mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ebay.com a girip swg holochron diye search ediniz... 75-110$ arasi acik arttirmada gidiyormus bunnar..cok komik yaw keske bizde para transfer sansimiz olsa hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Her serverda 3-4 holocron satan biri var ebay de "Duper" yazan tişört giyse daha az dikkat çekerdi hehe[hline]Usta - Master Architect & Artisan ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 aklima geldi lol uo da adamin teki kelime oyunu ile agzina kadar rare dolu bi kale "resmini" satmisti japonun tekine 180$ a ebayde lol garibim jap. de kaleyi ve icindekileri aliorum die sevinmis herhalde hehe...bilse sirf *.jpg yi satin aldigini :)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 www.bidpay.com dan para yollayabiliriyouz ama almak mumkun mu emin degilim, www.paypal.com en iyisi ama herifler turkleri takmiyolar ki..[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 zamanında daoc acc isleriyle ugrasirken tam scammer zamanlarim paypal.com dan para transfer edcekti elemanin teki bana bi turlu ebceremedik paypal.com a mail felam attim dedim bole bole transfer yapcaz kredi karti kabul etmiyonuz felam dedim adamalr dedi yakinda serverimizi buyutcez felam bi gelişme oldumu bilmiyorum[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bu arada bukadar holocron varken neden buakdar az jedi var etrafta[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 turkiye banglades ve misir gibi ulkelerle beraber internet sahtekarligi yapilan 10 ulke arasinda. paypal o yuzden almiyor. hicbir kurum gelmiyor turkiyeye. bunda baba parasiyla internete girerken goya crack kariyerine basliycam diye icq calmaya baslayip sonra ad firmalarina per click spam yaparak devam ettiren zibidilerin buyuk payi var.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 dogru[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 holocorn'la jedi olunsaydı ortalık jedi kaynıyor olurdu. bu arada paypal davası da can sıkıcı tabi. ama adamlar da haklı güvenmemekte, ne diyebiliriz ki...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Valla ben de çok acil (70$ verecek kadar değil de) holocron arıyorum. Verebileceğim 1milyon kredi ve az kullanılmış full encum. sliced full set black composite... :( Balatayı sıyırmak üzereyim...[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Hayır devvo sen 1.3m kredi verip iki tane armor verebiliyorsun ayrıca bir ay da satan arkadaşın buffları bedava. :) tabii eğer melee oyuncuysa başka ekstralar da alabilir :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: sgecca, 01 December 2003 10:52 tarihinde demiş ki: Hayır devvo sen 1.3m kredi verip iki tane armor verebiliyorsun ayrıca bir ay da satan arkadaşın buffları bedava. :) tabii eğer melee oyuncuysa başka ekstralar da alabilir :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Saolasın dostum, iyi ki sizler varsınız...[hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bu adami seviyom benim 1 aydir cektigim aciyi cekiyo zavalli buldugum ilk holoyu sana verecem merak etme su bh 1 haftaya biter ondan sona yine holo camp kuracam merak etme az bekle biraz.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: sadATS2, 01 December 2003 14:09 tarihinde demiş ki: bu adami seviyom benim 1 aydir cektigim aciyi cekiyo zavalli buldugum ilk holoyu sana verecem merak etme su bh 1 haftaya biter ondan sona yine holo camp kuracam merak etme az bekle biraz.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Saolasın Sad... Allah kimseye bu acıyı çektirmesin... Sıla hasretinden beter valla... :( Bi daha 7.20de yatmaK istemioruuum... :([hline]Devvo Ki'yyst Master Creature Handler Master Sharpshooter Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar