Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keske ebay bizide gorse...

mono

Öne çıkan mesajlar

aklima geldi lol
uo da adamin teki kelime oyunu ile agzina kadar rare dolu bi kale "resmini" satmisti japonun tekine 180$ a ebayde lol

garibim jap. de kaleyi ve icindekileri aliorum die sevinmis herhalde hehe...bilse sirf *.jpg yi satin aldigini :)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

www.bidpay.com dan para yollayabiliriyouz ama almak mumkun mu emin degilim, www.paypal.com en iyisi ama herifler turkleri takmiyolar ki..[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında daoc acc isleriyle ugrasirken tam scammer zamanlarim
paypal.com dan para transfer edcekti elemanin teki bana bi turlu ebceremedik
paypal.com a mail felam attim dedim bole bole transfer yapcaz kredi karti kabul etmiyonuz felam dedim
adamalr dedi yakinda serverimizi buyutcez felam bi gelişme oldumu bilmiyorum[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Marksman, Novice Commando, Novice Medic
Sosyal ağlarda paylaş

turkiye banglades ve misir gibi ulkelerle beraber internet sahtekarligi yapilan 10 ulke arasinda. paypal o yuzden almiyor. hicbir kurum gelmiyor turkiyeye. bunda baba parasiyla internete girerken goya crack kariyerine basliycam diye icq calmaya baslayip sonra ad firmalarina per click spam yaparak devam ettiren zibidilerin buyuk payi var.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de çok acil (70$ verecek kadar değil de) holocron arıyorum. Verebileceğim 1milyon kredi ve az kullanılmış full encum. sliced full set black composite... :(

Balatayı sıyırmak üzereyim...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Creature Handler
Master Sharpshooter
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 01 December 2003 10:52 tarihinde demiş ki:
Hayır devvo sen 1.3m kredi verip iki tane armor verebiliyorsun ayrıca bir ay da satan arkadaşın buffları bedava. :) tabii eğer melee oyuncuysa başka ekstralar da alabilir :)[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse

Saolasın dostum, iyi ki sizler varsınız...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Creature Handler
Master Sharpshooter
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 01 December 2003 14:09 tarihinde demiş ki:
bu adami seviyom benim 1 aydir cektigim aciyi cekiyo zavalli buldugum ilk holoyu sana verecem merak etme su bh 1 haftaya biter ondan sona yine holo camp kuracam merak etme az bekle biraz.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith

Saolasın Sad... Allah kimseye bu acıyı çektirmesin... Sıla hasretinden beter valla... :(

Bi daha 7.20de yatmaK istemioruuum... :([hline]Devvo Ki'yyst
Master Creature Handler
Master Sharpshooter
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...