Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Önerdiğiniz ve bildiğiniz, enteresan yada normal meslekleri yazın...Yazın ki faydalanmak isteyenler faydalansın...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben coğrafya çalışmam[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Golge-i_Khan, 30 November 2003 00:06 tarihinde demiş ki: ben coğrafya çalışmam[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur iyide neden bunu söylüyosun şimdi..[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 At seyisliği[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 söyler öyle o aldırma geç... ben de çalışmam ama full çektim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 nası becerdin babacum yaw, fm isen hele[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 manyakmıyım lan lise hayatımı çöğpe atacam gayet de tm oldum mutlu mesut bir tm hayatım geçti hatta bir sene de sınıf tekrarı yapsaydım iyice kral olacaktı ama sınıfta bırakmadılar[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 beyler biraz konu üstünde yoğunlaşsak hepimize faydalı olacak lütfen..[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 =)) nerdesin şu an peki bölüm?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya en önemlisi tabiki psikoloji fln fln dalları malları , çou kişi ona gidio[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben iktisat ikinci öğrenimim ve öneririm de gayet makıul[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ne bilim bütün entel işler işte uluslararası ilişkiler hedeleri hödöleri[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 harbi entel=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 devam beyler...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Herkese Teşekkürler...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 uluslararası ilişkilere fm'den de giriliyor sanırım.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 yavas, ne alakasi var fenle matematikle uluslarasi iliskilerin? calculus bile almiyorlar. Iktisat isletme istiyorsaniz icin cok iyi okullara girmeye bakin diyorum her zaman. Bir kere acilmasi en kolay bolum. bir sira bir tahta. muhendislikler, temel bilimler gibi lab falan gerekmediginden her universitede var bu bolumler. mezunu da zebil gibi. kendinizi gostermek, gelistirmek ve turlu is imkanlarinda on siralarda yer almak icin cok iyi universitelere girilmeli. yani herkes isletmeci bilmemne deniyor ya, dogru yani. ama ilk buyuk farki siz sectiginiz okulla yaratacaksiniz.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 sonra hukuk var, yine onda da isletme durumu var, puani cok dusuk oldugundan bunu da iyi bir okulda okumanin faydasi tartisilmaz. Ankara universitesinin hukukta tekeli var gibi bisiy. hacettepe tipta nasilsa, ankara universitesi de hukukta oyle. Pols filan dusunuyosaniz bence vazgecin. parlak bir meslek degil. eger siyasi bir parti ile [sizin veya ailenizin]baglantiniz yoksa ileride memur olursunuz en iyi ihtimalle. Uluslarasi iliskileri ben cok istemistim zamaninda, ama MF okuyup Uluslararasi iliskiler secilemiyor iyi bir okulda. Birde bunda da diplomat yakinlariniz yoksa isiniz zor. Uluslararsi okuyan arkadaslarimin cogunun cok yakinlari diplomat, buyukelci, konsolos, en kotu atese. Boyle bir baglantniz yoksa da ileride zorlanacaginizi bilmelisiniz. Iktisat super bir bolum, hem bir bilim, hem de ozel sirketlerde inanilmaz is imkanlarina sahip olunabilir. Yurtdisi icin gayet elverisli, hem akademik hem ozel sirket bunyesinde calismalar yapilabilir. sosyal bilimlerin incisi :) isletmeyi katlar gecer. Ama iyi bir okul sarti kesinlikle listenin basinda yine.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Reklamcılık[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Grafik -Tasarım TM mi FM mi??[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 hukuk okuyacağım büyük olasılık,annem-babam avukat,dedem hakim,amcam fln avukat,aile meselği lol,yada mali müşavirlik(küçük ihtimal ama iyi para var) veya gümrük memurluğu(feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii para var),reklamcılık hem tm hem sosyalda var sanırım.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Grafik - Tasarım FM mi? TM mi? bilen varmı??*[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 haydi tmciler yada fikri olanlar...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 inanmicaksiniz ama nobel almak istiyordum iktisat dusunmeye basladigimdan beri. vallahi parasi icin degil.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 heh dojorel senin bölüm birincisi olacam gibi bir iddian vardı hala devam ediyor mu o?[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar