suican Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 günaydın alkoilk kedim eminim aranızda tek ayakda kalan adam blackrosedur niahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 bu gavgaaaa, neö düüyeeeeee...Lan yine gezdik gaza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Fallen ve bende ayaktaydıkda gerisini bilmiyorum :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 15:48 tarihinde, karakedi yazmış: EN YAKISIKLI BEN CIKMISIM!!!!!!!!!!!!!!!!! EVET !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 o calmadi ben caldim! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Blackrose da ayaktayd1 lam o nerde simdi bilmiyom düstü mü ac1ba? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 ahuaheuha ema hala yoq ortalarda :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 valla fotoların bööle çıkması güsel olmuş bence, esrarengizliğimizi korumuşuz. benim alnımda sivilce neyin vardı, görünmemiş :-p herneyse, hayatımda bu kadar yaygaracı insanları bir arada görmemiştim, benim için bir ilk oldu. bi ara hera'dayken beynim kulaklarımdan akacak zannettim, öyle bir gürültü yapıyorduk. lasatami'nin sesi gerçekten de çok ilginç, böyle sanki insanın iç organlarını titretmek gibisinden bir etkisi var, eğer bilerek yapıyorsa inanılmaz bir yetenek (ama sanmıyorum). sefkilisi ise adamı idare etmeyi öörenmiş, "bak sevgilim, senin senin bas, o yüzden burda şarkı söyleyince yan mahalle duyuyo" filan gibi bahaneler bulup sesini kesmesini sağlayabiliyo. akıllı bi bayanmış ne diyim :-) eniştem pek sarhoştu, sağa sola ban tehditleri savurdu bütün gece. ama yani süper bi insan valla. bana otorite vaadetti, bekliyoz bakalım :-p athey bütün gece fotoğraf çekti şak şuk, ama yane sonuçlar ortada. eheh... sonra da işkembeden fena etkilenerek karizmayı çizdirdi, şööle aslan gibi basamadı ayaanın üstüne, "evet ben athey, işkembe kokusuyla da yaşayabilen bir insanım" diyemedi :-p caine, her zamanki gibiydi, dayağını yedi oturdu. fazla yüz vermedik hiçbirimiz, annesi ilgileniyodu zaten, eheheh... zastam bana küsmüş geldiğimde ona selam vermedim diye, kendisini nazlı gelin ilan ediyor, ona dilimi çıkarıyorum :-p blackrose aar bi abi valla, o kadar alkole, o kadar da yafşaklığa rağmen istifini bozmadı, bişey diyemiycem, i'm kind of scared, ehe. fallen'a beni oly'den banlamakla tehdit ettiği için küsüm. motoru süpermiş ama kalbim kırıldı bi kere. servera gelip o buglı spotlarda dans etmezsem bana emel hat demesinler (demesinler zaten ehü) denth için bütün gece çok üzüldüm valla, lasatami her dakika üzerine üzerine devriliyordu (çeşitli dökülgen maddelerle birlikte hem de). vasmussen'i ise aar abiler sınıfına sokucaktım ama o peçeteye "müzisyen insanlar" yazarak bu payeyi hakketmediğini bizlere kanıtladı. velhasıl kelam pek eğlendim. katılımcılara teşekkür ediyor, bir de şarkı gönderiyorum: hepimiiiiöööeeezzzz, sosarialııyıIIıIıııızzzz bu öfkeeaaaağğğğğ, neeaee diyeeEaağğ? p.s.: sefkilim hayali değil tamam mı? sun sword, anlat onlara enişteni (bak ben sözümü tutup selamını söyledim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 insan bi duvarı tıklatır hiç düşünmüyorsunuz geberik te budha'dadır diye eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 eki eki işte bi sevgilisi var cidden hayali deil şahsen ben gördüm [addsig] [ Bu mesaj Sun_Sword tarafından on 2001-10-27 17:01 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Emel yenge heç tiatrocu olmay1 düsündün mü yüz mimiklerin ifadelerin pek bi hos (belki de olmusundur ne egitim gördün bilmiyorum) Blackrose da kesin bi cöne benziyo ama ç1kartamad1m MAsan1n dier çapraz kösesi olan Athe ve Szass la yapt1m1z m1s1r, üzüm, peynir tanesi (bu nas1 oluyosa) savaslar1 da züperdi. Athe tam resim çekcek donk kafaya bisi iniyo tavan1 felan çekiyo o kadar intel mintel sekil yapm1s ama sonuc ortada :-D Black de sütten agz1 yanm1s misali trafikte yamuk yapmas1nnar die art1k kamyonla dolan1yo yani gayet büyük bisi de o kadar1 akl1mda kalm1s Kat1lan her kise cok tesekkürler :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 walla ben blackrose abimden cok etkilendim. öyle en köşede dimdik durup masayı kolacan etti. hani avatarında warya öyle kollarını bileştirmiş bakıo. lam megersem adam avatar olarak vesikalık resmini koymuş ne bilelim. gerçek hayatta da aynen öyle işte. hiç gulmedi hatta bi ara fallen masaya kusuyordu ona gulecektim, çekindim ama, bi goz ucu ile balckrose abime baktım başı ile onay verdi öyle gülebildim. o derece yani, otorite inside olayı. büyüyünce bende böle olucam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 blackrose! bizim pano'daki foto lar ne oldu? lam 4 ay oldu haber yok daha fotolardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 hade lem sen olsan olsan kedi gibi bişi olursun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 aah ah.......... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrizztDoUrden Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Szzanın daha net bi resmi yokmu :-) biliom rezil olur diye koymadınız ama :-pPPPpppPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 szass in ne fotolari vardi ahhhh gapgaranlik cikmasaydi alemlere kanitlicaktim gercek bi sebek oldugunu heuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 17:14 tarihinde, geberik yazmış: blackrose! bizim pano'daki foto lar ne oldu? lam 4 ay oldu haber yok daha fotolardan ? o siyah beyaz fotoları demiyormusunki? onları çoktan bastı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 ehe ehehe o ortama ben bi ayak basiiim görüceniz blackrose un karizmayı naapıyom :-) kaliomu otorite motorite ayriyetten orda yokmuydu 21 22 yaşlarında biri gelince abilerim ablalarım die mi başlıcaz söze :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 bi szass var velet :P 21 yasinda mi ne ha caine de ole sanirim emin diilim onun disinda 25+ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 22:15 tarihinde, Athenax yazmış: bi szass var velet :-p 21 yasinda mi ne ha caine de ole sanirim emin diilim onun disinda 25+ :-) hayır efendim, ben çıtırım. 15 f ist :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 said: 2001-10-27 22:19 tarihinde, Emaleth yazmış: hayır efendim, ben çıtırım. 15 f ist :-p Gittim gördüm haklı Emel. Taş yane... Acık dili uzun ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 velet falan yediğin dayağın etkisi geçmedimi athe hala kendinde değilsin galiba :-p acaip fotoğraflar çektirmiştim karizma karizma ama kendileri sönğük kalır diye koymadılar ıhh kıskanç insanlar :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 emaleth erkek!!! ad1 da Erol :-o :-o :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2001 Muhahuah :-) said: 2001-10-27 23:05 tarihinde, Denth yazmış: emaleth erkek!!! ad1 da Erol :-o :-o :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar