Durlag Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bu nicklerin hepsi bi yerden tanidik geliyo ama nerden nerden nerdeeen? hmmm fikri olan ?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 erdener abi ye noldu?[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 na.. nası yani?[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: Halfmumi, 02 December 2003 03:08 tarihinde demiş ki: Birde 2. bir buluşma vardı? O nerede? :Pp Nostalji rulz.. ya evet vardi 2. bi bulusma, ama istiklal'de olmustu yine 2001 senesinde, ben de gelmistim ondan biliyorum :) bi topic acilmisti hatta fotolar konmustu, orada olduklarini hatirladiklarim: suican, sanrey, blackrose, kumadam, geberik, the bedirhan, hmm daha aklima gelmiyo, karakedi de gelecekti ama bi isleri cikmisti son anda, hatta simdi hatirladim istiklal'de de pano'ya gitmistik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Hadi ya,ciddi misin Edi? ilginç yaa...Harbi...Zamanla bir çok şey unutuluyor... Ben bir resim daha hatırlyıorum.. Fallen ın şöyle bir şey yaparken(Hesap ödemesinde) "hooop birader" dermişcesine felam.. UrZanın Kaybolan ignotları ile ilgili felam konuşulmuş...bir yığın.. Zaman geçiyor..Geçicek...Hepsi geçicek...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 valla cok ciddiyim, ben de ordaydim cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 eh.. :) ilginç dünya... *!efkarlanır sabah sabah..* *!açar nostaljik eski 80lerden bişiciler*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar