Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumpa Kumpa Kumpa Kumpa Cheeeeero !

athea

Öne çıkan mesajlar

valla fotoların bööle çıkması güsel olmuş bence, esrarengizliğimizi korumuşuz. benim alnımda sivilce neyin vardı, görünmemiş :-p

herneyse, hayatımda bu kadar yaygaracı insanları bir arada görmemiştim, benim için bir ilk oldu. bi ara hera'dayken beynim kulaklarımdan akacak zannettim, öyle bir gürültü yapıyorduk.

lasatami'nin sesi gerçekten de çok ilginç, böyle sanki insanın iç organlarını titretmek gibisinden bir etkisi var, eğer bilerek yapıyorsa inanılmaz bir yetenek (ama sanmıyorum). sefkilisi ise adamı idare etmeyi öörenmiş, "bak sevgilim, senin senin bas, o yüzden burda şarkı söyleyince yan mahalle duyuyo" filan gibi bahaneler bulup sesini kesmesini sağlayabiliyo. akıllı bi bayanmış ne diyim :-)
eniştem pek sarhoştu, sağa sola ban tehditleri savurdu bütün gece. ama yani süper bi insan valla. bana otorite vaadetti, bekliyoz bakalım :-p
athey bütün gece fotoğraf çekti şak şuk, ama yane sonuçlar ortada. eheh... sonra da işkembeden fena etkilenerek karizmayı çizdirdi, şööle aslan gibi basamadı ayaanın üstüne, "evet ben athey, işkembe kokusuyla da yaşayabilen bir insanım" diyemedi :-p
caine, her zamanki gibiydi, dayağını yedi oturdu. fazla yüz vermedik hiçbirimiz, annesi ilgileniyodu zaten, eheheh...
zastam bana küsmüş geldiğimde ona selam vermedim diye, kendisini nazlı gelin ilan ediyor, ona dilimi çıkarıyorum :-p
blackrose aar bi abi valla, o kadar alkole, o kadar da yafşaklığa rağmen istifini bozmadı, bişey diyemiycem, i'm kind of scared, ehe.
fallen'a beni oly'den banlamakla tehdit ettiği için küsüm. motoru süpermiş ama kalbim kırıldı bi kere. servera gelip o buglı spotlarda dans etmezsem bana emel hat demesinler (demesinler zaten ehü)
denth için bütün gece çok üzüldüm valla, lasatami her dakika üzerine üzerine devriliyordu (çeşitli dökülgen maddelerle birlikte hem de).
vasmussen'i ise aar abiler sınıfına sokucaktım ama o peçeteye "müzisyen insanlar" yazarak bu payeyi hakketmediğini bizlere kanıtladı.

velhasıl kelam pek eğlendim. katılımcılara teşekkür ediyor, bir de şarkı gönderiyorum:
hepimiiiiöööeeezzzz, sosarialııyıIIıIıııızzzz
bu öfkeeaaaağğğğğ, neeaee diyeeEaağğ?

p.s.: sefkilim hayali değil tamam mı? sun sword, anlat onlara enişteni (bak ben sözümü tutup selamını söyledim).
Sosyal ağlarda paylaş

Emel yenge heç tiatrocu olmay1 düsündün mü yüz mimiklerin ifadelerin pek bi hos (belki de olmusundur ne egitim gördün bilmiyorum)

Blackrose da kesin bi cöne benziyo ama ç1kartamad1m

MAsan1n dier çapraz kösesi olan Athe ve Szass la yapt1m1z m1s1r, üzüm, peynir tanesi (bu nas1 oluyosa) savaslar1 da züperdi. Athe tam resim çekcek donk kafaya bisi iniyo tavan1 felan çekiyo o kadar intel mintel sekil yapm1s ama sonuc ortada :-D

Black de sütten agz1 yanm1s misali trafikte yamuk yapmas1nnar die art1k kamyonla dolan1yo yani gayet büyük bisi de o kadar1 akl1mda kalm1s

Kat1lan her kise cok tesekkürler :-)
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben blackrose abimden cok etkilendim. öyle en köşede dimdik durup masayı kolacan etti. hani avatarında warya öyle kollarını bileştirmiş bakıo. lam megersem adam avatar olarak vesikalık resmini koymuş ne bilelim. gerçek hayatta da aynen öyle işte. hiç gulmedi hatta bi ara fallen masaya kusuyordu ona gulecektim, çekindim ama, bi goz ucu ile balckrose abime baktım başı ile onay verdi öyle gülebildim. o derece yani, otorite inside olayı. büyüyünce bende böle olucam işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...