Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nebuladan olanlar??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hah aynen böle diyalogların bol olduu bi server işte
bravo valla jack :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Mesaj tarihi:
jack ıyı ya esasında orda ıt yerıne daha agır kufurlerde gelıyor ınsanların bı oyuna kendılerını nasıl bu kadarda kaptırdıkllarına ınanamıyorum[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
Ya Aslında Kaptırlıyo Ama Bole Kufur Fılan Hos Olmuyo Seviye Cok Asagı Dusuyor Sende Uymak Zorunda Kalıyon Bu Sefer Hos Olmuyor...[hline]Ultima Online Her Sey Offlineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

[Bu mesaj Jack_Noble tarafından 28 November 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
|_4m3r1ty d03S n0t I2esp3ct r3sp0ns1b1|_1ty[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 28 November 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nebula nın sewiye acayip düştü türkiyedeki her halt gibi.lamer ler kaynio server.bi diyalog yaşanmıştır;;;

-yere bi bag düşmüştür bende almışımdır,servara da bakma iç,in girmişimdir oynicağım falan yok.çantanın içinden 100 tane traped punch çıktı düşüren adam direk
-ulan ....çocuğu wer lan.ına kodumunun yavşağı werrr.şeklinde saydırmışitır.
adam güzel güzel yaw kardeş weirimisin?(ha ne?)dese wericem(yoksa wermicemmi?)

tabi bi kişinin böle olduğu herkezin böle olduğunu göstermez ama okadar çok bu tarz diyalog gördüm ki of of.[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Mesaj tarihi:
natu sana cok basit bisi sölim...

sadece nbl ının sevıesı dusuk deıldır gene oalrak freeshardlara baqtıgında bunu gorursun paralılardada böle entarasan bı kac adam cıkıo sımdı sanmayın tum freeshardları kotuluorum sadece benım gozlemım bu vede hıc yanıltmamıstır.cunku freeshard olunca önune gelen acc alıp gırebılıo öle dusununce normal bıle gelıo bana artık...[hline]Grandmaster Welet...

Mesaj tarihi:
Evet bi efsaneydi tadında bıraktık unutulmaz bi hatıra oldu uo hayatımızda
Metalon bitince hiç zewk alamadım[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Mesaj tarihi:
Para yok adam gibi freeserver yok tek nebula kalıo bizde oynuyoz napak başka servermı var oynayacak .Ha siz var diceniz 100 kişi ilemi oynucaz 325 kişi iyi oluo :)[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin
Mesaj tarihi:
abi en iyisi rp yapan kufurde ban olan bir server ve scripterlari baba gibi olcak zaten bronx nebulayi biraktiktan sonra oyle kaldi silencerda bisi bilmiyo

bide reklam veriyim rp serverini www.sihirlisayfalar.com rpnin kalitelisi bide gmler hep sizi dinliyo falan gusel server lamercigimler yok
Mesaj tarihi:
Zamanında oynadığınız server'a bok atmasınız da olmaz ha.. Hayır sanki shardlarda lamer shardı elit shard felan diye bi ayırım var. Gerizekalı her serverda gerizekalıdır, lamerlığını heryerde yapar, bunu nbl ya şuraya buraya mâl etmek yanlış. Herkes etrafındakileri nasıl bilirmiş, kendi gibi derler. O hesap..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
2001 senesinde iyiydi hakikaten, ilk acildigi zaman bayagi ugrasmisti yapanlar, sonradan onlar da biktilar sizler bizler gibi oyuncular da, garip dialoglarla yuruyen bir rpg ve de edit ve cheat soylentileriyle dolu bi shard oldu
Mesaj tarihi:
Şu kahrolasıca uo yüzünden ne saatler, haftalar, aylar kaybettim ama açıkcası pişman değilim.

Nbl kadar negatif düşünce sarfedilen bir server daha duymadım. Açıkcası yorum yapamıcam ama ateş olmayan yerden duman cıkmaz lafının aklımdan geçiriyorum..
Mesaj tarihi:
said:
stigmata, 29 November 2003 13:04 tarihinde demiş ki:
Nbl kadar negatif düşünce sarfedilen bir server daha duymadım. Açıkcası yorum yapamıcam ama ateş olmayan yerden duman cıkmaz lafının aklımdan geçiriyorum..

çok doğru bi yere değindin az önce arkadaşımın accoutuyla bi gireyi dedim çoktan bırakmıştım ben bi bakayım dedim girdim bi dolandım 5 dk. sora üstümde bloodrock set varken invis bi adam beni kalvasla kesti resmen milletin gözü önünde lootladı adam crim kimse bi şey yapmıyor... Adamın son setiydisavaşmak için bırakmış adam bırakacaktı son bi eğlendikten sonra oda gitti ...Neyse daha ne sahtekarlıklar, ne oyunlar dönüyor oralarda...Satış sırasında para çekmeler değerli bir şey satın alırken golem yaratmalar...Bir iki eşya için arkadaşlarını satanlar...Daha önce arkadaşlarımızın burda belirtmiş olduğu gibi çeşitli terbiyesizce yapılan diyaloglar ve daha neler neler...

Bence artık nebula uo son demlerini yaşıyor ve seviyesizlik diz boyu.Bu seviyesizliğe son vermek için yapılacak en iyi şey serverı kapatmak olacaktır...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...

[Bu mesaj Unbreakable tarafından 29 November 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sene 2001 ben güyya anadolu lisesi sınavlarına hazırlaniorum hayatımı uo ya göre düzenledim nebula artık hayatım olmuştu.ama cidden 2001 de çok çok güzeldi nebula.
hayatımın en önemli senelerinden birini uo yüzünden harap ettim pişman mıyım değilim çok çok eylenioyodum çünkü çokta şey öğrendim.daha sonra gözümün önünde gerçekleşen edit olayları mı dersiniz gm'lerin yalancılığı mı dersiniz boku çıktı nebulanın...[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk
Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Mesaj tarihi:
Düzeltmek yolunda elimden geleni yapıp sonunda karakterlerimin skill'lerini sıfırladığım UO sunucusu. eYe diye bilinirdim, forumlarda. Moderatörlük falan yaptık, Nebula Sözcüsü olmaya çalıştık. Sonra da istifa ettik. :[

Ve Blaq merak etme, bir gün nasıl olsa karşılaşacağız. Kinimi kolay kolay unutmam.[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.]
[Equa Oyun Sunucusu Kurucusu]
[www.e-q-u-a.com]
[ICQ]107493893
  • Yeni Oluştur...