Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.A.L'da Duman Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de aynı sorunun cevabını merak ediyodum cevat meğersem öle deilmiş

benim ark bunların bi dernek war adk onun başkanı .. konserle alakaları war. bana dediği şu: 5 milyonluk bilet alanların kal kimliklerine bakçaklarmış
kimlik göstererek girebilion yane o biletlerle[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
kapıda bilet kontrolü bnende
kollarınızı damgalayacam

*!karakolda ayna var ayna var
kız kolunda damga var damga var...*

hepinizidfamgalayacam hepinizi nııııhahahaaa[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
said:
jankis, 28 Ocak 2003 18:04 tarihinde demiş ki:
ben de aynı sorunun cevabını merak ediyodum cevat meğersem öle deilmiş

benim ark bunların bi dernek war adk onun başkanı .. konserle alakaları war. bana dediği şu: 5 milyonluk bilet alanların kal kimliklerine bakçaklarmış
kimlik göstererek girebilion yane o biletlerle[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.

bende yok ki öyle bişey? :) 7.5 milyon bayılmıycam heralde..KAL'lıyım huleaayyn![hline]all i want to do is live..
Mesaj tarihi:
konser de neymiş ya coğrafya ekdersi var hehe[hline]On the first day, there was light. On the second day, there was WarCraft. On the third day the lights were off to better play WarCraft. And Blizzard saw that it was good...
Mesaj tarihi:
babacum sokarsın bizi ziro törkiş liras a eheh :)
cuma yoklama alınmıomuş
gitsem mi konsere hala karar vermedim
buradan ilginç insanlar gelirse onları görmek için gelebilirim :)[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
Mesaj tarihi:
malesef yerim değiştirildi ben ikişnci kontrol nmoktasındayım artık yani tam salonun girişinde :)
üstelik yanımda lise 2 lerden 2 kişi daha olacağından cheating yapamıyom[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
Ben kalmamaya karar verdim.
Ortam adına kalabiletesi fazla bir konser,ancak spor salonunda olması izdiham ve havasızlıga neden olup,baygınlıklara sebep olabilir(Veya olmaz).Artı çok sevmiyorum .
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 30 Ocak 2003 01:24 tarihinde demiş ki:
onlar başka bi yerde daha önce olan duman konserinden bahsediyorlar[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i

sonunda düzgün okuyan bi allahın kulu çıkmış

warmı be gelecekten geldim bundan sonra bütün olacak konserlere önceden nası geçtiini anlatıcam :rock:[hline]www.hayalkent.net/freestyle
Mesaj tarihi:
güzeldi walla..
spor salonunun bu kdr iyi olacağını tahmin etmezdim..
ilaç almamdan dolayı içemememe rağmen gayet güzel zıpladım tepindim rahatladım..
kal rulz :)
bgm'dekiyle karşılaştırırsak:
eksi : çokk havasızdı
artı : koltuk olmadıı için istediin gibi tepiniyodun düşmeden..[hline]all i want to do is live..
Mesaj tarihi:
konser boyunca iki mont bi şemsiye bi de çantayla durma zorunluluğunda oldum
hey allam ya ..
en iyi konser bile olsa o şekilde nası zewk alırdım siz düşünün artık
herşeye rağmen idare ettiler[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
abi duman konseri muhtesem olsa nolur boswer..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Mesaj tarihi:
konserde güvenlik görevlisiydim anam ağladı ben ağladım yrn sabaha yazacam raporumu çok yorgunum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
babacum sen binanın giriş kapısında üst arama görevli misiydin[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
yaa ben jockerdim her tarafdaydım ama belinde turuncu hazırkart bel çantalı, boynunda sallahah kırmızı kokartlı birini gördüysen (ki bu şahsiyet mavi kot üzerine gri sweatshirt giymişdi) aha o benim işte[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
babacummostoros unofficial duman concert rappot başlığı altında var resimler tarist[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
  • Yeni Oluştur...