlekli tabut be abi olm makinesi hele hız tutkunuysan[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :) ist de bitane cooperi sap gormedim nzm gorsem içinde hatun var mini alana eşantiyon hatun veriyolar yanına :) ya araba cok sekil hem güvenlide öle mini diip hizli diip geçme yol tutusu süper oturaklı gidiyo[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 iste sana 30K euro ya alabileceklerinden bir rüya geçidi :) Öncelikle spor arabalardan başlayalım madem: Bir adet 2000 model Camaro Z28 fiyatı 37.000$ resmi Bir adet Corvette 2002 model c5 t-top fiyatı 40.000$ resmi Yok ben spor ve karizma değil ağar jeeplerden hoşlanırım diyorsan (örnek benim gibi :)) Al sana bir adet GMC Yukon 2000 model fiyatı 40.000$ resmi[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One![Bu mesaj KARAMURAT tarafından 15 November 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 30 k ya ikinci el almak gibi bişi yapma sakın. performans istiyosan type-r al.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 karamurat o koydugun corvette'i alamaz yabanci degilse , ben galeriye gittim gorustum takas olayi falan filan o araba ''ma'' plakali yabancidan yabanciya 2002 model ve tr'de amerikan versiyonu 3 tane olan kiz gibi bi araba 36k $ 'a birakiyordu en son konustugumuzda ama ben ordayken dahi dakkada bir araniyordu o araba gitmistir her turlu yabanci karisi olan birisine :) ha bide yukon alinmaz tahoe ownz :) [Bu mesaj -Apex- tarafından 15 November 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bir nevi ferrari be o coupe :P bizde 2000 model full aksesuar 406 sv var sıfır aldıydık pejo 406 bence gayet iyi alet biraz fazla yakıyo ama neyse hehe[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Corvette'ten de herkesin haberi warmış Bende kaç gün çatladım o araba için ama param yok =) Ark. a göstericektim ki baktm ilanı kaldırılmış satıldı sanıyodum ben onu..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Silthanas ya 23-25.000 euro'ya 98 model 5.20 veya 5.23 bulunabiliyorken 406 coupe pek mantikli gelmedi bana...pejolara ayri bi ilgin varsa bilemem tabi.. ama pahali geldi bana 5 yillik pejo yani 35 kagit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Adamın avatarı görmedin galba sen Bak aman sus sözünü geri al başlarsa eğer 306 sedan platinum aldm hem güçlü hem güvenli vs yanarız dinlemek zorunda kalırız :PP[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 abi ne olursa olun pinin tasarımı o araba.pinin'in el attığı her şey güzeldir.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 pejo 406 coupe ile 520 alakası bile yok valla hani kıyaslarken biri dierine alternatif olucak olsaydı eyv dicektim de ha bide fiyatı artırdıkça artırıp daha lüks daha güçlü aletlere kayarsın 23-25k euro da az para deil hemde 5-6 yıllık aletler için..[hline]Grandmaster Hamburger BabacumMostors, 17 November 2003 03:22 tarihinde demiş ki: hatta siz istediğiniz şyi söyleyin ben de fiyatını söyliim mutsuz bir aşk ilişkisinden önce mutlu ve mes-ut bir iktisadi ilişkimiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bende onu diyorum abi 25k euro verip pejo 406 mi alirsin 5.20'mi dedim.. 5.20 sadece 25k ya alabilecegin arabalardan birisi..Yani ben bmw'yi sevdigim icin dedim..Kendi sinifinda cok daha iyi arabalarda alirsin 35 milyara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 her turlu 5.20 tavsiye ederim o paraya. gemi gibi gitmek var langir lungur gitmek var,bmw power iyidir her zaman :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonaZZoli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Seat Leon Cupra 225 beygir 1.8 turbo babalar gibi.. 0-100ü 6.9 saniye max sürat 240 km. Ha illa da lüküs olsun diosan bilemem o ba$ka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar