Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Maceram

Madturk

Öne çıkan mesajlar

Gecen hafta oyuna ara vermistim , rl islerimden dolayi. Bu hafta tam hiziyla kaldigim yerden devam ettim, ama tukenmek uzereyim. Madturke ilk holoda master chef cikinca diger accountum TOI ile jedi olmaya karar verdim.

Simdiye kadar masterladigim proflar sirasiyla soyle.

TOI

Master Artisan
Master Architect
Master Weaponsmith
Master Merchant
Master Image Designer (1. holo)
Master Medic (2. holo)
Master Marksman (3. Holo)
Master Teras Kasi (4. Holo)
Master Scout
Master Entertainer

ve su anda Master Brawler'la ugrasiyorum. Tahminen buda digerleri gibi bir gunde bitier.

Eger bunu bitirincede Jedi acilmazsa, Commando, Doctor, Combat Medic ve Creature Handler denemeyi dusunuyorum. Bunlarda acmazsa, benden bu kadar :P

Bu arada sizin holo durumlari nasil/>?
Sosyal ağlarda paylaş

SOE forumlarında gordum millet 13-14 prof. masterlamış halen tık yok (ki bunlardan 4-5 tanesini holo söylemiş)

bol şans :)[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki:
Tadılacak bir şaraptır aşk...
Yıllanmışı makbuldür

Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki:
yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 23 November 2003 16:05 tarihinde demiş ki:
holosundan acaba master bh yada master politician çıkan varmıdır :)

bana çıksa onlar oyunu bırakırım direkt lol :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ben hala holocronlarin birini bie kullanmadim master tka, master ch ve master medic yapinca kullancam, bakalim ne cikacak..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi SOE jedi'lardan azda olsa rp bekliyodur. Belkide sende anti-rp bi durum olabilir.Biographyin, ismin yada ne biliim...

Belkide gerekli badgeler yoktur yada theme park quest yapilmamistir ?[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi

[Bu mesaj Enginar tarafından 02 December 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

madturk gibi sayisiz adam vardir jediliga kasan
otomatik olsaydi herkes jedi olurdu bence soe seciyodur
ve bir turku jedi yapmazlar, yani ne bilim ayrimcilik yaparlar gibime geliyor, tabi siterim turk jedi ama bu zor gozukuyo malesef ama insalalh olur.[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic

[Bu mesaj Sin tarafından 02 December 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 02 December 2003 00:03 tarihinde demiş ki:
Şimdi SOE jedi'lardan azda olsa rp bekliyodur. Belkide sende anti-rp bi durum olabilir.Biographyin, ismin yada ne biliim...

Belkide gerekli badgeler yoktur yada theme park quest yapilmamistir ?[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi

[Bu mesaj Enginar tarafından 02 December 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Bu mantıkla "Patrick" gibi adamların fs slotu açılıyosa hepimizin şimdiye kadar açılması gerekiyodu. Ayrıyeten RP olayı illa ingilizce mi olacak?? Diğer cumhuriyetlerden adamlar kendi aralarında, kendi dillerinde RP yapıyo olabilirler. Çek'i var, İsveçlisi var, Japon'u var, Türk'ü var.

Biz mesela RIP olarak devamlı RP yapıyoruz:

Devvo: Simo'nun g...ü kocamaaan, kocaaamaan, kocaamaan...

Sman'chi: Devvo, muz ister misin???

:-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Creature Handler
Master Sharpshooter
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

da2019'un fikrine katiliyorum o patrik dallamasi hayatta jedi olabilecek bi tip deil yani milletin bu hirsini bastirip oyunu tuketmesinler holo avina yoneltip daha cok oyunda tutmak sonucen jedi sayisi artmis olupta aralarindan bi patrik gibi ole sanki moderator yada admin almista ole sagda solda jedi kilici cikarip oyuncularla eyleniomus gibi. Arzo denen adam hic oyunu kasipta oynamis en azindan rp olcusunde bir karakter gibi de gelmedi.
insallah basarirsin mad.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...