DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Loading ekranına gelince takılıo..tnt2 nin yeni sürücü sürümünü indirdim ama bişi farketmedi.yardım lütfen?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yok mu bilen ?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 hrrrrr !![hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 up+1+1[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ekran kartının tnt2 olması olabilirmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ekran kartı ewt tnt2 ama son sürümünü yükledim 4.5 fln oldu.tnt2 olunca çalışmıo yani..?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Oyunun kendisi sorun bea![hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 aynı sorun bende de var 32 MB Sisi 300/305 model ekran kartım var yardımcı olabilewcek birisi varsa çok iyi olur[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Hmm... Ekran kartı olduğunu sanmam.[hline][i]Here we go down that same old road again Sympathy unfolds the shell that holds, All beauty within Empathy controls the wind that blows, And tickles our skin Recent it seems, we must push on, We must push on, though we bleed[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Pentium2 450 256 md sdram var morrowind i takılarak da osla çalıştırmıştı oyun referans gerekirse[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 up 5 dakika iç,inde çözüm üretebilecek olan yoktur herhalde...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Aynı sorun bendede var.Tnt2 ekran kartı var calısması lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Tnt 2 malesef çalıştırmıyor. Ben Ne Enter The MAtrix'i ne Pirates of CAribbeanı ne Metal Gear Solid'i nede Splinter Cell'i çalıştıramadım üstelik 64mblık Tnt2 idi fakat çalışmıyor melette. Kısaca bu oyunları en az Geforce paklıyor ama şöle bişi war Geforce'un dll lerini yüklerseniz ki kartınıza zarar verme ihtimali çok yüksek bu şekilde çalıştırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 neyse ben sorunumu çözdüm zaten(ekran kartı değiştirerek oldu anca...)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar