Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Yağsın :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Offf, kar yüzü görmez olduk. Şöyle lapa lapa yağdığına şahit olsam, okula gittiğimde tatil olmuş haberini alsam, baş müdür yardımcısı tarafından okuldan kovulsam "Niye okulda duruyorsun olm" diye, alsam "O"nu yanıma, gitsek Taksime, girsek bir sinemaya, izlesek bir filmi (StarWars değil), film çıkışı kartopu oynasak, eğlensek, iğrenç espriler yapsak, sonra mutlu ve mesud bir şekilde eve gitsem..... (sigh) :([hline]Star Wars Türkiye Webmaster
starwarsturk.net

Mesaj tarihi:
yok kardeşm yok!!! kar mar yağmasın. sora bizim okula hiç bi vesayit gitmez. bizimki allahın dağı.univ. ankarada gözükmesine rağmen eskisehire daha yakın kardeşim.istemem ben kar falan.gitmem devamsızlıkdan kalırım valla.[hline]Cogito Ergo Sum
Mesaj tarihi:
millet 3-4 ay önce yağmur duasına çıkıodu, bizim burda 4 gündür durmaksızın yağmut yağıo:)

kar duası fln var mıdır?
ultimatr ailesi olarak kar duasına çıkardık:P
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 02 Aralık 2001 17:06 tarihinde demiş ki:
ya salı gunu 3 tane sınawım war.
noolur kar yagsın
dolu cıksın
bişiler olsun işte....

lol enişte ayol.
liseli misin sen de kar yağınca iptal olsun sınavın?
yağmasın kar filan, zor oluyo işe gitmek :P[hline]
Mesaj tarihi:
Yok öle sınavlar olmasın diye kar yağmasını istemek. bencilleşmeyin. Ben ne karlarda sınav oldum (ulan niye tatil yapmamışlardı onları hrrr) sizde olacaksınız. kar yağmasın.[hline]You can't use this in here.
Mesaj tarihi:
hayIr!

kar yağmasIn hepinize kapak oLsun, sonra cuma akşamI bi başLasIn 2 gün boyunca kar yağsIn bi adam boyu dIşarIda çIkamayIn sonra en azIndan okuLa gitmicem diye düşünürken tüm karLar erisin pazartesi günü heryer pIrIL pIrIL oLsun ve size birer kez daha kapak oLsun niohoahahhaha HAYIR BEN DELİ DEĞİLİM![hline]Live your dreams, it's not as hard as it may seem.
You gotta work together, dream on your hopes you will seem,
From your fears, you have to win yourself.
It's all or nothing, if you're everything...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
lol be nerden çıktı bu topic?
ama itiraf etmeliyim ki hala isteklerim geçerli, hala kar yağdığında bizi okuldan kovuyorlar :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki:
Yuce aerius sana sesleniorm :
Heal pls
Mesaj tarihi:
yok ya yagmasin kar falan, ne kadar gec o kadar iyi, bi yagdimi sonra erimiyo marta kadar, bu durumda okullar falan da tatil olmuyo zaten, sadece isimiz zorlasiyo
Mesaj tarihi:
iste benim kar istememe sebebim o makinelerden burda her yerde olmasi, adamlar mesela sabah mi kar bekleniyo, geceden tuz atmaya basliyolar :)
  • Yeni Oluştur...