SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Ben aldım oyunu arkadaşlar gayet güzelde yeni büyü fazla göremedim sanki ? Ama yeni gelen orb of frost ve fire büyüleri çok hoş.Diablodaki gibi waypointlerde koymuşlar.Ama ilk köyden eşşek alamadım nedense ?Bissürü yeni yük hayvanı varmış.Hikaye yine boktan :) ama kim takar ?bunun dışında inventory ile ilgili çok güzel değişimler olmuş.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ds,diablo vb mosue kırma oyunlarını sevmiyorum.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ds de maus kırmassınkı sen bırakırsın o otomatıkman saldırır :) ds:loa oynayamadım ama dusunuyom oynamyı bı ara onceden anlattıkları gıbı cıakrsa baya ıyı[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 exp ini oynamadim ama ilkinin goruntuleri guzel oynanisi guzel konusu yoktu direk onune cikan yaratiklari kesiyodun o yuzden pek sevmemistim :) [Bu mesaj Way tarafından 01 December 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baal-razor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ilk dungeonsiege çok iyi bi projenin nasıl berbat edilebileceğine bir örnekti. nasıl oluyodu anmalıyodum ben elimde kılıçla milletin ciğerini deşerken elemanın teki bana lazer gun la saldırıyodu ?!?!? bakalım 2.cisi nasıl oalcak ( arbiden WP ve TP sistemi warsa oyunda süper derim koşmaktan belim bükülmüştü )[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 TP büyüsü yok zaten öle olsa diablodaki gibi abuse yapardık.İtem sata sata gelirdik yani yük eşeklerinin önemi kalmazdı.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar