Madturk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Gecen hafta oyuna ara vermistim , rl islerimden dolayi. Bu hafta tam hiziyla kaldigim yerden devam ettim, ama tukenmek uzereyim. Madturke ilk holoda master chef cikinca diger accountum TOI ile jedi olmaya karar verdim. Simdiye kadar masterladigim proflar sirasiyla soyle. TOI Master Artisan Master Architect Master Weaponsmith Master Merchant Master Image Designer (1. holo) Master Medic (2. holo) Master Marksman (3. Holo) Master Teras Kasi (4. Holo) Master Scout Master Entertainer ve su anda Master Brawler'la ugrasiyorum. Tahminen buda digerleri gibi bir gunde bitier. Eger bunu bitirincede Jedi acilmazsa, Commando, Doctor, Combat Medic ve Creature Handler denemeyi dusunuyorum. Bunlarda acmazsa, benden bu kadar :P Bu arada sizin holo durumlari nasil/>? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 iyi kasmışsın fs hakkın artık :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yanniz sen holoyla bir accounttan bakip diger accountta mi yaptin nasi yaptin ? her account her charin kendi kombinasyonu kendine gore[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 kasarim bilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yoo oyle yapmadim. Madturkle holo topladim , digerine verdim, ordan devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 SOE forumlarında gordum millet 13-14 prof. masterlamış halen tık yok (ki bunlardan 4-5 tanesini holo söylemiş) bol şans :)[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bende en basindan beri okuyorum. Iste bir umut soyunduk bu ise. ama 5 tane holo kullanan goremedim daha. 4 en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 helal olsun walla :P benim anam aglar o kadar yapcam die :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yerim abi kim demis 20 master diye. ilk jediler yazdi iste alakasi yok 20 nin 30 un[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 holosundan acaba master bh yada master politician çıkan varmıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Popeye, 23 November 2003 16:05 tarihinde demiş ki: holosundan acaba master bh yada master politician çıkan varmıdır :) bana çıksa onlar oyunu bırakırım direkt lol :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 politician? yeni meslek mi eklendi?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Birine master politician cikmisti coronet starportun onunde bagirip duruyordu :)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Master brawlerda bitti bugun. CH commando simdi sirada. Bu arada holocronlarinizi server tam akapamadan once kullanin. cunku bzaen once save ediyo. Server geri gelince hem profunuzu biliyosunuz hemde holo elinizde kaliyor.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ne çakal adamsın lol :D[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Bu arada ben hala holocronlarin birini bie kullanmadim master tka, master ch ve master medic yapinca kullancam, bakalim ne cikacak..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Valla helal mad,fs açılır yakında :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 TOI Master Artisan Master Architect Master Weaponsmith Master Merchant Master Image Designer (1. holo) Master Medic (2. holo) Master Marksman (3. Holo) Master Teras Kasi (4. Holo) Master Scout Master Entertainer Master Brawler Mastrer Commando Hala acilmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yalnız "kesin açılacak" diye de bişey yok biliyosunuz dimi? Adamlar sadece jedileri bu kişiler arasından seçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Şimdi SOE jedi'lardan azda olsa rp bekliyodur. Belkide sende anti-rp bi durum olabilir.Biographyin, ismin yada ne biliim... Belkide gerekli badgeler yoktur yada theme park quest yapilmamistir ?[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 02 December 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Beyler devler gelip jedi slot açmak için düğmeye basmıyo otomatik açılıyo ama çeşitli combinasyonlar gerekiyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 madturk gibi sayisiz adam vardir jediliga kasan otomatik olsaydi herkes jedi olurdu bence soe seciyodur ve bir turku jedi yapmazlar, yani ne bilim ayrimcilik yaparlar gibime geliyor, tabi siterim turk jedi ama bu zor gozukuyo malesef ama insalalh olur.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic [Bu mesaj Sin tarafından 02 December 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: Enginar, 02 December 2003 00:03 tarihinde demiş ki: Şimdi SOE jedi'lardan azda olsa rp bekliyodur. Belkide sende anti-rp bi durum olabilir.Biographyin, ismin yada ne biliim... Belkide gerekli badgeler yoktur yada theme park quest yapilmamistir ?[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 02 December 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Bu mantıkla "Patrick" gibi adamların fs slotu açılıyosa hepimizin şimdiye kadar açılması gerekiyodu. Ayrıyeten RP olayı illa ingilizce mi olacak?? Diğer cumhuriyetlerden adamlar kendi aralarında, kendi dillerinde RP yapıyo olabilirler. Çek'i var, İsveçlisi var, Japon'u var, Türk'ü var. Biz mesela RIP olarak devamlı RP yapıyoruz: Devvo: Simo'nun g...ü kocamaaan, kocaaamaan, kocaamaan... Sman'chi: Devvo, muz ister misin??? :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Umrumda bile degil , 32 meslegide bitirmem grerekse gine , jedi olucam. Sonrada Dark Jedi Master. Aha buraya yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 da2019'un fikrine katiliyorum o patrik dallamasi hayatta jedi olabilecek bi tip deil yani milletin bu hirsini bastirip oyunu tuketmesinler holo avina yoneltip daha cok oyunda tutmak sonucen jedi sayisi artmis olupta aralarindan bi patrik gibi ole sanki moderator yada admin almista ole sagda solda jedi kilici cikarip oyuncularla eyleniomus gibi. Arzo denen adam hic oyunu kasipta oynamis en azindan rp olcusunde bir karakter gibi de gelmedi. insallah basarirsin mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar