Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TM Meslekleri


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Golge-i_Khan, 30 November 2003 00:06 tarihinde demiş ki:
ben coğrafya çalışmam[hline]bilinçli toplumun
kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi
bilinçli rp'cinin de
sisteme ihityacı yoktur


iyide neden bunu söylüyosun şimdi..[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
söyler öyle o aldırma geç...

ben de çalışmam ama full çektim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
manyakmıyım lan lise hayatımı çöğpe atacam gayet de tm oldum mutlu mesut bir tm hayatım geçti hatta bir sene de sınıf tekrarı yapsaydım iyice kral olacaktı ama sınıfta bırakmadılar[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
ya en önemlisi tabiki psikoloji fln fln dalları malları , çou kişi ona gidio[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
uluslararası ilişkilere fm'den de giriliyor sanırım.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki
karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
evet abi beyinsiz...
--
RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim!
Mesaj tarihi:
yavas, ne alakasi var fenle matematikle uluslarasi iliskilerin? calculus bile almiyorlar.

Iktisat isletme istiyorsaniz icin cok iyi okullara girmeye bakin diyorum her zaman. Bir kere acilmasi en kolay bolum. bir sira bir tahta. muhendislikler, temel bilimler gibi lab falan gerekmediginden her universitede var bu bolumler. mezunu da zebil gibi. kendinizi gostermek, gelistirmek ve turlu is imkanlarinda on siralarda yer almak icin cok iyi universitelere girilmeli.
yani herkes isletmeci bilmemne deniyor ya, dogru yani. ama ilk buyuk farki siz sectiginiz okulla yaratacaksiniz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
sonra hukuk var, yine onda da isletme durumu var, puani cok dusuk oldugundan bunu da iyi bir okulda okumanin faydasi tartisilmaz. Ankara universitesinin hukukta tekeli var gibi bisiy. hacettepe tipta nasilsa, ankara universitesi de hukukta oyle.

Pols filan dusunuyosaniz bence vazgecin. parlak bir meslek degil. eger siyasi bir parti ile [sizin veya ailenizin]baglantiniz yoksa ileride memur olursunuz en iyi ihtimalle.

Uluslarasi iliskileri ben cok istemistim zamaninda, ama MF okuyup Uluslararasi iliskiler secilemiyor iyi bir okulda. Birde bunda da diplomat yakinlariniz yoksa isiniz zor. Uluslararsi okuyan arkadaslarimin cogunun cok yakinlari diplomat, buyukelci, konsolos, en kotu atese. Boyle bir baglantniz yoksa da ileride zorlanacaginizi bilmelisiniz.

Iktisat super bir bolum, hem bir bilim, hem de ozel sirketlerde inanilmaz is imkanlarina sahip olunabilir. Yurtdisi icin gayet elverisli, hem akademik hem ozel sirket bunyesinde calismalar yapilabilir. sosyal bilimlerin incisi :) isletmeyi katlar gecer. Ama iyi bir okul sarti kesinlikle listenin basinda yine.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
hukuk okuyacağım büyük olasılık,annem-babam avukat,dedem hakim,amcam fln avukat,aile meselği lol,yada mali müşavirlik(küçük ihtimal ama iyi para var) veya gümrük memurluğu(feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii para var),reklamcılık hem tm hem sosyalda var sanırım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!


Mesaj tarihi:
inanmicaksiniz ama nobel almak istiyordum iktisat dusunmeye basladigimdan beri. vallahi parasi icin degil.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
×
×
  • Yeni Oluştur...