eray61 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 arkadaslar simdi biz server kurduk cafeden fakat bu sphere herkes acıyor bunu yani bu serverı kilitlememiz lazım yardım edermisiniz...
keyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 .exe dosyasini sifrelemeden bahsediyorsun herhalde onu herhangi bir sifreleme prosuyla halledebilirsin yada en guzeli gir msdos a ordan c: den sphere klasorune gir ve attrib sphereserver.exe +h idi galiba hide yap onu akılı cıkıpta klasor seceneklerinden gizlenmis dosyaları gosteri tıklamaz ise senin isine yarayacagini umuyorum :D[hline]
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: kaan0489, 02 December 2003 17:52 tarihinde demiş ki: attrib sphereserver.exe +h idi galiba hide yap onu akılı cıkıpta klasor seceneklerinden gizlenmis dosyaları gosteri tıklamaz ise senin isine yarayacagini umuyorum :D[hline] o kadar kesmana gerek yok .exe dosyaysını sağtıklayıp properties den de dosya hide yapılabiliyor :)[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar