mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Gayet seyirlik bir film. Sloganini hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 amele filmi :-P izlemedim ama parçası güzel ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 valal ben de güzel die duymaktayım izlemeli aslında[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Son yıllardaki en iyi Türk filmi bence Şevket Çoruh oldukça iyi oynamış, Emre Kınay da başarılı çizgisini devam ettiriyor İzlemeye değer[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Evet senaryosuyla falanda oldukca iyi gibime geliyor. Bakalım bencede güzeldir. Tabi gidip izlemeden yorum yapmak biraz saçma ama neyse.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Güzel film diyor herkes gideyimmi sizce ?[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 gidilesi film beyazperde'de de övdüler çok beğenmişler benim vaktim yok bence gidin[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. sanırım beğenme olayının beklentiyle de alakası var. Mesela Mtrx3 'ü beğenmedim o kdr çünkü çok şey bekliodum. inşaat'ı ise çok beğendim çünkü sadece yapcak işim olmadığından Sinbad'a girmemek için gittik arklarla. Kesinlikle izlenmeli derim. Tekrar olayı baya sıksa da farklı bi çalışma ve başarılı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bence gidin görün çok güzel olmuş çokta komik olmuş:) adım suudi 29 yaşındayım ameleyim hobilerim duvar çekmek boya yapmak inşaatta çalışmak.. :D süperdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bırakın ya... ASIL Film Gora.. eheh bi gelsede yarıLsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: BlueStar, 30 November 2003 21:39 tarihinde demiş ki: bırakın ya... ASIL Film Gora.. eheh bi gelsede yarıLsak :) Neden Cem Yılmaz'ın her dediği komik geliyor -komik olmasada.- Filmin fragmanı o kadar da komik değildi.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Kalhiae, 01 December 2003 13:42 tarihinde demiş ki: said: BlueStar, 30 November 2003 21:39 tarihinde demiş ki: bırakın ya... ASIL Film Gora.. eheh bi gelsede yarıLsak :) Neden Cem Yılmaz'ın her dediği komik geliyor -komik olmasada.- Filmin fragmanı o kadar da komik değildi.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç Neden her thread'e zıplayıp, kıllık yapmak mesuliyetinde hissediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: Kalhiae, 01 December 2003 13:42 tarihinde demiş ki: Neden Cem Yılmaz'ın her dediği komik geliyor -komik olmasada.- Filmin fragmanı o kadar da komik değildi. Sana komik gelmemiş olabilir.Ama bu komik olmadığı anlamına gelmez.[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım bLaQ, 25 November 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Hem türkiyede piyano olmaz, dolayısıyla düşmez eha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Asteroth +10000.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 gora iyice arap saçına dönmüş anlatılanlara göre. filmi hiç izleyemeye de bilirmişiz...[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 inşaat kanımca çok başarılı olmuş.emre kınay'ı çok iyi bulmadım bu filmde.doğulu şivesini iyi kullanamamış.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar