jankis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 ben de aynı sorunun cevabını merak ediyodum cevat meğersem öle deilmiş benim ark bunların bi dernek war adk onun başkanı .. konserle alakaları war. bana dediği şu: 5 milyonluk bilet alanların kal kimliklerine bakçaklarmış kimlik göstererek girebilion yane o biletlerle[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 camlar düştü yerlere elim elim kan içinde yanıma gel yanıma gel anne iki yanımda iki polis ellerim kelepçede beni bul beni bul anne *!HIEYTTTTTTT!!! Duman da neymiş be..Gelmiyoz konsere *[hline]=o=Pepelek Satranç Turnuvası '03 Sitesi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 kapıda bilet kontrolü bnende kollarınızı damgalayacam *!karakolda ayna var ayna var kız kolunda damga var damga var...* hepinizidfamgalayacam hepinizi nııııhahahaaa[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 said: jankis, 28 Ocak 2003 18:04 tarihinde demiş ki: ben de aynı sorunun cevabını merak ediyodum cevat meğersem öle deilmiş benim ark bunların bi dernek war adk onun başkanı .. konserle alakaları war. bana dediği şu: 5 milyonluk bilet alanların kal kimliklerine bakçaklarmış kimlik göstererek girebilion yane o biletlerle[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. bende yok ki öyle bişey? :) 7.5 milyon bayılmıycam heralde..KAL'lıyım huleaayyn![hline]all i want to do is live..
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 konser de neymiş ya coğrafya ekdersi var hehe[hline]On the first day, there was light. On the second day, there was WarCraft. On the third day the lights were off to better play WarCraft. And Blizzard saw that it was good...
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 orasi bariz halk ekmek kuyrugu olucak yani[hline]
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 babacum sokarsın bizi ziro törkiş liras a eheh :) cuma yoklama alınmıomuş gitsem mi konsere hala karar vermedim buradan ilginç insanlar gelirse onları görmek için gelebilirim :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 malesef yerim değiştirildi ben ikişnci kontrol nmoktasındayım artık yani tam salonun girişinde :) üstelik yanımda lise 2 lerden 2 kişi daha olacağından cheating yapamıyom[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Craven Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 said: LethE, 25 Ocak 2003 11:08 tarihinde demiş ki: Abi nası geçti o konser.. izmirdekinde çile bülbülü ve müslüm parçası 1-2 tane.. bi kaç türkü fln !! ne bu ya bidaha nah gideirm.. bide biletler 12.5 YUH dikkat edin.. sonra çile çile die bağıran tiplerin arasında....[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! bence gayette güzeldi konser[hline]www.hayalkent.net/freestyle
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 cuma konser cumaa... daha var[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 onlar başka bi yerde daha önce olan duman konserinden bahsediyorlar[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 bugün dışardan gelen ark.lar için 7.5milyonluk bilet aldım ama enayilik mi yaptım acaba die düşünmeden alamıorm kendimi bi yandan.. bi de 7.5milyon'luk biletlerin koparılan kısımları(kenarda var ya hani) kopuk,sakata gelmiyelim de..[hline]all i want to do is live..
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Ben kalmamaya karar verdim. Ortam adına kalabiletesi fazla bir konser,ancak spor salonunda olması izdiham ve havasızlıga neden olup,baygınlıklara sebep olabilir(Veya olmaz).Artı çok sevmiyorum .
Craven Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 said: arcane, 30 Ocak 2003 01:24 tarihinde demiş ki: onlar başka bi yerde daha önce olan duman konserinden bahsediyorlar[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i sonunda düzgün okuyan bi allahın kulu çıkmış warmı be gelecekten geldim bundan sonra bütün olacak konserlere önceden nası geçtiini anlatıcam :rock:[hline]www.hayalkent.net/freestyle
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 güzeldi walla.. spor salonunun bu kdr iyi olacağını tahmin etmezdim.. ilaç almamdan dolayı içemememe rağmen gayet güzel zıpladım tepindim rahatladım.. kal rulz :) bgm'dekiyle karşılaştırırsak: eksi : çokk havasızdı artı : koltuk olmadıı için istediin gibi tepiniyodun düşmeden..[hline]all i want to do is live..
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 konser boyunca iki mont bi şemsiye bi de çantayla durma zorunluluğunda oldum hey allam ya .. en iyi konser bile olsa o şekilde nası zewk alırdım siz düşünün artık herşeye rağmen idare ettiler[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 allahsız"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 abi duman konseri muhtesem olsa nolur boswer..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 konserde güvenlik görevlisiydim anam ağladı ben ağladım yrn sabaha yazacam raporumu çok yorgunum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
jankis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 babacum sen binanın giriş kapısında üst arama görevli misiydin[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 yaa ben jockerdim her tarafdaydım ama belinde turuncu hazırkart bel çantalı, boynunda sallahah kırmızı kokartlı birini gördüysen (ki bu şahsiyet mavi kot üzerine gri sweatshirt giymişdi) aha o benim işte[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Ee? Yalan mı oldu resimler?
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 babacummostoros unofficial duman concert rappot başlığı altında var resimler tarist[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Öne çıkan mesajlar