Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumpa Kumpa Kumpa Kumpa Cheeeeero !

athea

Öne çıkan mesajlar

eveeeeet 26 ekim '01 cuma gecesi kadikoy hera sarapevindeydik... once kim kimdik onu sayim:

sekil 1a da da goruldugu gibi, gecenin katilimcilari soldan saga Blackrose, Vasmussen, Fallen, Hande, Lasatemi, Denthanal, Szasstam, Athenax, Karakedi the fabuolus, Caine ve Emaleth idi...

ben yanimda digital fotograf makinasi getirdim ama nerden bilirdim ki gun isigi haricinde bu cihaz bi boka yaramazmis... neyse cektigimiz 61 pozdan, kotu kalitede bile olsa 13 tanesini kurtarabilmis olmam bile benim ne kadar super bi insan oldugumun belgesidir :P

evet gelelim fotolara ve meallerine...

hayal meyal gormus oldugunuz veya gormeye calistiginiz su 3 insan, nostalji gecesinde calan adini hatirlamadigim grup olup, solist asli omag, kemanci ve gitarcidan olusmaktadir. dun gece bi de uflemeli bi calgi calan bi adam daha vardi, onu da sevdik hemen bagrimiza bastik...

biz normal insanlar olarak sarapevinde sarap ictik. ancak anormal insanlar oldugunu sizlerin de forumlarimizdan yakinen takip ettiginiz fallen ve lasatemi sarap icmeyerek bizi gene rezil ettiler. fallen efendi bira ve kola, lasatemi kirosu ise yine raki icti... tasvip etmiorum...

bu da vasmussen siir okurken :P

szasstam lisedeki teenage gunlerini ozlemis olacak ki, karabiber degirmeninde karabiberleri ogutup ogutup tozlari fallen a ufluyodu. o arada bi de kedi sux dedi ben de onu dovdum. ama elinden karabiber degirmenini almaya calisirken bi sekilde burnuma kafa atti. fotoda aciyan burnumu gorebilirsiniz... cok acidi ama :(

hera cikisi lasatemi ve kedi zom olmuslardi. arabalara dolusup onlari iskembeciye goturduk bkz. kiziltoprak ugur iskembe salonu. bu salon da diger her iskembe salonu gibi igrencccccc kokuyodu ben iceri girdigim gibi geri kactim kedi de beni yanniz birakmamak icin benle cikti ama bi corba icirmedin die beynimi $eetti. kendisine iskembeden nefret ettigini hatirlattim ama o kafayla bunu idrak edemedi :P iskembeci cikisi denthanal ayrildi, biz kalanlar fenerbahce de sahilde cay icmeye gittik. orda dunya guzeli siyahli beyazli tombalak bi kedi musallat oldu bize. kedi ve lasatemi zavalliyi minciklayip sicirgan ettiler. bu esnada caine tombul tombul memeleri, emaleth de oy memisler memisler i soyluyodu, hande lasatemiyi sen baritonsun sarki soleme sakin herkes uyanir die kandiriyodu, blackrose ve ben de bunlara guluoduk. bu fotoyu cekerken lasatemiyi kedicigi minciklarken goruntulemek istedim ama ne yazik ki isik duzeni bana mani oldu... :( arkadaki seyler havai fisek filan diil, sokak lambalari...

ve bu son foto da artik ruzgar cikmis, herkesin gotu donmusken, kalkmadan hemen once cekildi...

uzun lafin kisasi biz yine cok eglendik, gelmeyenler catlasin :P

[Bu mesaj athea tarafından 24 Nisan 2002 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

BOHOOOOOOO SARHOŞLAR SIZIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
:-D :-D
Yahu Apla(Emaleth) Ah Bi Yaşım Tutsa
Vasmusseni Ponty Hatli bi Adam Sanardım Ablamada Sölemiştim Görürsün BAk Kotlu adam Çıkacak Dedi Nitekim Öleymişşşş ahhhhhhh Ah
tutmayın geliyorum 18 :-D
Yaşın Tutmaması Sux nesse Ablam Canlandırarak anlatır bende kıskanırım napalım ...
BokLee Apla :-)
nesse
Kedi Yakışıklıymış
Athenax Aynı Ablamın Annatııı Gibi Şirinnmişsin :-)
Ahh Ahhh
Nesse Bidahaki eğlenmelere doru ...
Sosyal ağlarda paylaş

lolo hakkaten kediyi sıcırtana kadar sevdiler o kedi o gordugu sevgi sayesinde tahminen hayatının sonuna kadar mutlu olacaktır..heyvan lasatemi kediyi sevip sevip yere atttı o ayrı:-)
gece suferdi szassı dovdum fallenı hırpalayıp rencide ettim.. kedi'nin dedigi gibi fallen ozur dileye dileye micro boyutlara indi. kedi buyuk ve bagıslayıcı kisiligini gosterip afetti..athe krize girdi gulmekten toparlayamadı catlama tehlikesi yasadı...ema ile bol bol wrestling kastık..phmizdi o an ancak alkolden gain alamadık. Blackrose ustune yeni diktiklerini giymisti ve caktırmadan reklam yapıp satmaya calısıyodu. vasmussen deutschlan deutschland über alles i soyledi ..yıkıldık:-) lasatemi gene "muhtesem" musicianshipi ile sarkı soylemeye calıstı. Fallen oynayıp durdu,kurt var adamda rahat durmaıyo..ayrıca Fallen'ın o gece aldıgı kiloların ("tadımlık" 2 tabak dolusu makaran ve ictigi biralar sayesinde)haddi hesabı yok. Emaleth gobek show yaptı. Kedi durdur durdur ve ilerleyen vakitlerde emirler yagdırarak costu:-)
Tum masanın susam sokagi hastası oldugunu ogrenip
"sur sur arabanı gez sokakları"
"bana soyler misiniz nasıl gidlir susam sokagına?"
"arada kaldım"
"bu benim onum..bu benim arkam"
soylendi.
kedi peceteye cok anlamlı bir tablo cizip muzisyenden sarkı istemede cıgır actı.
sonra iskemcebciye gecildi.
iskembecide emaleth kırosu mercimek corbası icti..kedi cok yakındı icecem diye.athe burnunu tutarak dolasıp duruyodu..
cay bahcesine gecildiginde ise kıcımızdaki pohlar buzdan sarkıt seklini almaya basladı.. cay biraz rahatlattı ama:-)
emanın halk muzigi konusundaki engin repertuarından faydalandık...eski reklamları yad ettik..
Sosyal ağlarda paylaş

ya nie kacak girmee calısıonuzki alın biranızı votkanızı ve fantanızı gidin hafiften geniş bi parka bide top alın yanınıza 1e kadar top oynayıp sabaa kadarda icin ya yannız bunu ekimin ortasında diilde temmuzun ortasında falan yapın sonra kıcınız donar ( tecrubeyle sabittir:-) ) ve herkes bizim gibi sabaan 4unde acık bi corbacı bulcak kadar sanslı olmiabilir :-D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2001-10-27 14:35 tarihinde, Lasatami_Kantare yazmış:
İçtiğim 2. tabak işkembe kimin çorbasıydı?

benimkiydi heyfan
dans ederken sarap sisesini üstüme devirdin kadeh kald1r1rken de üstüme su döktün fanilama kadar 1sland1m dün ne giydiysem y1kan1yo simdi Fallen 1n yan1nda otursam bu kadar damage almazd1m iri adama kalkan gibi arkas1na saklan1rd1m
annem sana sevgilerini gönderiyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...